GLOSSYBOX

GLOSSYBOX september 2023: Unboxing September Senses

GLOSSYBOX september 2023

Låt september bli månaden som du unnar dig generöst med self care-tid! GLOSSYBOX september 2023 ”September Senses” är här med fem skönhetsprodukter som återfuktar, vårdar och ger lyster. Den är värd över 700 kr!

Inte redan en Glossie? Bli medlem i GLOSSYBOX och bli en skönhetsexpert du också! Läs mer här!

Förbered dig inför den kallare säsongen med en massa me-time! Unna dig en avkopplande stund med GLOSSYBOX septemberbox ”September Senses” och lyxiga, vårdande produkter. Du får fem produkter som tar hand om din hud och ger dig glow! Boxen är värd över 700 kr och blir din från 149 kr per månad.

GLOSSYBOX september 2023

Under locket på GLOSSYBOX september 2023

Septemberboxen innehåller skönhetsprodukter som ger huden en nystart. Du får bland annat testa serumampuller från BABOR, en sheet mask från Youth Lab och en full size-produkt från Neutrogena. Plus en highlighter från Makeup Revolution. Den sista produkten blir en överraskning…

Vill du inte ha spoilers? Klicka här för att beställa hem GLOSSYBOX september 2023!

GLOSSYBOX september 2023

BABOR – Collagen Booster Ampoules​

”Collagen Booster Ampoules​” från BABOR är kollagenuppbyggande ampuller som förbättrar hudens spänst, elasticitet och fasthet. De hjälper till att sudda ut fina linjer genom att ge huden en ökad volym och göra den fylligare inifrån och ut. Ampullerna är baserad på en tripeptid som stimulerar kollagensyntesen och stärker kollagenfibrernas struktur. Du får testa dem i septemberboxen!

Youth Lab – Brightening Boom Mask​

Boka in ”me time” med dig själv och unna dig en hemmafacial med ”Brightening Boom Mask​” från Youth Lab. Masken hjälper produktionen av kollagen, jämnar ut fina linjer och hjälper till att re-plumpa hyn. Dessutom återfuktar den intensivt samtidigt som den lugnar och reducerar synligheten av pigmentfläckar och akneärr. Den finns i septemberboxen!

Makeup Revolution – Relove Super Highlight​

Hitta en yttre glow som passar din inre glow! ”Relove Super Highlight​” från Makeup Revolution är en pigmenterad highlighter som ger en effektfull finish i ett svep. I september får du testa den i antingen ”Rose”, ”Shine” eller ”Bronze”.

Neutrogena – Clear & Defend+ Face Wash eller Clear & Defend+ Serum

Neutrogenas nya serie ”Clear & Defend+” består av två produkter: ”Clear & Defend+ Daily Serum” eller ” Clear & Defend+ Facial Wash”. De är formulerade med AHA-, BHA- och PHA-syror som ger huden en ordentlig omstart, perfekt nu i höst! Ansiktsrengöringen rengör effektivt huden, förebygger orenheter och minskar synligheten av märken efter akne. Serumet minskar synligheten av märken efter akne och ger dig en jämnare hudton och ny lyster. Du får testa en av dessa produkter nu i september!

Se tidigare månadsboxar under 2023:

GLOSSYBOX augusti 2023: Unboxing Bold, Brave & Beautiful
GLOSSYBOX juli 2023: Unboxing Summer Escape
GLOSSYBOX juni 2023: Unboxing Fresh Breeze
GLOSSYBOX maj 2023: Unboxing City Glow
GLOSSYBOX april 2023: Bloom & Grow
GLOSSYBOX mars 2023: Dreamy Days
GLOSSYBOX februari 2023: Aprés Chic
GLOSSYBOX januari 2023: New Horizons

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor