Hår

3 enkla sätt att reparera ditt hår

Reparerande balsam som gör håret mjukt, glansigt och frissfritt. Så här använder du Repair 3-in-1 Conditioner, från We are Paradoxx, som du får testa i GLOSSYBOX oktober!

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Som balsam i duschen

För dig som inte har kort hår är balsam i princip ett måste när du tvättar håret. Efter att ha rengjort med schampo återställer balsam hårstråna genom att återfukta och mjukgöra. Det blir då också enklare att reda ut håret efter att det har varit blött. Krama ut så mycket vatten som möjligt ur håret innan applicering och stryk på balsamet med långa rörelser i längderna. Skölj ur efter en till två minuter.

Alla Glossies får testa! Repair 3-in-1 Conditioner, We Are Paradoxx. 

Som leave in-behandling

När du har handdukstorkat håret efter duschen, kan det vara i extra behov utav fukt. Precis som att du följer upp din ansiktsrengöring med återfuktande kräm mår även håret bra av en extra dos fukt, inte minst när det har tvättats och är blött. Då kan du applicera produkten i längderna innan du borstar igenom håret. Skölj inte ur.

Som avslutande balm

Efter att ha fönat, stylat eller låtit håret självtorka kan du behöva applicera en produkt som tar hand om eventuellt friss, som mjukar upp topparna och slätar ut. Applicera en liten mängd (för mycket och för nära hårbotten riskerar att det ser fett ut) med lätta händer och dra över längderna. Det här steget kan du upprepa varje morgon för att hålla stråna i schack och för att bibehålla resultatet.

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor