Wellness

5 anledningar till att du inte får missa nya serien LIKEA

Letar du efter ett härligt streaming-tips? Här kommer svaret! Den 6 april är det premiär för humorserien LIKEA på C More. Vi listar varför du bara måste se den! 

Artikeln är i samarbete med C More. 

1. Kvinnliga skapare och skådisar 

Både framför och bakom kameran hittar vi Vera Herngren och Felicia Danielsson. De har inte bara skrivit manus utan spelar även journalisten Cajsa (Vera) och hennes influencervän och chef Rut (Felicia). 

2. Humorserie med glimten i ögat 

Serien beskriv som en satirisk humorserie med glimten i ögat. När Cajsa inte lyckas få något jobb efter examen börjar hon som Ruts koordinator och slängs in i det läskiga klimat som är influencervärlden. Här råder det tydliga hierarkier och en skvallrig kliva-över-lik-stämning. 

3. Igenkännande handling 

Såvida du inte bott under en sten de senaste tio åren är det omöjligt att ha missat influencers framfart och dess makt genom sociala medier. Det är inte svårt att fascineras av branschen och de personer som verkar inom den. 

4. Edvin Törnblom är med i serien 

Ingen större förklaring än så behövs. Vi är så redo att möta hans karaktär Texas Amadeus! 

5. Moraliska dilemman 

Även om du inte har några planer på att bli influencer dyker det ändå upp situationer som det är lätt att känna igen sig i. Hur långt är du villig att gå för att nå framgång? Bryr du dig om vad andra tycker om din stora kärlek? Är vänskap värt att offra för att komma dit du vill? 

LIKEA har premiär på C More den 6 april. Serien består av åtta avsnitt och det släpps två avsnitt per vecka. 

C More rabattkod 

Som aktiv GLOSSYBOX-prenumerant hittar du ett erbjudande från C More i din aprilbox. Som ny kund har du möjlighet att testa på streamingtjänsten helt utan kostnad i två månader. Missa inte flyern i din box! Värde: 298 kronor. 

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor