GLOSSYBOX

GLOSSYBOX januari 2023: Unboxing New Horizons

GLOSSYBOX januari 2023

Januariboxen ”New Horizons” är här: två olika specialdesignade boxar fyllda med noggrant utvalda hår-, smink- och hudvårdsprodukter. Upptäck GLOSSYBOX januari 2023 här nedan.

Gott nytt år Glossies! När vi lämnar det gamla året bakom oss är det hög tid att fundera på vad inom ens personliga skönhetsrutin som borde följa med till 2023, och vad känns för mycket som ”2022” och borde lämnas kvar. Med vår januaribox ”New Horizons” vill vi inspirera dig till våga göra en förändring! Låt dig bli inspirerad av fräscha färger, otippade sminkidéer och de senaste trenderna inom skönhet. Kanske blir 2023 det året som du kommer bli modigare när det kommet till beauty?

Under locket på GLOSSYBOX januari 2023

GLOSSYBOX januari 2023

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag för att få hem GLOSSYBOX januari 2023-box. Läs mer här!

Schwarzkopf Professionals – Fibre Clinix Vibrancy Schampoo, Fibre Clinix Hydrate Schampoo, Fibre Clinix Fortify Treatment eller Fibre Clinix Vibrancy Treatment

Under locket i januari hittar du antingen ”Vibrancy Schampoo”, ”Hydrate Schampo”, ”Fortify Treatment” eller ”Vibrancy Treatment” från Schwarzkop Professionals premiumserie ”Fibre Clinix”: skräddarsydd hårvård som behandlar både inre och yttre hårskador. Den är baserad på Triple Bonding-teknologi som stärker hårstrukturen inifrån och C21-teknologi som skyddar och förseglar hårets yta.

SKIN&CO Roma – Citrus Amaro Hand Cream

”Citrus Amaro Hand Cream” från SKIN&CO återfuktar dina händer på djupet och ser till att de håller sig mjuka. Formulerad med sheasmör, mandelolja och extrakt från apelsinblomma och pomerans skyddar den dina händer och motverkar de från att torka ut trots frekventa handtvättar och tufft vinterklimat. Du hittar den i januariboxen!

111Skin – Zub Sero De Puffing Eye Mask

Under locket på januariboxen hittar du även ”Zub Sero De Puffing Eye Mask” från 111Skin, ögonmasker som har en kylande effekt och som fräschar upp huden under ögonen. Med hjälp av aktiva ingredienser så som kraftfulla tetrapeptider bidrar dem till att minska fina linjer, svullnad och mörka ringar.

WUNDER2 – WUNDERKISS Lip Plumping Gloss Clear

I januariboxen har vi packat ner ”WUNDERKISS Plumping Lip Gloss – clear” från Wunder2. Berikad med en sammansättning av kollagen och hyaluronsyra ger den en kylande och värmande effekt för att plumpa läpparna. Dessutom innehåller den macadamia- och jojobaolja som vårdar. Ger en oemotståndlig glans, utan att kladda eller torka ut.

GLOSSYBOX januari 2023

Inte redan en prenumerant? Signa upp dig idag!

Som ny GLOSSYBOX-prenumerant har vi självklart ett extra bra erbjudande till dig i början av månaden! Läs mer och bli prenumerant här!

Se tidigare månadsboxar:

GLOSSYBOX december 2022: Wishful Moments
GLOSSYBOX november 2022: Rock & Glam
GLOSSYBOX oktober 2022: Written in the stars
GLOSSYBOX september 2022: Golden hour 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor