Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX mars 2023: Unboxing Dreamy Days

GLOSSYBOX
Skribent och expert1 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
GLOSSYBOX mars 2023
Våren är här och med det vill vi inspirera dig till att uppdatera beautynecessären med romantiska färger och återfuktande hudvård. Marsboxen ”Dreamy Days” innehåller riktigt härliga skönhetsprodukter, till ett värde på över 800 kronor! Upptäck GLOSSYBOX mars 2023 här nedan.Inte redan en Glossie? Bli medlem i GLOSSYBOX och bli en skönhetsexpert du också! Läs mer här!

Den efterlängtade våren är äntligen här! Unna dig att dagdrömma dig bort mot ljusare tider, vårkvällar och att kunna byta ut vinterjackan mot den chica kavajen. Passa även på att förnya din beautynecessär med romantiska färger och återfuktande hudvård. I marsboxen har vi fångat dessa drömska tankar och packat ner riktigt härliga skönhetsprodukter. Värdet på boxen är över 800 kr!

Under locket på GLOSSYBOX mars 2023

GLOSSYBOX mars 2023

I GLOSSYBOX mars 2023 får du fem härliga skönhetsprodukter till ett värde på över 800 kr! Bland annat får du prova en hypad läpprodukt och en toner som fräschar upp huden. Läs vidare om du är nyfiken på spoilers…

Vill du inte ha spoilers? Klicka här för att beställa hem GLOSSYBOX mars 2023!

Nudestix – Magnetic Matte Lip Color "Blossom"

GLOSSYBOX mars 2023

I månadens box får alla Glossies testa ”Magnetic Matte Lip Color” i färgen ”Blossom” från Nudestix. Den här hypade tre-i-ett läpprodukten kan du använda som läppstift, liptint och som en klassisk läppenna. Den är enkel att applicera, ger samma täckning som ett läppstift och ger ett intensivt färgresultat som håller i upp till nio timmar.

I Want You Naked – The Elixir Face Toner

GLOSSYBOX mars 2023

”The Elixir Face Toner” från I Want You Naked bör få en given plats i din skönhetsrutin i vår! Du kan använda den som toner efter rengöring och som uppfräschande spray under dagen. Niacinamid, koffein och allantoin hjälper till att balansera hudens ph-värde, jämna ut fina linjer och rynkor. Du får en fräschare och mer strålande hud! Du hittar tonern i marsboxen.

Gatineau – Radiance Gommage Exfoliator eller Huygens Paris – Le Gommage Visage Organic Face Scrub

I GLOSSYBOX mars får alla Glossies testa en peelingprodukt! Under locker hittar du antingen "Radiance Gommage Exfoliator" från Gatineau eller "Le Gommage Visage Organic Face Scrub" från Huygens Paris.

"Radiance Gommage Exfoliator" från Gatineau är en ansiktspeeling med en unik balmformula som förvandlas till en mjuk, återfuktande olja vid kontakt med huden. Den tar bort döda hudceller utan korn med hjälp av AHA-syror från äpple, glykolsyra och mjölksyra. Innehåller även hyaluronsyra som återfuktar och mjukgör samt C-vitamin som fräschar upp huden och ger lyster.

"Le Gommage Visage Organic Face Scrub" från Huygens Paris är en krämig ansiktsskrubb med risextrakt och sesamolja som rengör huden skonsamt samtidigt som den vårdar och ger en hälsosam lyster. Innehåller även grönt te som bidrar till en jämnare hudton.

 

Se tidigare månadsboxar:

GLOSSYBOX februari 2023: Aprés ChicGLOSSYBOX januari 2023: New HorizonsGLOSSYBOX december 2022: Wishful MomentsGLOSSYBOX november 2022: Rock & GlamGLOSSYBOX oktober 2022: Written in the stars

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox