GLOSSYBOX

GLOSSYBOX april 2023: Unboxing Bloom & Grow

GLOSSYBOX april 2023

Missa inte GLOSSYBOX specialdesignade aprilbox som är värd över 900 kr! I månadens box “Bloom & Grow” hittar du fem beautyprodukter, inom bland annat hudvård och kroppsvård. Upptäck GLOSSYBOX april 2023 här nedan.

Inte redan en Glossie? Bli medlem i GLOSSYBOX och bli en skönhetsexpert du också! Läs mer här!

Med GLOSSYBOX specialdesignade aprilbox “Bloom & Grow” vill vi inspirera dig till att våga växa och blomma när det kommer till skönhet. Månadens box är värd över 900 kronor och innehåller skönhetsprodukter som vi hoppas hjälper dig att känna dig mer självsäker!

Bli medlem i GLOSSYBOX och få en ögonskuggspalett från Illamasqua på köpet!

Du som blir prenumerant i GLOSSYBOX under april får en extra gåva på köpet! Du får testa “Nude Unveiled Palette” från Illamasqua (värde 488 kr/st), en ögonskuggspalett med tolv matta och skimriga skuggor i brun-rosa toner. Skuggorna är krämiga, lätta att arbeta med och passar både dag- och kvällslooken.

Bli medlem i GLOSSYBOX nu för att även få hem “Nude Unveiled Palette” från Illamasqua GRATIS! Klicka här!

Under locket på GLOSSYBOX april 2023

I GLOSSYBOX april 2023 får du testa fem lyxiga skönhetsprodukter från bland annat Rituals! Bland annat får du prova tre olika hudvårdsprodukter och ett bodybutter med tropiska dofter.

Vill du inte ha spoilers? Klicka här för att beställa hem GLOSSYBOX april 2023!

Rituals – The Ritual of Namaste Velvety Smooth Cleansing Foam

GLOSSYBOX april 2023

Börja din hudvårdsrutin med “The Ritual of Namaste Velvety Smooth Cleansing Foam” från Rituals! Den lyxiga ansiktsrengöringen rengör huden skonsamt från orenheter samtidigt som den skyddar mot föroreningar. Innehåller även återfuktande lotusblomma och vårdande moringa. Du får testa den i aprilboxen!

Emma Hardie – Plump and Glow Hydrating Facial Mist

GLOSSYBOX april 2023

I aprilboxen har vi packat ner en lyxig mist! “Plump and Glow Hydrating Facial Mist” från Emma Hardie är formulerad med aloe vera, vild citrusmynta och hyaluronsyra. Tillsammans jämnar de ut fina linjer, återfuktar och förbättrar hudtonen. Skyddar även mot yttre faktorer och föroreningar!

Monu Skin – Illuminating Primer SPF15

“Illuminating Primer SPF15” från Monu Skin är en lyxig primer med SPF 15 som jämnar ut huden och ger mer lyster. Dessutom innehåller den vårdande E-vitamin och återfuktande hyaluronsyra. Du hittar primern i GLOSSYBOX april!

Kueshi – Tropical Body Butter

Till sist kan vi avslöja att du även hittar ett bodybutter med tropiska dofter under locket på aprilboxen! “Tropical Body Butter” från Kueshi är formulerad med extrakt och oljor från växtriket, som aloe vera och jojobaolja, som vårdar, återfuktar och lugnar huden.

Se tidigare månadsboxar:

GLOSSYBOX mars 2023: Dreamy Days
GLOSSYBOX februari 2023: Aprés Chic
GLOSSYBOX januari 2023: New Horizons
GLOSSYBOX december 2022: Wishful Moments
GLOSSYBOX november 2022: Rock & Glam

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor