Tillagt till din kundkorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

GLOSSYBOX CELEBRATIONS

Vi firar ännu ett skönhetsfyllt år med specialdesignade decemberboxen Celebrations. I denna sammetsmatta box hittar du det ultimata beautykitet med lyxig, bästsäljande makeup och uppfriskande hudvård som får dig att stråla inför festen. Upptäck boxen till 30 % rabatt!

LET’S CELEBRATE: 30 % PÅ GLOSSYBOX

Konfettin är inhandlad och bubblet står på kylning – Celebrations gör dig redo att glänsa ikapp med nyårsnatten. Be a glow getter! 

Preppa inför festen med uppiggande hudvård i guldglänsande förpackning och framhäv dina bästa drag med bronzer, highlighter och blush. Toppa looken med Cliniques bästsäljande mascara! 

Upptäck decemberboxen till 30 % rabatt!


KÖP NU

DRÖMLIK LYSTER & DEFINIERADE DRAG

Framhäv dina bästa sidor med den lyxiga ansiktspaletten Cheek Trio från premiumvarumärket REALHER (värde 275 kr!). 

Definiera dina ansiktsdrag med bronzern ”Incredible”, addera en drömlik lyster med highlightern ”Goddess” och sätt färg på kinderna med rouget ”Blessed”. Allt du behöver för att skapa en skimrande contourlook inför nyårsnatten!


KÖP NU

Få Cliniques bästsäljare!

Toppa festlooken med Glossyfavoriten från Clinique!

High Impact Mascara ger flirtigt svepande fransar med maximal volym. Mascaran är dessutom Cliniques bästsäljare och 7 av 10 Glossies rekommenderar produkten.

Har du testat? 😍

KÖP NU

ÖGONMASK MED 24 KARAT ÄKTA GULD

Vitamasques Gold Eye Pads är den gyllene vägen till en pigg blick! 

Denna K-beauty-inspirerade ögonmask är proppad med 24 karat äkta guld och fuktgivande hyaluronsyra som motverkar mörka ringar, fina linjer och svullnad. Perfekt som festprepp inför nyårsnatten!


KÖP NU

Det här är en prenumerationsbox. Betalning sker månadsvis. När din prenumeration närmar sig sitt slut förnyas den automatiskt med samma prenumerationsperiod om du inte avslutar den. Efterföljande betalningar dras runt den 1:a i månaden. Notera att vi har en månads uppsägningstid på våra prenumerationer. Läs gärna vår FAQ HÄR

Visa Mastercard Amex Paypal Klarna

2019 © The Hut.com Ltd.