Just nu: "Infinity Higlighter" från LH cosmetics på köpet! ⛷️

manadens-box | GLOSSYBOX SE

glossybox FEBRUARY

APRÈS CHIC Extra gåva från LH cosmetics på köpet!

I februari vill vi helst tillbringa dagarna i skidbacken och kvällarna på after skin! I månadens box har vi packat ner skönhet som fixar Après Chic-looken. Just nu får du "Infinity Highlighter" från LH cosmetics på köpet när du startar valfri prenumeration!

GLOSSYBOX FEBRUARI 2023 ⛷️

💋 Après Chic med GLOSSYBOX 💋

Oavsett om du har en skidresa planerad i februari eller inte kan du inspireras av den sportiga Après Chic-looken! I månadens box hittar du allt du behöver för att fixa looken. Vad sägs om återfuktande hud- och hårvård och en mascara som ger fylliga, nattsvarta fransar?

Full Reveal GLOSSYBOX Après Chic

I februari vill vi helst tillbringa dagarna i skidbacken och kvällarna på after skin! I månadens box har vi packat ner skönhet som fixar Après Chic-looken. Klicka här nedan för att upptäcka vad som gömmer sig under locket på GLOSSYBOX februari Après Chic.

UPPTÄCK

6 tips: lugna känslig hud och få mer glow!

Om din hud lätt blir röd eller irriterad har du sannolikt känslig hud, vilket inte behöver vara så svårbehandlat som man först kanske tror. Genom att använda produkter utvecklade för känslig hud blir huden inte bara lugnare, du kan också få en mycket mer lyster. Tillsammans med La Roche-Posay tipsar vi om den bästa Après Chic-rutinen för både vintern och skidåkning.

LÄS

GLOSSY BLOG

Välkommen att ta del av GLOSSYBOX blogg – en del av vår härliga skönhetsvärld. I bloggen kan du läsa om de senaste beautytrenderna och om produkterna som förändrar din rutin. Koppla av, lägg på en ansiktsmask och njut av en inspirerande lässtund!

TILL BLOGGEN