FÖDELSEDAGSJUBILEUM! HURRA, DU FÅR DIN FÖDELSEDAGSBOX TILL ETT VÄRDE ÖVER 850 KR FÖR ENDAST 100 KR! KOD: BDAY

manadens-box | GLOSSYBOX SE

GLOSSYBOX

GLOSSYBOX
10-årsjubileum

I tio år har vi på GLOSSYBOX levererat skönhetsöverraskningar till hundratusentals beautyintresserade världen över! Det firar vi med en riktigt lyxig födelsedagsbox innehållandes fem produkter till ett värde över hela 850 kr. Just nu blir boxen din för endast 100 kr!

Uppge kod: BDAY

GLOSSYBOX FYLLER 10 ÅR!

Gör dig redo för GLOSSYBOX 10-årsjubileum! Ett helt decennium av beautyöverraskningar och glossy moments firar vi med en glittrande födelsedagsbox. Den festliga utgåvan innehåller en lyxig mix av bland annat hudvård och makeup. Fem produkter, totalt värde över 850 kronor. Nu får du din första box för 100 kr med koden: BDAY

BESTÄLL NU

THE BODY SHOP'S IKONISKA FAVORIT

I augusti får alla Glossies ett ikoniskt body butter från The Body Shop! Mango, Avokado, Argan eller Almond Milk – vilken doft finns i din box?

BESTÄLL NU

PRO-COLLAGEN MARINE CREAM

Upptäck ELEMIS, vars vision är att skapa hudvårdsprodukter som är så nära naturen som möjligt – i kombination med banbrytande teknologi och forskning. En riktig återfuktare som vi älskar!

BESTÄLL NU

LOTTIE LONDON OMBRÉ BLUSH

Den enklaste vägen till en piggare look stavas rouge. Med hjälp av ett koralltonat blush adderar du naturlig fräschör och lyster till din makeup. I månadens GLOSSYBOX får alla testa veganska “Ombré Blush" från Lottie London.

BESTÄLL NU

*Erbjudandet om att få augustiboxen för 100 kr gäller endast vid start av ny löpande månadsbox-prenumeration. Koden BDAY måste uppges i kassan.