SÄKRA DIN ADVENTSKALENDER & FÖRBESTÄLL NU! GLOSSIES FÅR EXKLUSIV RABATT I GLOSSY LOUNGE.

manadens-box | GLOSSYBOX SE

GÅVA PÅ KÖPET FRÅN MURAD

LYXIGT HEMMASPA FÖR ENDAST 127 KR

Unna dig ett lyxigt hemmaspa med månadens GLOSSYBOX "Pure Relaxation"! Upptäck fem produkter till ett värde över 1600 kr för endast 127 kr. Nu får du dessutom en härlig gåva från Murad på köpet!

Uppge kod: MURAD

MURAD EXFOLIATING CLEANSER

AHA/BHA Exfoliating Cleanser från Murad är en dubbelverkande peelingcreme med fuktbindande egenskaper som rengör och exfolierar din hud skonsamt och effektivt. Innehåller bl.a. salicylsyra och laktitsrots som har antiinflammatoriska egenskaper. Passar alla hudtyper. Beställ din GLOSSYBOX idag och få denna lyxiga produkt som välkomstgåva! Uppge kod: MURAD

BESTÄLL NU

HEMMASPA NÄR DET ÄR SOM BÄST

En avkopplande dusch med härliga produkter, en ny hudvårdsrutin eller att få piffa upp sig inför en middag med ny makeup, tycker vi gör livet lite härligare. I månadens GLOSSYBOX hittar du allt du behöver för att kunna ge dig själv lite egentid i höst. Upptäck 6 produkter till ett värde över 1 600 kr som gör ditt hemma-spa lite härligare.

BESTÄLL NU

LYXIG NATTKRÄM MED HYALURONSYRA

Brist på hyaluronsyra gör huden torr och mindre elastisk. Därför är det viktigt att tillföra fuktgivande hudvård som innehåller HA, det vill säga hyaluronsyra. I månadens GLOSSYBOX får alla den lyxiga nattkrämen med HA från Symbiosis London. Ett måste efter sommarens heta dagar.

BESTÄLL NU

SPECIALDESIGNAD ÖGONSKUGGSPALETT

Upptäck vår specialdesignade ögonskuggspalett från Steve Laurent! Fylld med nio fina nyanser, i både matt och skimmer, är det enkelt att mixa och matcha tonerna för den typen av look just du vill ha. Skuggorna är lätta att tona ut och ger ett långvarigt resultat.

BESTÄLL NU

ALOE VERA-TVÅL

En lyxig tvål är helt enkelt mer än bara en tvål, och förstärker upplevelsen av ditt bad eller din dusch och gör rutinen lite lyxigare. Den multi-funktionella tvålsvampen innehåller vårdande Aloe Vera och i kontakt med vatten löddrar den och ger ett mjukt behag samtidigt som ingrediensen återfuktar och förbättrar hudtexturen. En ny favorit i duschen!

BESTÄLL NU

*Erbjudandet om att få septemberboxen och en välkomstgåva från Murad gäller endast vid start av ny löpande månadsbox-prenumeration. Koden MURAD måste uppges i kassan. Endast en månads uppsägningstid.