Tillagt till din kundkorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Missa inte månadens ikoniska box - GIRL BOSS

Månadens ikoniska rosa box tillägnar vi alla er starka ladies där ute som är upptagna med att ta över världen. Vi ger dig ett praktiskt kit som underlättar vardagen med enkla små knep, så att en glansig panna eller långsamt torkande nagellack är det sista du behöver tänka på. Denna skönhetsbox vill du inte missa!

Bli en GLOSSIE idag för endast 159kr/månad och ta del av vår skönhetsvärld. 

Beställ idag!

Time to boss it up!

Denna gång kan vi avslöja att den underbara Glossyfavoriten The Body Shop gör comeback i vår Girl Boss-box. Produkten ”Shea” är helt vegansk - och självklart stöttar den våra kvinnliga medsystrar och entreprenörer i Ghana. Något som vi glossies älskar!

Köp din box idag!

Bli en girl boss!

BYE BYE, LÅNGSAMT TORKANDE LACK!

Hur har vi klarat oss utan denna superprodukt? Dry Ice från det amerikanska varumärket Color Club har en formula som torkar ditt lack på bara några minuter. Avsluta din manikyr med en droppe på varje nagel, som når ner ned i alla lager och torkar dem. 

Perfekt när du inte har tid att vänta på att nagellacket ska torka!

Beställ nu!

GÖR SOM ALICE - TESTA FIXERINGSPUDER!

Alla prenumeranter får testa vårens must have-produkt: Loose Translucent Powder från Luna by Luna. 

Det transparenta pudret motverkar glans och minskar synligheten av porer och fina linjer, för en sammetslen hud. Passar alla hudtoner! Läs mer på vår blogg.

Läs mer här!

Ta del av en värld av skönhet!

Upplev julafton - en gång i månaden! Med GLOSSYBOX får du hem en lyxig box med fem utvalda skönhetsprodukter för endast 159 kr/månad. Härlig vardagslyx! Med varje box får du även GLOSSY Mag där du kan läsa mer om månadens produkter samt annan spännande skönhetsläsning. 


Du har väl inte missat att du som prenumerant kan samla GLOSSYCredits som du sedan kan använda som betalmedel när du beställer limited edition-boxar, The Man Box och presentkort, samt på hela utbudet på lookfantastic.se (där du hittar över 14,000 skönhetsprodukter. Som prenumerant får du även tillgång till exklusiva tävlingar och erbjudanden. 


Starta din prenumeration nu för att ta del av hela vår värld av skönhet! 💕

Prenumerera nu

Välj din prenumerationsform

Det här är en prenumerationsbox. Betalning sker månadsvis. När din prenumeration närmar sig sitt slut förnyas den automatiskt med samma prenumerationsperiod om du inte avslutar den. Efterföljande betalningar dras runt den 1:a i månaden. Notera att vi har en månads uppsägningstid på våra prenumerationer. Läs gärna vår FAQ HÄR

2019 © The Hut.com Ltd.