Tillagt till din kundkorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Vad ligger mer rätt i tiden än en riktig "spring cleanse" med innovativa växtbaserade ingredienser? I månadens skönhetsbox får du ett modernt beauty-kit som tar fram ditt vår-glow!

Missa inte vårens skönhetsbox

Maxa din lyster med skönhetsprodukter som ger din hud en riktig "spring cleanse". I månadens box får du ett skönhetskit som tar fram ditt vår-glow! 

Med GLOSSYBOX får du hem en lyxig box med fem handplockade skönhetsprodukter för endast 159 kr varje månad. Innehållet anpassas efter din personliga skönhetsprofil

Bli en GLOSSIE och nyttja dina ihopsamlade GLOSSYCredits på lookfantastic.se som har över 14,000 skönhetsprodukter att välja emellan. Kan det bli bättre? Starta din skönhetsprenumeration redan idag!


Stay Glossy! 


Beställ idag

Få en vårfräsch look!

I månadens box Modern Day Beauty satsar vi på naturlig skönhet med extra glow! Dessutom kan vi avslöja att en av produkterna du får hem är Facial Micro Luffa Foaming Gel från -417 som gör dig helt fri från orenheter och döda hudceller. Produkten har en 3-i-1-funktion som innebär rengöring, skrubbning och sminkborttagning. Få fram en strålande lyster med en facial cleanse helt baserat på mineralrikt vatten från Döda havet och naturliga luffabönor

Denna uppfriskande vår-box vill du inte missa!


Förbered din hud inför våren för endast 159 kr - beställ idag.Beställ idag!

Brows on fleek!

Våra bryn är en viktig detalj och är enkelt att få till med rätt produkt. I månadens GLOSSYBOX blir du naturligt vår-snygg med den trendiga ögonbrynsgelen från Beautaniq Beauty som är helt växtbaserad(!). Den vitaminrika formulan fixerar och gör dina bryn fylligare!


Upplev skönhet för endast 159 kr - beställ idag.Beställ idag

2019 © The Hut.com Ltd.