SUMMER BEAUTY BAG ÄR HÄR! VÄRDE ÖVER 1700 KR. (GLOSSIES FÅR RABATT I GLOSSY LOUNGE)

manadens-box | GLOSSYBOX SE

GLOSSYBOX

POOLSIDE PARADISE

Luta dig tillbaka och njut av att sommaren äntligen är här! I månadens GLOSSYBOX ”Poolside Paradise” hittar du fem beautyprodukter, till ett värde över 500 kr som gärna hänger med på semesterns alla äventyr.

VINN EN SOMMAR MED BOOKBEAT

Koppa av med en bra bok i sommar! I några juniboxar har vi smugit ned en Golden Ticket! Blir du en av de lyckliga som hittar en biljett vinner du en hel sommar och 3-månader med obegränsad lyssning hos BookBeat värde 597 kr. Välj mellan spänning, feelgood, klassiker och mycket mer!

BESTÄLL NU

CURL & VOLUME MASCARA

Packa ner en vattenresistent mascara i sommarens necessär! ”Curl & Volume” från Plum & Poppy ger inte bara fransarna volym och extra böj utan står också emot värme och fukt. Det gör att den inte lägger sig under ögonen eller kladdar ner ögonlocken. Perfekt under varmare sommardagar!

BESTÄLL NU

COLOUR CHANGING LIP OIL

Sommarens ultimata läpprodukt hittar du i månadens GLOSSYBOX! Från KNDR Beauty får alla testa läppoljan “pH Colour Changing Lip Oil” som inte bara vårdar läpparna utan även anpassar sig efter, och förstärker, din egen läppfärg. På så sätt får du din egen unika nyans av produkten. Din läppar – men lite bättre, helt enkelt!

BESTÄLL NU

AFTER SUN GEL

Oavsett hur härligt det är med sol och bad är det inte alltid optimalt för huden. Därför hittar du i månadens GLOSSYBOX den svalkande ”After Sun Gel” från Minetan. Denna superprodukt innehåller antiinflammatorisk aloe vera som lugnar huden och bygger upp fuktbalansen efter en lång dag i solen.

BESTÄLL NU