GLOSSYBOX

GLOSSYBOX juni 2023: Unboxing Fresh Breeze

GLOSSYBOX juni 2023

Möt sommaren i din bästa beautystil med hjälp av GLOSSYBOX juni 2023: ”Fresh Breeze”-edition. Med inspiration från Medelhavet har vi valt ut fem produkter som gör dig redo för sommaren. Värde över 650 kr! Upptäck GLOSSYBOX juni 2023 här nedan.

Inte redan en Glossie? Bli medlem i GLOSSYBOX och bli en skönhetsexpert du också! Läs mer här!

Vår junibox ”Fresh Breeze” låter dig drömma dig bort mot solen, havet och de kalkvita husen vid Medelhavet. Njut av vinden i håret och att få känna solstrålarna mot din kind. Med produkterna i vår specialdesignade box blir du redo för sommarens alla äventyr!

Läpplumper från HUDA Beauty på köpet – värde 359 kr!

GLOSSYBOX juni 2023

Som ny prenumerant i juni får du testa ”Silk Balm Icy Cryo-Plumping Lip Balm” från HUDA Beauty, en återfuktande läpplumper som gradvis ger fylligare läppar under tiden du bär den. Läpplumpern är dessutom vegansk och ger läpparna en spegelblank glans. Värde: 359 kr/3 ml

Bli medlem i GLOSSYBOX nu för att även få hem “Silk Balm Icy Cryo-Plumping Lip Balm” från HUDA Beauty GRATIS! Klicka här!

Under locket på GLOSSYBOX juni 2023

GLOSSYBOX juni 2023

Den specialdesignade juniboxen innehåller bland annat återfuktande hårvård, en fuktboostande ansiktskräm och ett rosa nagellack. Läs mer om produkterna här nedanför!

Vill du inte ha spoilers? Klicka här för att beställa hem GLOSSYBOX juni 2023!

BABOR – Hyaluron Cream

GLOSSYBOX juni 2023

I juniboxen har vi packat ner ”Hyaluron Cream” från Babor, en återfuktande ansiktskräm med trippelverkande hyaluronsyra som ökar hudens fuktnivåer. Den ger huden en direkt fuktboost och förbättrar även hudens förmåga att bevara fukt.

Emite Cosmetics – Nail Laquer i färgen ”Hone”

Fixa sommarnaglarna med hjälp av “Nail Laquer” från Emite Cosmetics. I juniboxen får du testa nagellacket i den nuderosa färgen “Hone”. Den breda borsten ger en enkel applicering och en långvarig glans.

Brave New Hair – Coconut Cuddle Hair Cream

Med en lätt formula bestående av kokosolja, quinoa och valnötsextrakt hjälper “Coconut Cuddle Hair Cream” från Brave New Hair till att återfukta och mjukgöra håret. Dessutom skyddar den mot UV-strålar och bevarar resultatet av färgat hår. Den finns under locket på juniboxen!

Nya prenumeranter får en full size produkt från Origins!

Du som blir GLOSSYBOX-prenumerant i juni får en extra lyxig första box. Din välkomstbox innehåller ”Mega-Mushroom Treatment Lotion” från Origins, ”Hyaluron Creme” från BABOR, ”Coconut Cuddle Hair Cream” från Brave New Hair”, ”After Sun Gel” från MineTan och “Nail Laquer” i färgen “Hone” från Emite Cosmetics. Självklart innehåller den din extra gåva: Silk Balm Icy Cryo-Plumping Lip Balm” från HUDA Beauty.

Bli medlem i GLOSSYBOX nu!

Se tidigare månadsboxar under 2023:

GLOSSYBOX maj 2023: Unboxing City Glow
GLOSSYBOX april 2023: Bloom & Grow
GLOSSYBOX mars 2023: Dreamy Days
GLOSSYBOX februari 2023: Aprés Chic
GLOSSYBOX januari 2023: New Horizons

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor