Hår

Hårrutinen från OGX som ger dig ditt drömhår!

ogx

Drömmer du om ett hårsvall som både är återfuktat och med mycket volym? Då borde du testa OGX hårprodukter. OGX som är mest känd för sina unika flaskor är ett amerikanskt hårvårdsvarumärke med salongskvalitet. Sortimentet innehåller en mängd olika serier, alla med unik doft, färg och högkvalitativa ingredienser som dessutom är anpassade för färgat hår. Har du inte testat OGX innan är detta ett måste! 

Artikeln är i samarbete med OGX som medverkar i GLOSSYBOX maj 2023.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här!

Under sommaren utsätts håret av flera påfrestningar så som salta bad och många timmar ute i solen, vilket kan skada och torka ut håret. Genom att använda bra hårprodukter kan du hålla håret i toppform och med lite tålamod, få ditt drömhår. För att uppnå det målet passar OGX hårprodukter perfekt! De vårdar och ger näring till håret med hjälp av skonsamma och säkra ingredienser, helt utan parabener, sulfater och silikoner. Den ph-balanserade formulan kontollerar även frizz samt tar hand om ditt hår och din hårbotten på djupet. 

Läs vidare om OGX vårdande produktlinjer: Argan Oil of Morocco Extra Strength och Coconut Miracle Oil. 

Torrt och skadat hår? Testa Argan Oil of Morocco Extra Strength

Om ditt hår är torrt, skört och skadat borde du testa Argan Oil of Morocco Extra Strength-serien! Här har OGX kombinerat silkproteiner med arganolja från Marocko för att återfukta och återuppliva hår som behöver extra kärlek. Produkterna reparerar på djupet och gör att håret blir starkare.  

Vårdande kombo som vårdar och rengör

ogx

Börja med att tvätta håret med “Argan Oil of Morocco Extra Strength Shampoo” (149 kr/385 ml) och “Argan Oil of Morocco Extra Strength Conditioner” (149 kr/385 ml), som återställer håret till ett lyxigt, glansigt hårsvall. Tillsammans minskar de friss samtidigt som de vårdar både hår och hårbotten.

Skäm bort håret med en hårmask en gång i veckan

ogx

En gång i veckan bör du ge extra kärlek till håret i form av en hårmask: “Argan Oil of Morocco Extra Strength Hair Mask” (149 kr/168 g) som återupplivar och återfuktar torrt, sprött och skadat hår. Masken passar alla hårtyper och särskilt om ditt hår är slitet, färgat eller blivit skadat av stylingverktyg. Den kraftfulla formulan börjar verka efter bara 60 sekunder och ger dig ett perfekt, silkeslent och mjukt hår. Massera in, låt verka i tre till sex minuter och skölj sedan ut noggrant. Psst! Många Glossies får testa “Argan Oil of Morocco Extra Strength Hair Mask” i månadens box. 

Skydda håret mot värmestyling

Om du ska styla eller föna håret, och utsätta håret för värme, är det viktigt att skydda håret med ett värmeskydd. “Argan Oil of Morocco Extra Strength Heat Protect Spray” (149 kr/177 ml) skyddar håret mot värmestyling, samtidigt som den adderar en härlig glans och förkortar tiden det tar att torka håret. Spraya i hela håret, från rötterna till topparna.  

Minska friss med en hårolja

ogx

Innan du stylar håret kan du applicera “Argan Oil of Morocco Extra Strength Reviving Dry Oil” (179 kr/118 ml), som ger håret ett vackert skimmer och glans! Dessutom hjälper den till att kontrollera friss. Spraya på fuktigt hår innan du fönar håret. 

Torrt hår som behöver intensiv återfuktning? Testa Coconut Miracle Oil

Om du är svag för hårprodukter med kokosdoft och samtidigt behöver akut vård till ditt torra hår kommer du älska Coconut Miracle Oil-serien. Den krämiga och rika formulan består av kokosolja, tiare-blomma och vaniljböna som ger extra vård och kärlek till torrt, sprött eller skadat hår. Efter en behandling med Coconut Miracle Oil-serien kommer ditt torra och livlösa hår förvandlas till glansigt och mjukt. 

Schampo och balsam som ger liv åt trött hår

ogx

Om ditt hår är så torrt att det nästan känns bortom räddning bör du tvätta håret med “Coconut Miracle Oil Shampoo” (129kr/385 ml) och avsluta med balsamet “Coconut Miracle Oil Conditioner” (129 kr/385 ml). Schampot och balsamet innehåller en extra kraftig formula som reparerar och ger nytt liv åt torrt och livlöst hår. Du får en hårbotten och ett hår som är mer välmående och mjukare med mindre friss men med mer glans! 

Hårmask som boostar håret med fukt

För dig som har torrt och skadat hår är det extra viktigt att använda hårmask minst en gång i veckan. “Coconut Miracle Oil Hair Mask” (149 kr/168 g) ger en intensivt vårdande och återfuktande behandling till torrt och skadat hår. Den kraftfulla formulan börjar verka efter bara 60 sekunder och ger dig ett perfekt, glansigt och mjukt hår. Massera in, låt verka i tre till sex minuter och skölj sedan ut noggrant. Psst! Många Glossies får testa “Coconut Miracle Oil Hair Mask” i månadens box. 

Stylingkräm för dig som föredrar att lufttorka håret

“Coconut Miracle Oil Air Dry Cream” (149 kr/177 ml) är en riktig tidssparare och är som gjord för dig som inte har tid, men som vill ha ett fixat drömhår ändå. Dessutom är den perfekt att använda om du föredrar att lufttorka håret istället för att föna det. Massera in i handdukstorkat hår och låt det sedan lufttorka. Krämen mjukgör, definierar och ser till att håret torkar fint utan friss.  

Håroljan som förvandlar ditt torra hår till skinande perfektion!

Avsluta hårrutinen med “Coconut Miracle Oil Penetrating Oil” (179 kr/100ml) som går djupt in i hårstrået för att reparera och väcka liv i ditt torra, skadade hår. Med den här håroljan får du snabbt ett silkeslent och glansigt drömhår! Dessutom har den en fin doft av kokos och vanilj. Applicera ett par droppar i handdukstorkat hår. 

Vinn ett hårkit från OGX!

Under maj månad kommer vi ha en tävling på vår Instagram där man kan vinna ett hårkit från OGX! Vi tävlar ut fem kit av Argan Oil of Morocco Extra Strength-serien och fem kit av Coconut Miracle Oil-serien. 

Håll utkik på vår Instagram @glossybox_sweden! Här kommer snart mer information om hur du deltar i tävlingen. 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


Louice Tapper Florén

Louice Tapper Florén

Skribent och expert