GLOSSYBOX

GLOSSYBOX maj 2023: Unboxing City Glow

GLOSSYBOX maj 2023

Testa ny skönhet tillsammans med GLOSSYBOX i maj! Vår majbox har all fokus på ”City Glow”. Låt din skönhet stråla under storstadens starka strålkastarljus med hjälp av 5 fantastiska skönhetsprodukter, värde över 600 kr! Upptäck GLOSSYBOX maj 2023 här nedan.

Inte redan en Glossie? Bli medlem i GLOSSYBOX och bli en skönhetsexpert du också! Läs mer här!

Addera mer glow och återfuktning till ditt hår och hud inför sommaren med GLOSSYBOX majbox “City Glow! I boxen har vi packat ner fem av våra skönhetsfavoriter. Bland annat får du testa en ikonisk puderpuff, ett löspuder och lystergivande hudvård. Blir din från 139 kr per månad!

Under locket på GLOSSYBOX maj 2023

GLOSSYBOX maj 2023

I GLOSSYBOX maj 2023 får du testa fem lyxiga skönhetsprodukter från bland annat LH cosmetics! Vill du inte ha spoilers? Klicka här för att beställa hem GLOSSYBOX maj 2023!

LH cosmetics – The Powder Puff

GLOSSYBOX maj 2023

Under locket på majboxen hittar du “The Powder Puff” från LH cosmetics, ett måste i din sminkväska! Den hjälper dig att enkelt och felfritt applicera både puder och krämprodukter, precis som ett proffs. Den har flera användningsområden: som sista steg, för snabba touch-ups, eller istället för en beautyblender eller borste!

Teeez Cosmetics – Staying Powder Setting Powder, Suit of Armor

I majboxen får alla Glossies testa “Staying Powder Setting Powder, Suit of Armor” från Teeez Cosmetics, en perfekt match till puderpuffen som också finns i månadens box! Den kontrollerar glans, och jämnar ut huden samtidigt som den varken lämnar kvar några rester på huden eller syns på bild.

Du får testa en produkt från Vichy eller OGX

GLOSSYBOX maj 2023

I majboxen får du antingen testa “Aqualia Thermal Night Spa” från Vichy eller en hårmask från OGX: “Argan Oil Extra Strength Hair Mask” eller “Coconut Miracle Oil Hair Mask”. Nattkrämen är i gelform som med hjälp av hyaluronsyra och vulkaniskt vatten från Vichy snabbt ger en mer utvilad, starkare och mer återfuktad hud. Båda hårmaskerna återfuktar håret intensivt – du får ett perfekt, glansigt och mjukt hår!

Se tidigare månadsboxar under 2023:

GLOSSYBOX april 2023: Bloom & Grow
GLOSSYBOX mars 2023: Dreamy Days
GLOSSYBOX februari 2023: Aprés Chic
GLOSSYBOX januari 2023: New Horizons

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor