GLOSSYBOX

GLOSSYBOX februari 2023: Unboxing Après Chic

GLOSSYBOX februari 2023

I februari vill vi helst tillbringa dagarna i skidbacken och kvällarna på after skin! I månadens box har vi packat ner skönhet som fixar Après Chic-looken. Upptäck GLOSSYBOX februari 2023 här nedan.

Oavsett om du har en skidresa planerad i februari eller inte kan du inspireras av den sportiga Après Chic-looken! I månadens box hittar du allt du behöver för att fixa looken. Vad sägs om återfuktande hud- och hårvård och en mascara som ger fylliga, nattsvarta fransar?

Under locket på GLOSSYBOX februari 2023

GLOSSYBOX februari 2023

Inte redan en Glossie? Bli medlem i GLOSSYBOX och bli en skönhetsexpert du också! Just nu får du ”Infinity Highlighter” från LH cosmetics på köpet när du startar valfri prenumeration. Läs mer här!

I GLOSSYBOX februari 2023 får du skönhetsprodukter som fixar Après Chic-looken! Du får bland annat en hårmask som ger dig ett perfekt hårsvall, en mascara som förlänger fransarna och återfuktande hudvård. Läs vidare om du är nyfiken på spoilers…

Beautaniq Beauty – Great Lengths Mascara

GLOSSYBOX februari 2023

En viktig del av Après Chic-looken för skidbacken och after skin är intensivt svarta, fylliga fransar! Därför hittar du ”Great Lengths Mascara” från Beautaniq Beauty i månadens box. Mascaran är formulerad med jojobaolja och ricinolja som både vårdar och återfuktar fransarna. Dess nattsvarta nyans ger dig en intensiv blick. Självklart får du längre och fylligare fransar.

Jorgobé – Niacinamide Serum

GLOSSYBOX februari 2023

Niacinamid är poweringrediensen som är på allas läppar under 2023! Under locket på februariboxen finns ”Niacinamide Serum” från Jorgobé. Serumet är formulerat med fem procent av niacinamid som återställer den naturliga balansen i huden, jämnar ut huden och minskar pigmentfläckar samt rodnad. Dessutom innehåller den allantoin och hyaluronsyra som lugnar samt balanserar hudens naturliga återfuktning.

Brave New Hair – Reboot Mask Concentrate

Under locket på februariboxen hittar du ”Reboot Mask Concentrate” från Brave New Hair: en återfuktande och reparerande hårmask som innehåller hyaluronsyra, panthenol och Brave Plex-teknologi. Den gör ditt hår mjukare och glansigare samtidigt som den återställer hårets inre struktur och minskar kluvna toppar. Du får ett perfekt hårsvall med mer textur!

Du får en av dessa produkter: La Roche-Posay – Toleriane Sensitive Crème eller Polaar – Ice Source Face Cream

”Toleriane Sensitive Crème” från La Roche-Posay är en lugnande och fuktgivande ansiktskräm som är särskilt utvecklad för känslig hy. Dessutom stärker den hudbarriären och skyddar huden. Även “Ice Source Face Cream” från Polaar återfuktar huden intensivt samt gör att den ser fylligare och mer hälsosam ut. Krämen går snabbt in i huden utan att den känns kladdig eller klibbig. Du får en av ansiktskrämerna i din februaribox!

Signa upp dig idag och få en gåva från LH cosmetics på köpet!

Som ny GLOSSYBOX-prenumerant har vi självklart ett extra bra erbjudande till dig i början av månaden. Som ny GLOSSYBOX-prenumerant i februari får du en gåva från LH Cosmetics på köpet! Du får testa ”Infinity Highlighter”, en silkeslen puderhighlighter som ger en oemotståndlig, fräsch och naturlig glow. Passar alla hudtoner och kan användas i ansiktet, på ögon, läppar och på kroppen. Läs mer och bli prenumerant här!

Se tidigare månadsboxar:

GLOSSYBOX januari 2023: New Horizons
GLOSSYBOX december 2022: Wishful Moments
GLOSSYBOX november 2022: Rock & Glam
GLOSSYBOX oktober 2022: Written in the stars
GLOSSYBOX september 2022: Golden hour 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor