Hudvård

Boosta huden med fukt och vitaminer med 5 produkter från Rituals

Rituals

I aprilboxen får alla Glossies testa en lyxig ansiktsrengöring från Rituals! Den ingår i varumärkets uppdaterade hudvårdsserie The Ritual of Namaste: en kollektion med produkter med naturliga ingredienser som är utvecklade för att förhöja din naturliga skönhet. Läs vidare hur de kan boosta din hud med fukt och vitaminer! 

Artikeln är i samarbete med Rituals som medverkar i GLOSSYBOX april 2023.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här!

För oss på GLOSSYBOX är vardagslyx och ljuvliga, exklusiva dofter något som vi särskilt förknippar med Rituals. Deras produkter uppmuntrar en till att ta en paus från livets stress och puls och istället unna sig en avkopplande stund. Med den uppdaterade hudvårdsserien The Ritual of Namaste blir även den dagliga hudvårdsrutinen ett tillfälle där man kan koppla bort och ägna sig själv lika mycket kärlek som omtanke till huden.  

Rituals

Produkterna från The Ritual of Namaste är framtagna för att hjälpa dig att framhäva din naturliga skönhet. De passar alla hudtyper och är formulerade med ingredienser av minst 95 procent naturligt innehåll. Bland annat innehåller de hyaluronsyra, bakuchiol och C-vitamin som effektivt boostar huden med fukt och vitaminer.  

Rituals

The Ritual of Namaste består av tre olika hudvårdslinjer för att du ska kunna skräddarsy en hudvårdsrutin enligt din hudtyp. ”Glow” ger lyster, ”Ageless” förbättrar hudens fasthet och elasticitet medan ”Hydrate” återfuktar samt återställer hudens naturliga fuktbalans. I samband med nylanseringen av serien lanserade Rituals även fem nya boosters: ”Niacinamide Natural Booster”, ”Peptides Natural Booster”, ”Hyaluronic Acid Natural Booster”, ”Vitamin C* Natural Booster” och ”Bakuchiol Natural Booster”. De snabbabsorberande boosters kan användas var för sig utifrån vilket resultat man önskar. Du applicerar boostern efter rengöring och innan dag- eller nattkräm. 

Här nedan har vi valt ut fem produkter från The Ritual of Namaste som vi tycker du borde testa! 

5 produkter som boostar huden med fukt och vitaminer

1. Rituals – The Ritual of Namaste Velvety Smooth Cleansing Foam

Rituals

“The Ritual of Namaste Velvety Smooth Cleansing Foam” från Rituals (159 kr/125 ml) är en lyxig ansiktsrengöring som rengör huden skonsamt från orenheter samtidigt som den skyddar mot föroreningar. Innehåller även återfuktande lotusblomma och vårdande moringa. Fukta ansiktet med vatten och massera in försiktigt på ansikte och hals tills det bildas ett lätt skum. Använd morgon och kväll. 

Rituals

I aprilboxen får alla Glossies testa “The Ritual of Namaste Velvety Smooth Cleansing Foam” från Rituals! Köp den i fullsize här

2. Rituals – The Ritual of Namaste Hyaluronic Acid Natural Booster

“The Ritual of Namaste Hyaluronic Acid Natural Booster” från Rituals (259 kr/20 ml) passar även den med känslig hy och ger din hud en intensiv fuktboost. Som namnet avslöjar är huvudingrediensen hyaluronsyra, som hjälper huden att återställa den naturliga fuktbalansen och minimera fina linjer. Din hud kommer kännas omedelbart mjukare! Applicera fyra till fem droppar på ansikte och hals morgon och kväll. 

Köp “The Ritual of Namaste Hyaluronic Acid Natural Booster” från Rituals här.

3. Rituals – The Ritual of Namaste Vitamin C* Natural Booster

“The Ritual of Namaste Vitamin C* Natural Booster” från Rituals (259 kr/20 ml) berikar din dagliga hudvårdsrutin med antioxidanter och C-vitamin. Den hjälper till att förbättra hudtonen, återuppliva hyn och förstärka dess lyster. Boostern innehåller 98 procent naturliga ingredienser, däribland Vitamin-C som har fantastiska anti-aging-egenskaper och som synbart reducerar förekomsten av fina linjer. Applicera fyra till fem droppar på ansikte och hals morgon och kväll. 

Köp “The Ritual of Namaste Vitamin C* Natural Booster” från Rituals här.

4. Rituals – The Ritual of Namaste Bakuchiol Natural Booster

“The Ritual of Namaste Bakuchiol Natural Booster” från Rituals (259 kr/20 ml) är formulerad med Bakuchiol, ett naturligt alternativ till Retinol. Känt för sina antiinflammatoriska och antioxiderande egenskaper hjälper Bakuchiol till att bevara hyns elasticitet och stimulera hudens cellförnyelse. Boostern har en fjäderlätt, oljebaseras formula som går snabbt in i huden. Du får en förbättrad och mer utjämnad hudton. Applicera fyra till fem droppar på ansikte och hals morgon och kväll. 

Köp “The Ritual of Namaste Bakuchiol Natural Booster” från Rituals här.

5. Rituals – The Ritual of Namaste Hydrating Overnight Cream

“The Ritual of Namaste Hydrating Overnight Cream” från Rituals (349 kr/50 ml) återhämtar huden medan du sover! Krämen är formulerad med Rituals aktiverande komplex med hyaluronsyra och ashwagandha som reparerar och återställer hudens fuktbalans. Dessutom får hudcellerna ett skydd mot både blått ljus från skärmar och föroreningar. Likt många av Rituals produkter säljs “The Ritual of Namaste Hydrating Overnight Cream” i refillförpackning. När krämen tar slut behöver du inte köpa en helt ny burk med kräm, vilket sparar på miljön och även din plånbok. Massera in försiktigt på ansikte och hals på kvällen innan du går och lägger dig. 

Köp “The Ritual of Namaste Hydrating Overnight Cream” från Rituals här. 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!

 Louice Tapper Florén

Louice Tapper Florén

Skribent och expert