Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX augusti 2023: Unboxing Bold, Brave & Beautiful

GLOSSYBOX
Skribent och expert12 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile
GLOSSYBOX augusti 2023
Släpp skönhetsnormer och våga vara dig själv! Med våra tre olika specialdesignade boxar i augusti, fyllda med unika beauty treats, vill vi inspirera dig till att bli mer “Bold, Brave & Beautiful". GLOSSYBOX augusti 2023 är värd över 500 kr!Inte redan en Glossie? Bli medlem i GLOSSYBOX och bli en skönhetsexpert du också! Läs mer här!

Ta steget och våga vara dig själv ända ut i fingerspetsarna! I augusti följer vi mottot Bold, Brave & Beautiful där vi vill inspirera dig till att gå emot normer och strunta i vad andra tycker eller tänker. Dessutom har vi inte bara en utan tre specialdesignade boxar nu i augusti. Vi håller inte tillbaka och satsar på färgstarka makeuplooks som står ut. För allt vi vill den här månaden är att synas och höras!

GLOSSYBOX augusti 2023

Under locket på GLOSSYBOX augusti 2023

I augustiboxen har vi packat ner produkter som hjälper dig att bli den självsäkraste, modigaste och vackraste versionen av dig själv! Du får testa ett lip & cheek tint i en poppig rosa nyans från Le Roughe Français, ett bryngel från Pixi som håller brynen på plats, en kroppskräm från Rituals med doft av vitt te och lotusblomma och Carmex klassiska läppbalsam. Den femte produkten blir en överraskning!

Vill du inte ha spoilers? Klicka här för att beställa hem GLOSSYBOX augusti 2023!

Le Rouge Français – Lip & Cheek Tint i nyansen "230 Zenobie"

GLOSSYBOX augusti 2023

Ta fram din "BOLD personality" med "Lip & Cheek Tint" från Le Rouge Français, ett lip & cheek tint som förstärker den naturliga nyansen av dina läppar och kinder. I augusti får alla Glossies testa den i den poppigt rosa nyansen "230 Zenobie".

Pixi – Brow Tamer "Translucent"

GLOSSYBOX augusti 2023

Satsa på "BRAVE brows" i augusti med hjälp av "Brow Tamer Translucent" från Pixi. Den transparenta bryngelen ger dina ögonbryn en perfekt finish och håller de på plats.

Rituals – The Ritual Of Karma 48h Hydrating Body Cream

Framhäv din "BEAUTIFUL skin" med "The Ritual Of Karma 48h Hydrating Body Cream" från Rituals, en fyllig och smörliknande body cream med lotusblomma och vitt te. Innehåller Hydra-Boost-komplex som lugnar och återfuktar uttorkad hud. Alla får testa i augusti!

Carmex – Moisturising Lip Balm Original

I augustiboxen får alla Glossies testa en klassiker! "Moisturising Lip Balm Original" från Carmex är berikad med närande ingredienser som sheasmör och bivax, vilket ger läpparna en djup och långvarig återfuktning. Får dina läppar att kännas "BOLD, BRAVE & BEAUTIFUL"!

Se tidigare månadsboxar under 2023:

GLOSSYBOX juli 2023: Unboxing Summer EscapeGLOSSYBOX juni 2023: Unboxing Fresh BreezeGLOSSYBOX maj 2023: Unboxing City GlowGLOSSYBOX april 2023: Bloom & GrowGLOSSYBOX mars 2023: Dreamy DaysGLOSSYBOX februari 2023: Aprés ChicGLOSSYBOX januari 2023: New Horizons

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox