GLOSSYBOX

GLOSSYBOX mars 2022: Unboxing Glossy Wonderland

Välkommen till Glossy Wonderland, fullt av överraskningar och spännande möten. Här kan du upptäcka din lekfulla sida och våga ta ut svängarna. Släpp loss fantasin och experimentera med olika färger och upptäck ny hudvård. Kliv in i vårens första beauty-äventyr där förväntan ligger i luften och skapar en förtrollande stämning!

Våren börjar sakta smyga sig på, och vad passar då bättre än att kliva in i en magisk sagovärld? Med Glossy Wonderland har vi skapat en förtrollande plats där du kan upptäcka, utforska och inspireras av den glädje som beautyvärlden kan skapa. Låt kreativiteten flöda – endast du själv sätter gränserna!


Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX sagolika marsbox. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX mars 2022: James Read – Sleep Mask Tan Body

Brun utan sol ger inte bara ett snabbt resultat utan är också den mesta säkra och hälsosamma vägen till solkysst hy (där solens skadliga strålar inte behöver vara inblandade). “Sleep Mask Tan Body” från James Read applicerar du med en BUS-vante över hela kroppen och låter verka medan du sover. Duscha av överflödig färg dagen efter och följ upp med body lotion. Återapplicera två till tre gånger i veckan om du vill bibehålla nyansen.

Läs mer: Så applicerar du brun utan sol som ett proffs

I GLOSSYBOX mars 2022: Josephine Cosmetics – The Flawless Liquid Highlighter

Upplever du också att vintern har lämnat huden lite… grå? Den där naturliga sommarlystern är fortfarande några månader bort men misströsta ej. Lyster går enkelt att addera till huden – i sminkväg är den enklaste och snabbaste lösningen att ta hjälp av en highlighter. Med Joséphine Cosmetics guldskimrande variant i nyansen ”Claire” kan du snabbt fixa en glowig finish på ansiktets högsta punkter. Alla Glossies får testa i mars!

Läs mer: 7 olika sätt att använda liquid highlighter 

Psst! Visste du att du som ny GLOSSYBOX-prenumerant får första boxen för bara 100 kronor, om du signar upp dig i början av månaden? Utöver dessa två spoilers innehåller din box ytterligare tre härliga produkter. Läs mer och beställ här!

Se tidigare månadsboxar:
GLOSSYBOX februari 2022: Unboxing Timeless Treats
GLOSSYBOX januari 2022: Mindful Mornings 
GLOSSYBOX december 2021: Unboxing Moonligt Glow 
GLOSSYBOX november 2021: Unboxing Beauty Desires 

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor