GLOSSYBOX

Tove Waldemar unboxar GLOSSYBOX: Blooming Winter

Ni har säkert alla hört om Glossybox, men jag vill ändå ta upp det så här in på jul. Det är ju faktiskt en väldigt fin sak att unna sig själv eller någon annan! Med en prenumeration så får du hem en box i månaden, fylld med 5 olika produkter i både full-size och en mindre storlek.


Ett väldigt bra sätt att hitta nya favoriter i smink och skönhetsväg! Jag har själv hittat massa nya märken och produkter jag aldrig hade hittat annars. Och det känns ju sjukt lyxigt att få hem en sån här fin box en gång i månaden. Som en julklapp varje månad! 🙂


Boxen är inte bara fylld med smink utan även perfekt för den som är intresserad av hårprodukter, hudvård osv.

Novemberboxen är nu slutsåld, men du kan självklart ändå bli en glossie du med. Starta din prenumeration idag så blir din första box en ikoniskt rosa GLOSSYBOX fylld med fem av våra mest hyllade och älskade produkter till ett värde över 800 kronor. Allt för endast 159 kronor i månaden!

Klicka HÄR för att beställa.GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor