Hudvård

GLOSSYBOX testar ansiktsbehandlingen Diamond Glow

  

Diamond Glow är kändisarnas favoritbehandling när det kommer till att rengöra på djupet och ge din hud next level av glow. Team GLOSSYBOX har testat och recenserat. Missa inte att vi även bjuder på en rabattkod längst ner i inlägget! 

Hur härligt är det inte att då och då skämma bort sig själv och huden med en ansiktsbehandling utfört av ett proffs? Det kryllar av olika behandlingar och salonger och det kan vara svårt att veta vad som passar en själv och vad man är ute efter. GLOSSYBOX besökte Linné Hudklinik i Stockholm för att testa den senaste trendbehandlingen Diamond Glow (och vi förstår varför Hollywood-kändisarna älskar den!).

Vad är Diamond Glow för ansiktsbehandling?

Diamond Glow är ansiktsbehandlingen med extra allt, men på endast 30 minuter. Den unika och patenterade 3-i-1-tekniken i kombination med den diamantförsedda applikatorn gör att huden exfolieras och vakumrengörs samtidigt som serum slussas ner i huden – allt på samma gång och med samma apparat.  


Team GLOSSYBOX testade Diamond Glow hos Linné Hudklinik i Stockholm. 

Hur går det till?

Hudterapeuten använder sig av ett munstycke med krossade diamanter längst ut och det är det som är i kontakt med huden. Dessa går att anpassa beroende på vilken slipstyrka som passar just din hud. Samtidigt som munstycket exfolierar huden dammsuger den även ut döda hudceller och smuts – och om du kikar på behållaren så kommer du att se en vätska med rester och smuts från din hud (kanske inte superfräscht men härligt att se att det har avlägsnats från huden).  

Vem passar behandlingen?

Glada nyheter – Diamond Glow kan genomföras på alla, även de med känslig hudtyp, vid acne och rosacea. Behandlingen skräddarsys och din hudterapeut använder det munstycke och serum som passar bäst för just dig! Det finns serum för extra fukt, lystergivande C-vitamin, serum med salicylsyra för aknebenägen hud samt serum som jobbar mot pigmenteringar.  

Recension: GLOSSYBOX testar Diamond Glow  

”Diamond Glow – bara namnet gör att vi inte var sena att vilja testa! Linné Hudklinik är första salongen i Stockholm som erbjuder behandlingen och i receptionen möts vi av ett glas fredagsbubbel (extra lyx!) innan vi får komma in i behandlingsrummet. Jag som har rosacea och yttorr hy rekommenderas serumet som fokuserar på att ge huden extra fukt.  

Behandlingen inleds med rengöring innan Fanny, som behandlar mig, börjar “dammsuga” halsen. Det känns lite som en lättare version av IPL då den utförs med en liten sugpropp som slipar huden och samtidigt slussar ner serumet.

Efter halsen är det dags för ansiktet med en sida åt gången. Jag upplever behandlingen som väldigt skön men samtidigt effektiv. Efter ansiktet byts munstycket ut för att gå in på ögonområdet och läppar och slipstyrkan på munstycket anpassas hela tiden utefter min hud och vad som passar bäst för just mig.  

Vi avslutar med en sval mask som får verka ett tag innan den tvättas av och följs upp med ögon- och ansiktskräm. När jag får titta i spegeln direkt efteråt blir jag positivt överraskad – vilket glow! Inte för att jag inte trodde att behandlingen skulle ge resultat men den här lystern och känslan av renhet har jag aldrig någonsin upplevt förut, och då har jag testat en hel del olika ansiktsbehandlingar.  

Mitt betyg blir utan tvekan fem av fem! Det är en resultatinriktad behandling som ger omedelbart resultat och det finns inga begränsningar efteråt – du kan gå direkt till festen, sminka dig eller köra ett svettigt pass på gymmet. ” 

Snabbfakta Diamond Glow

Var: Linné Hudklinik på Östermalm i Stockholm.
Pris: Ord. pris från cirka 1 500 kronor. Just nu 1 000 kronor med vår rabattkod, se nedan.  
Längd: 30 minuter. 
Resultat: Jämnare hudton, mindre fina linjer, jämnare hudstruktur, renare porer och massor av lyster.  

Diamond Glow: rabattkod

Just nu har du möjlighet att testa Diamond Glow till ett extra förmånligt pris! Boka och genomför behandlingen innan den 20 mars 2022 så betalar du endast 1 000 kr (ord. pris 1 650 kronor). Läs mer och boka hos Linné Hudklinik i Stockholm eller hos Clinic N.VY i MalmöGlöm inte att uppge koden GLOSSYBOX som kommentar vid bokning!  

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor