Makeup

Vi testade ögonskuggspaletten i GLOSSYBOX september – här är våra looks (och recension!)

GLOSSYBOX september bjuder på en ögonskuggspalett med hela nio olika skuggor! Tre av oss i team GLOSSYBOX har testat och recenserat produkten (som du snart kommer att få hem!).  

I månadens GLOSSYBOX hittar alla Glossies en ögonskuggspalett från Steve Laurant. Det är inte en slump att den kallas ”Celebration Edition” – den är nämligen speciellt framtagen för GLOSSYBOX och vårt 10-årsjubileum. Egentligen skulle du ha fått testa paletten redan i augusti men på grund av globala leveransproblem var vi tvungna att vänta ända till september – men nu är den äntligen här!  

Älskar du också att upptäcka nya skönhetsprodukter? Signa upp dig idag och få hem en välfylld GLOSSYBOX varje månad. Ta del av vårt senaste erbjudande här! 

 I GLOSSYBOX september får alla Glossies testa Eyeshadow Palette från Steve Laurent. Beställ din box här! 

Paletten går främst i rosa toner, men du hittar även skuggor i beige, bronze och persika vilket gör att du kan skapa flera olika looks med de nio olika skuggorna. Det är dessutom en mix av matta och skimrande skuggor i paletten – så att du enkelt kan ta din makeup från dag till kväll.  

När paletten landade på kontoret, ville vi självklart testa den direkt. Så här blev våra looks, och så här tycker vi om den!  

Emelie, social media manager:

Jag tycker att ögonen är det roligaste att sminka för det finns så många möjligheter till att framhäva dom. Rosa skuggor däremot, det har jag nog aldrig haft i min sminkväska, vilket också gjorde det väldigt kul att testa den här paletten. Kanske har jag gått miste om någonting hela mitt liv? (haha!)

Skuggorna var väldigt pigmenterade och lätta att arbeta med, jag grundade med en ljusrosa skugga över hela ögonlocket, skuggade i ögongloben med en mörklila glittrig skugga och sen fyllde jag i längst in på ögonlocken med en ljuslila skimrig färg. Slutsats? Den här paletten kommer jag inte att byta ut mot min go-to, men jag gillade sminkningen och kommer absolut att använda den vid festliga tillfällen i framtiden!”  

 

Nora, ecommerce executive 

”Jag har alltid hört att rosa är en bra färg för att framhäva blåa ögon vilket gjorde mig väldigt nyfiken på att testa paletten. Jag ville se om jag kunde skapa en enkel vardagslook och började därför med den mörkaste, matta ögonskuggan och toppade sedan med den beige/rosa, skimriga nyansen på ögonlocket. Ögonskuggorna var lätta att jobba med och resultatet blev faktiskt mycket bättre än jag trodde. Jag kanske inte kommer börja använda rosa ögonskugga varje dag, men jag kommer definitivt testa denna look igen!”

Terese, chefredaktör:

“Jag ska vara ärlig, jag var något skeptisk till färgerna i den här paletten. Efter att snabbt swatchat den på handen insåg jag att ja, det kommer verkligen bli rosa – men varför inte testa någonting nytt? Jag grundade med en av de ljusaste nyanserna i paletten men främsta fokus lade jag faktiskt på en av de starkaste rosa tonerna, med skimmer i. Ska man gå all in på rosa, så ska man gå all in på rosa helt enkelt. Jag imponerades av att det blev noll smul under ögonen, den håller sig verkligen på plats och skimret i skuggan kommer fram fint. Jag gillade ändå resultatet, förhoppningsvis kommer jag nu våga mer rosa makeup!” 

 

Du kanske också vill läsa om: 
Hickap lanserar hudvård 
Jag testade ELEMIS Cleansing Balm – det här är min ärliga recension
Att mixa bronzer och ansiktsolja är det ultimata knepet för glow

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor