GLOSSYBOX

GLOSSYBOX november 2021: Unboxing Beauty Desires

Med månadens tema Beauty Desires tar vi tillvara på beautyhjältarna som vi alltid sträcker oss efter och ständigt återkommer till. Glänta på GLOSSYBOX november 2021 och upptäck höstens vill ha-produkter till ett samlat värde av 650 kronor!   

OBS! Inlägget innehåller spoilers för GLOSSYBOX november 2021. Vill du beställa boxen direkt utan att se dess innehåll och överraskas när GLOSSYBOX oktober kommer hem till dig? Klicka dig vidare här! 

Har du också upplevt den där känslan som en beautyprodukt kan väcka inom en? När den ger dig precis det du önskar och skänker dig extra beautyglädje. Makeup, hår- och hudvård ska inte handla om att förändra, utan snarare om att ta tillvara på den naturliga skönhet du har. Att förstärka den och låta ditt bästa jag skina lite extra. Inget ska få stå i vägen för det som är du! I november får du testa fem vill ha-produkter – förpackade i vår ikoniskt rosa box! 

Inte redan en Glossie?
Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX stilrena novemberbox. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX november 2021: Löwengrip – Good to Go Dry Shampoo ”Amber & Jasmine” 

Löwengrips bästsäljande torrschampo Good to Go är en multifunktionell hårprodukt som effektivt fräschar upp hårbotten genom att avlägsna överflödiga oljor. Samtidigt adderas volym, stadga och textur – vilket gör att den även fungerar utmärkt som stylingprodukt! Skaka flaskan och spraya på cirka 30 centimeters avstånd mot hårrötterna. Borsta igenom eller massera in med fingrarna. Passar alla hårfärger och är vegansk. 

Läs mer: Så använder du torrschampo som ett proffs 

I GLOSSYBOX november 2021: Mitchell & Peach – English Lead Body Oil 

Skäm bort din hud med en väldoftande och mjukgörande kroppsolja. Mitchell and Peachs English Leaf Body Oil bjuder på en doft av subtil citron, korianderblad, basilika och mynta. Applicera direkt efter dusch på lätt fuktig hud. 

I GLOSSYBOX november 2021: Ciaté London – Definer Liner ”Starburst” 

Med den skimrande gel-eyelinern, i en nyans av gyllene champagne, från Ciaté London skapar du enkelt vinterns finaste festmakeup! Framhäv dina ögon genom att applicera längs den övre fransraden. Den inbyggda pennvässaren säkerställer att du alltid har en skarp spets för perfekt precision! Du hittar Definer Liner i månadens GLOSSYBOX!  

Psst! Visste du att du som ny GLOSSYBOX-prenumerant får första boxen för bara 100 kronor? Läs mer och beställ här! 

Se tidigare månadsboxar:
GLOSSYBOX oktober: Unboxing Magical Masquerade
GLOSSYBOX september 2021: Unboxing Pure Relaxation
GLOSSYBOX augusti 2021: Unboxing 10th Birthday Edition
GLOSSYBOX juli 2021: Unboxing Beauty Treasures

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor