GLOSSYBOX

10 favoritprodukter som vi älskar på GLOSSYBOX

favoritprodukter

Behöver du inspiration till nya skönhetsprodukter? Då har du kommit rätt! Här är 10 favoritprodukter som vi älskar på GLOSSYBOX.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här!

Med aprilboxen ”Bloom & Grow” vill vi inspirera dig till att våga växa och blomma när det kommer till skönhet. Med ett par favoritprodukter som får en att känna sig som sitt bästa jag tror vi är en bra början. Att hitta sin absoluta favorit är ibland inte det lättaste, i alla fall inte utan inspiration. För att du ska slippa testa dig fram med alltför många produkter har vi frågat samma fråga till hela Glossykontoret: ”vilken är din absoluta favoritprodukt?”. Läs vidare för att läsa om 10 favoritprodukter som vi älskar på GLOSSYBOX.

1. Origins – Ginzing Glow Boosting Mask

favoritprodukter

Linda, Head of Brand Relations på GLOSSYBOX:

– Min favorit, som jag upptäckte via GLOSSYBOX Septemberbox 2022, är ”Ginzing Glow Boosting Mask” från Origins! Se länk här. Den ger huden ett omedelbart glow när helst på dygnet min hud behöver that extra glow. Jag använder den både under make up eller som en glow boost under dagen. Den innehåller C-vitamin som är min absoluta favoritingrediens i hudvård. Detta är helt enkelt en riktigt must have produkt för alla som älskar glow! Och vem gör inte det?!

Köp Ginzing Glow Boosting Mask från Origins (380 kr/75 ml) här!

2. Schwarzkopf Professional – OSiS Long Hair Texture Soft Dust

favoritprodukter

Malin, After Sales Manager på GLOSSYBOX:

Jag testade ”OSiS Long Hair Texture Soft Dust” från Schwarzkopf Professional första gången då produkten medverkade i GLOSSYBOX under 2020 och sedan dess har jag köpt om produkten flera gånger! Detta är ett volympuder för långt hår som ger direkt volym och mjuk textur utan att håret känns strävt. Perfekt för mitt hår som annars har noll volym. Doftar dessutom väldigt gott!

Köp OSiS Long Hair Texture Soft Dust från Schwarzkopf Professional (219 kr/10 g) här!

3. Ole Henriksen – Find Your Balance Oil Control Cleanser

favoritprodukter

Louice, Copy & Content Manager på GLOSSYBOX:

– En av mina absoluta favoritprodukter är ”Find Your Balance Oil Control Cleanser” från Ole Henriksen, som jag faktiskt upptäckte i en en GLOSSYBOX månadsbox för många år sedan. Den här ansiktsrengöringen vill jag helst inte vara utan då den balanserar min hud och gör att den håller finnar och blemmor borta. Min hud känns så fräsch när jag använder den! Ett plus är att den är dryg, en tub brukar hålla i ett halvår för mig.

Köp Find Your Balance Oil Control Cleanser från Ole Henriksen (325 kr/148 ml) här!

4. Benefit Cosmetics – 24-Hour Brow Setter Gel

Anna, Graphic Designer på GLOSSYBOX:

– Så svårt att välja! En klar favorit är ”24-Hour Brow Setter Gel” från Benefit Cosmetics, det är verkligen den bästa ögonbrynsprodukten som jag har testat. Det är en transparent gel som ser naturlig ut och håller hela dagen, perfekt kombo om man färgar ögonbrynen. Blev tipsad om den när jag började på GLOSSYBOX. Den har tidigare varit med i en limiterad box med Benefit.

Köp 24-Hour Brow Setter Gel från Benefit Cosmetics (369 kr/7 ml) här!

5. Olaplex – Hair Perfector No.3

Agnes, Data Analyst and Business Development Manager på GLOSSYBOX:

– Jag har använt mig mycket av denna då jag har blekt håret flertalet gånger. Det har gjort att jag har varit väldigt torr i längderna och att mitt hår varit allmänt slitet. ”Hair Perfector No.3” från Olaplex har varit min räddare i nöden och sett till att håret ändå mått bra trots påfrestningen av blekning. Även om jag inte längre bleker mitt hår använder jag mig av denna med jämna mellanrum då den hjälper till att hålla mina toppar och längder fortsatt fina. Håret blir dessutom silkeslent och lätt att borsta!

Köp Hair Perfector No.3 från Olaplex (351 kr/100 ml) här!

6. Artdeco – Eyeshadow Base

Lizette, Office Admin & Customer Service Manager på GLOSSYBOX:

– I min första GLOSSYBOX låg bland annat ”Eyeshadow Base”  från Artdeco och den produkten har blivit en av mina absoluta favoritprodukter. Efter jag testat Artdecos ”Eyeshadow Base” så är jag helt BESATT! Jag har använt ett flertal olika primers tidigare men mot slutet av dagen lyckas min ögonskugga dessvärre alltid lägga sig i veck, men inte när jag använder Artdecos ”Eyeshados Base” under. Jag använder den under alla mina ögonskuggor och ögonskuggorna sitter som berget. Love it!!!

Köp Eyeshadow Base från Artdeco (129 kr/5 ml) här!

7. Origins – Drink Up Intensive Overnight Mask

Ronja, Social Media & Influencer Manager på GLOSSYBOX:

– Min all time favourite är Origins ”Drink Up Intensive Overnight Mask”, nu snackar vi fukt! Jag använder den nästan varje kväll för att sedan vakna på morgonen med återfuktad hud och ett otroligt glow. Använt denna fuktmask snart i tre år och kommer alltid vara en del av min kvällsrutin. Fukt behöver alla, speciellt under vintertiden när ens hud blir så torr! 

Köp Drink Up Intensive Overnight Mask från Origins (305 kr/75 ml) här!

8. Antonio Axu – Heat Protection Spray & Volumizing Mousse Weightless

Emelie, Nordic Brand Manager på GLOSSYBOX:

– Jag måste dela med mig av mina absoluta favoritprodukter från Antonio Axu. Jag blev introducerad till varumärket 2020 och sedan dess har jag använt Antonio Axus ”Heat Protection Spray” och ”Volumizing Mousse Weightless” varje dag, och de har verkligen förändrat mitt hair-game! ”Heat Protection Spray” skyddar mitt hår från värmeskador och ”Volumizing Mousse Weightless” ger mitt hår den där extra volymen utan att tynga ner det. Jag har testat massor av olika hårprodukter tidigare, men Antonio Axu har verkligen lyckats med att skapa produkter som jag alltid kommer tillbaka till. Om du letar efter nya hårprodukter att testa så kan jag varmt rekommendera Antonio Axu!

Köp Heat Protection Spray från Antonio Axu (159 kr/150 ml) här!
Köp Volumizing Mousse Weightless från Antonia Axu (169 kr/300 ml) här!

9. Batiste – Dry Shampoo Heavenly Volume

Jessica, eCommerce Executive på GLOSSYBOX:

– Hårprodukten jag aldrig skulle kunna leva utan är ”Dry Shampoo Heavenly Volume” från Batiste. Den räddar min look alla dagar när mitt hår inte är nytvättat och ger dessutom en underbar blow-out känsla. Den gör inte mitt hår tovigt, utan istället luftigt och doftande. Jag brukar spraya torrshampot före jag lägger mig – älskar att vakna upp med ett fräscht svall!

Köp Dry Shampoo Heavenly Volume från Batiste (75 kr/200 ml) här!

10. Bulldog – Original Moisturiser

Katja, Head of Nordics på GLOSSYBOX:

– Oj, så svårt, jag kan nog inte välja! Jag säger ”Original Moisturiser” från Bulldog eftersom det är min mans favoritprodukt. Han fick den i en The Man Box och har efter det köpt den flera gånger. Han gillar den för att den luktar gott och kladdar inte. Dessutom säger han att den är lätt att applicera på huden!

Köp Original Moisturiser från Bulldog (159 kr/100 ml) här!

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!

 

 Louice Tapper Florén

Louice Tapper Florén

Skribent och expert