GLOSSYBOX

Vi lanserar ELLE x GLOSSYBOX: ”Alla ska få chansen att njuta av ELLEs beauty-favoriter”

Äntligen kan vi avslöja att vi den 24 september lanserar en exklusiv limited edition-box tillsammans med inga mindre än ELLE – ELLE x GLOSSYBOX. ELLEs skönhetsredaktör, Carin Hellman, berättar mer om boxen (och delar med sig av sin beautyrutin!) 

Älskar du också att testa nya beautyprodukter? Läs mer om vårt senaste erbjudande på GLOSSYBOX här!

Det här är ELLEs första skönhetsbox, hur ser skönhetsintresset ut bland era läsare?
– Intresset tycks vara (precis som för mig) outtömligt. Beauty idag är så mycket mer än bara smink och kräm. Det är allt från avkoppling och self-care till ren kemi och vetenskap, kreativitet och ett sätt att uttrycka sig och sin personlighet.

På tal om self-care, vad är det för dig?
– Fem minuter helt själv i badrummet när barnen pysslar med annat och att jag får rengöra och lägga lager på lager av essence, serum och mask i tystnad, haha.

Hur ser din hudvårdsrutin ut?
– Får jag bara en rejäl dos fukt varje dag och varvar det med en retinolprodukt som kur mellan varven brukar min hy hålla sig i schack.

Psst! Signa upp dig på vår coming soon-list för att få info om den limiterade boxen direkt till din mejl. 

Berätta om ELLE x GLOSSYBOX, har du några favoriter i boxen?
– Åh, alla är hundra procent mina favoriter! Jag har varit med och tagit fram innehållet för att vi ska kunna ge alla chansen att njuta av några av ELLEs absoluta beauty-favoriter. Jag skulle säga att det är en perfekt mix av klassiker och spännande nykomlingar, som Clarins Beauty Flash Balm, svenska frans- och brynmärket Per Lei, avancerad och effektiv hudvård från franska Filorga och några av Sveriges finaste parfymer från Colekt.

Som skönhetsredaktör på ELLE får du testa massor av beautyprodukter, vad är viktigast för dig när det gäller vilka som blir dina personliga favoriter?
– Det beror helt på vilken genre, med hudvård är det att den ska vara effektiv och innehålla ingredienser som är beprövat effektiva och då även också komma i en koncentration där de verkligen har en verkan. Samt vara fri från ”bullshit”, det vill säga inte spela på konsumenters (obefogade) rädslor för det som kallas ”kemiskt” då allt vi lever och verkar i är kemi. Kortfattat: hålla det de lovar, inte skrämmas med obefogad bullshit och vara effektiva!  

Någon skönhetshetstrend som du har anammat och älskar?
– Jag skulle säga skillnaden i att gå över från att använda toner till en mer fuktgivande essence. En essence med till exempel hyaluronsyra gör hela skillnaden om du vill ha mer glow, slippa torrhet och fnas. Och att klappa in en essence med rena händer, istället för att använda en bomullsrondell. Jag älskar även ansiktsmassagestenen gua sha! Världens skönaste och mest effektiva massagemetod när huden känns puffig och glåmig.

Vill du ha möjlighet att köpa ELLE x GLOSSYBOX före alla andra? Börja prenumerera på GLOSSYBOX idag så får du tillgång till den exklusiva förturslanseringen. Läs mer här!

Om vi kikar på höstens beautytrender, vad ser vi då?
– Förutom ett allt större behov av att få använda makeup mer kreativt igen så är det fortsatt stort fokus på self-care och hudvårdsritualer. Men också en längtan efter det mer enkla – att man tänker mer ”skinminimalism” och landar i ett mindre antal effektiva hudvårdsprodukter.

ELLE x GLOSSYBOX – få förtur till den exklusiva boxen! 

I slutet av september lanseras ELLEs allra första skönhetsbox. Du som är aktiv GLOSSYBOX-prenumerant har möjlighet att köpa boxen före alla andra. ELLE x GLOSSYBOX innehåller hela nio beautyöverraskningar – signa upp dig här för att få mer info direkt till din mejl!

Tidigare limited edition-boxar:
GLOSSYBOX x ELEMIS: Allt du behöver veta om vår exklusiva limited edition-box
GLOSSYBOX Summer Bag Limited Edition: Din ultimata sommarnecessär
GLOSSYBOX Mors dag 2021: Lansering och spoilers
Allt du behöver veta om Easter Egg Limited Edition 2021

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


Terese Allert

Terese Allert

Beauty Editor