GLOSSYBOX

Nu kan du köpa Girls Limited Edition 2023 – en färgsprakande box fylld med 9 beautyprodukter!

Girls Limited Edition 2023

We are live! Du har väl inte missat att GLOSSYBOX har lanserat Girls Limited Edition 2023? Beställ nu och gör din skönhetsrutin roligare med nio produkter.

Inte redan en Glossie? Signa upp dig här, så får du ett extra förmånligt Glossy-pris på Girls-boxen.

GLOSSYBOX Girls Limited Edition har tagits fram för dig som behöver mer ‘good vibes’ i ditt liv! Boxen innehåller nio roliga produkter som tar din beautyrutin till next level. Värde över 900 kr!

Var kan jag köpa Girls Limited Edition 2023?

Girls-boxen lanserades idag, fredagen 24/2, och går att klicka hem nu!

Här kan du klicka hem GLOSSYBOX Girls Limited Edition!

Vad kostar Girls Limited Edition 2023 och vad är den värd?

Vår exklusiva Girls-box blir din för endast 179 kr om du är en aktiv prenumerant och 199 kr om du inte prenumererar. Boxen innehåller nio produkter till ett värde på över 900 kronor. Psst! Just nu har vi ett väldigt bra erbjudande –  med koden GOODVIBES får du 15% rabatt på alla prenumerationer OCH 10% rabatt på GLOSSYBOX Girls Limited Edition när du köper de tillsammans.

Klicka här för att bli medlem i GLOSSYBOX och för att ta del av erbjudandet!

Vad innehåller Girls Limited Edition 2023?

Girls-boxen har tagits fram för dig som behöver mer ‘good vibes’ i ditt liv! Boxen innehåller nio roliga produkter som tar din beautyrutin till next level. Under locket hittar du allt från smink och hudvård till hårvårdsprodukter, från märken så som Banila Co, Löwengrip, Skin Proud och The Body Shop. Här nedan avslöjar vi hela innehållet. Vill du inte ha fler spoilers innan du beställer? Sluta scrolla och klicka här för att beställa Girls-boxen direkt.

Girls Limited Edition 2023

Banila Co – Clean It Zero Cleansing Balm Original & Clean it Zero Cleansing Balm Purifying

”Clean It Zero Cleansing Balm Original” och ”Clean it Zero Cleansing Balm Purifying” från Banila Co förvandlas till en slät olja vid applicering på torr hud och som effektivt tar bort orenheter och makeup, även vattenfast. Rengör på djupet samtidigt som huden lämnas återfuktad. Ta upp en liten mängd balm med fingrarna, massera in på torr hud och skölj av med ljummet vatten.

Skin Proud – Mini Sorbet Skin Everyday Jelly Moisturiser

”Mini Sorbet Skin Everyday Jelly Moisturiser”  från Skin Proud är en rosa, sorbetliknande gelkräm som ger hyn en glowy och dewy känsla. Oljefri och återfuktar huden på djupet med hjälp av hyaluronsyra. Applicera på ansikte och hals morgon och kväll som sista steg.

Filorga – Oxygen-Glow Eye Cream

”Oxygen-Glow Eye Cream” från Filorga är formulerad med energigivande syre-boosters, återfuktande hyaluronsyra och renande L-enzym. Tillsammans arbetar de för att jämna ut fina linjer och motverka mörka ringar under ögonen. Dessutom får du en intensiv fuktboost och härlig lyster. Applicera ett tunt lager runt ögonen varje morgon och kväll.

Girls Limited Edition 2023

The Body Shop – Vinyl Lip Gloss ”My Voice”

Ta fram ditt modiga och färgstarka jag med ”Vinyl Lip Gloss” från The Body Shop! Det veganska läppglanset ger en långvarig glans utan att kladda och återfuktar i upp till 12 timmar. Du får testa det i färgen “My Voice, en blodröd nyans som tagits fram för att uppmuntra dig till att våga göra din röst hörd. Passar alla hudtyper samt hudtoner och kan byggas på för att skapa en mer dramatisk look.

Löwengrip – Good To Go Jasmine & Amber Dry Shampoo

”Good To Go Jasmine & Amber Dry Shampoo” från Löwengrip är ett volymgivande torrschampo som ger stadga och textur. Absorberar överflödigt fett från hårbotten och ger håret en fräsch och ren känsla mellan schamponeringar. Skaka flaskan och spraya på cirka 30 centimeters avstånd mot hårrötterna. Borsta igenom eller massera in med fingrarna. Passar alla hårfärger, vegansk.

Lottie London – Ombre Blush ”Haze”

Veganska ”Ombré Blush” i den koralltonade nyansen ”Haze” från brittiska Lottie London smälter in i huden och ger ett mjukt och naturligt resultat. Enkel att tona ut och bygga upp för en mer intensiv look. Använd en rougeborste och svep över kindäpplet.

Girls Limited Edition 2023

Bellapierre – Eyeshadow/Highlighter ”Sultry”

”Eyeshadow/Highlighter” i nyansen ”Sultry” från Bellapierre är en ögonskugga och highlighter i en underbar, pigmenterad kopparfärg som är enkel att blanda. Perfekt om du vill ta din makeup till nästa nivå och få in lite mer skimmer i din rutin. Applicera med fingrarna eller en sminkborste på ditt ögonlock eller som highlighter på ansiktets höga punkter så som kindbenen och näsryggen.

Banana Beauty – Prime Up! Lip Primer

”Prime Up! Lip Primer” från Banana Beaty är den perfekta basen för läppstift som säkerställer en långvarig och jämn läppfärg. Den är 100% vegansk, cruelty-free och har en naturlig hallondoft. Applicera direkt på läpparna med applikatorn eller lägg en liten mängd på fingret och fördela produkten jämnt. Låt läpprimern absorberas en kort stund innan du applicerar ett flytande läppstift.

Köp Girls Limited Edition 2023 nu!

Girls Limited Edition-boxen är det ultimata life hacket för att addera mer good vibes till din beautyrutin. Vi lovar, den här boxen vill du inte missa!

Här kan du klicka hem GLOSSYBOX Girls Limited Edition!

Tidigare limited edition-boxar:

GLOSSYBOX VALENTINES Limited Edition 2023 – 7 produkter värde över 1 200 kr!
GLOSSYBOX BLACK FRIDAY Limited Edition 2022 – vi avslöjar hela innehållet!
GLOSSYBOX Christmas Limited Edition-box 2022 – vi avslöjar hela innehållet!
GLOSSYBOX x Benefit Cosmetics: Årets ultimata makeup-box är här
Din guide till GLOSSYBOX Adventskalender 2022

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor