Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX september 2021: Unboxing Pure Relaxation

GLOSSYBOX
Skribent och expert3 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
Finns det något bättre sätt att kicka igång hösten än med en ny GLOSSYBOX? Don’t think so! Läs vidare för att få reda på mer om vår GLOSSYBOX i september 2021, med det härliga spa-temat Pure Relaxation. 

OBS! Inlägget innehåller spoilers för GLOSSYBOX september 2021. Vill du beställa boxen direkt utan att se dess innehåll och överraskas när GLOSSYBOX september kommer hem till dig? Klicka dig vidare här! 

September är den ultimata tiden för lite extra self-care! De lediga sommardagarna känns (tyvärr) väldigt långt borta och de vanliga rutinerna är tillbaka och livet ja… rullar på. Då är det extra viktigt att stanna upp i vardagen och fokusera lite extra på sig själv. 

Self-care kan innebära många olika saker och dess innebörd kan variera beroende på vem du frågar. Det viktigaste är att det får dig att må bra, att du kommer ner i varv och att du skänker dig själv extra tid och glädje. 

För oss på GLOSSYBOX går såklart self-care och beauty hand i hand. Att ta en avkopplande dusch med härliga produkter, unna sig en längre hudvårdsrutin eller att fixa sig lite extra inför en fredagsmiddag med en ny makeup-produkt – sånt som gör livet lite härligare helt enkelt. 

Inte redan en Glossie?Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX avkopplande septemberbox. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX september 2021: Symbiosis – Ultra-Rich Regenerating Night Treatment

Ta hand om huden, medan du sover! Den rika nattkrämen innehåller en kombination av hyaluronsyra, mjölksyra och sheasmör som intensivt återfuktar, reparerar och förnyar fuktfattig hud samtidigt som den minimerar fina linjer. Använd varje kväll på rengjort ansikte och vakna upp med en mjuk och plumpad hud.Värde: 1 130 kr/50 ml

Vill du läsa mer om hyaluronsyra? Här hittar du vår guide om den återfuktande hudvårdsingrediensen! 

 

I GLOSSYBOX september 2021: Steve Laurant – Eyeshadow Palette

Den här ögonskuggspaletten bjuder på nio högpigmenterade skuggor som är både matta och skimrande, vilket gör att du enkelt kan mixa dessa och skapa din egen personliga look. Skuggorna är lätta att tona ut och ger ett långvarigt resultat.Värde: 270 kr

OBS! Den här paletten skulle ha ingått i GLOSSYBOX augusti men på grund av förseningar med leveransen hittar du den istället i septemberboxen!

Vi har testat paletten – läs vår recension och se våra looks här! 
I GLOSSYBOX september 2021: Daily Concepts – Multifunctional Soap Sponge Aloe Vera

Ta din dusch- eller badrutin till nästa nivå med denna multifunktionella tvålsvamp. Med tvål på utsidan och tvättsvamp på insidan både rengör, exfolierar och förbättrar den hudens textur. Blöt svampen och massera huden i cirkulära rörelser. Skölj av och låt torka till nästa användning. Går även att använda i ansiktet.Värde: 70 kr/styck

Se tidigare månadsboxar:GLOSSYBOX augusti 2021: Unboxing 10th Birthday EditionGLOSSYBOX juli 2021: Unboxing Beauty TreasuresGLOSSYBOX juni 2021: Unboxing Poolside Paradise

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox