Hoppa till huvudinnehåll
Wellness

5 bra och roliga dejtingtips

Louice Tapper Florén
Skribent och expert1 år sedan
View Louice Tapper Florén's profile
5 bra och roliga dejtingtips
Dejta mer i vinter! Behöver du ny inspiration för ett roligare dejtingliv? Här är 5 bra och roliga dejtingtips.

Står det still i ditt dejtingliv? Låt GLOSSYBOX guida dig och testa något nytt med din dejt med 5 bra och roliga dejtingtips.

1. Ta med dejten på stand up-show

Oavsett om det är första eller fjärde dejten kan det vara roligt att gå på en stand up-show tillsam- mans. Du behöver själv inte känna pressen för att dra alla skämt och du får även insyn i vilken humor din dejt har. Det enda ni behöver fokusera på är att ha roligt tillsammans och skratta med!

2. Den klassiska skogspromenaden

Genom att gå på en promenad i skogen kan du lära känna din dejt enkelt och kravlöst. Skogsmiljön har en lugnande effekt, vilket är perfekt om ni båda är nervösa. Om frågorna tar slut kan ni diskutera vyerna, märkliga träd och annat ni ser under promenaden. Glöm inte matsäcken!

3. Gå på konsert tillsammans

Bjud med din dejt på konsert med en artist som ni båda gillar. Sjung med, dansa och fokusera på att ha kul tillsammans. Efter spelningen kan ni antingen prata vidare om vilken låt som var bäst eller fortsätta med mer dans!

4. Testa biljard eller bowling tillsammans

Både biljard- och bowlingställen är utmärkta dejtingställen. De är oftast lugnare än stimmiga barer, ni får vara för er själva och ni får chans att lära känna varandra medan ni gör en rolig aktivitet tillsammans. Om ni är tävlingspersoner kan det även bjuda in till mycket skratt.

5. Gå på dagspa!

5 bra och roliga dejtingtips

När du har lärt känna din dejt lite bättre kan ni boka in tid på ett spa i er stad och tillbringa en avslappnad dag i varandras sällskap. Här finns alla möjligheter till att prata om allt mellan himmel och jord!

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Louice Tapper Florén
Skribent och expert
View Louice Tapper Florén's profile
glossybox