GLOSSYBOX

GLOSSYBOX juli 2021: Unboxing Beauty Treasures

Månadens specialdesignade box, Beauty Treasures, öppnar sig likt en skattkista och för tankarna till tropiska stränder. Under locket i GLOSSYBOX juli 2021 hittar du fem skönhetsöverraskningar som passar extra bra under högsommaren. 

OBS! Inlägget innehåller spoilers för GLOSSYBOX juli 2021. Vill du beställa boxen direkt utan att se dess innehåll och överraskas när GLOSSYBOX juli kommer hem till dig? Klicka dig vidare här! 

Vi ser på skönhetsprodukter likt oupptäckta skatter. Spänningen inför att testa en ny produkt är någonting vi älskar. Kanske uppskattar vi den för en kortare period, innan vi provar någonting nytt igen, eller så stannar den för alltid och blir en självklar del av beautyrutinen. 

I juli landar en specialdesignad box hemma hos alla Glossies – som öppnar sig likt en skattkista. Under locket döljer sig fem produkter och den här månaden får alla dessutom testa samma produkter (med undantag för olika dofter på en av produkterna). 

Inte redan en Glossie?
Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX julibox som passar perfekt under sommaren. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX juli 2021: Bellapierre Cosmetics  – Ultra Glow Highlighting & Bronzing Palette

Möt sommarens ljumma kvällar med en makeup-look i skimrande bronzetoner. Från Bellapierre får alla Glossies testa en ansiktspalett innehållandes fyra skuggor som skapar ett fräscht glow och framhäver din solkyssta hy. Paletten går även att använda som ögonskugga – perfekt när du vill spara plats i semesterns necessär!
Värde: 290 kr/st. 

I GLOSSYBOX juli 2021: Aurikah – Aura Body Fragrance Mist, ”Tropique”

Förstärk sommarkänslan med en tropisk doft innehållandes noter av kokosnötsvatten, mango och gardenia. Den lätta och mjuka doften “Tropique” från Aurikah, som alla Glossies för testa i juli, för tankarna till exotiska resmål. Går att applicera över hela kroppen och fördelas jämnt med en fin mist.
Värde: 235 kr/50 ml.

Tips! Förläng doften – 5 knep som får parfymen att hålla längre 

I GLOSSYBOX juli 2021: Basic Skin – Silicone Exfoliating Pad

Den multifunktionella rengöringsborsten fungerar både som ett skönhetsverktyg som hjälper till att rengöra och exfoliera huden men också som ett utmärkt redskap när du rengör dina sminkborstar. Applicera en liten mängd ansiktsrengöring på borsten och massera in i huden. Tillsätt vatten och skölj av. Använder du den istället till dina sminkborstar adderar du en liten mängd tvål, blöter borstarna och snurrar penslarna mot rengöringsborsten för att ta bort sminkrester.
Värde: 125 kr/st.

Hur ofta ska du rengöra dina sminkborstar? Här är svaret!

I GLOSSYBOX juli 2021: Merci Handy – Hand Cleansing Gel

Rengör händerna on the go med en väldoftande tvättgel från Merci Handy – i din box finns en av dofterna ”Flower Power”, ”Mystic Fruit” och ”Unicorn Edition”. Berikad med E-vitaminderivat som gör händerna mjuka och lena. Applicera en droppe i händerna och massera in i cirka 30 sekunder. Behöver inte sköljas av. Perfekt att ta med i handväskan i sommar!
Värde: 49 kr/30 ml.

Läs mer: Färgglad vardagslyx med franska Merci Handy 

I GLOSSYBOX juli 2021: Feel Free – Antioxidant Eye Contour Cream

Ge den tunna huden runt ögonen lite extra uppmärksamhet med hjälp av en ögonkräm. Antioxidant Eye Contour Cream innehåller hyaluronsyra som hjälper till att bibehålla fukten och skapa en temporär pumpad effekt under ögonen. Applicera med ringfingret och dutta försiktigt krämen under ögonen och ögonbrynen.
Värde: 50 kr/20 ml.

Tidigare månadsboxar:
GLOSSYBOX juni 2021: Unboxing Poolside Paradise
GLOSSYBOX maj 2021: Unboxing Let the Sun Shine
GLOSSYBOX april 2021: Unboxing Woke Up In Spring

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor