Makeup

Horoskop: Vilken sminkprodukt passar dig bäst – enligt ditt stjärntecken?

Horoskop och smink – går det ihop? Absolut! GLOSSYBOX har tittat upp mot stjärnorna och vet vilken som är din go to-produkt i sminkväskan och vad som passar bäst med din personlighet, enligt ditt stjärntecken. Vilken får du? 

Vi älskar horoskop! De berättar inte bara för oss vad som kommer hända framöver – utan sätter oftast huvudet på spiken när det kommer till att avslöja våra personlighetstyper. Därför går det också utmärkt att koppla ihop ditt stjärntecken med smink. Genom att ha den där go to-produkten i sminkväskan förstärker du ditt stjärntecken och din personlighet.

Älskar du också att testa nya beautyprodukter? Starta din prenumeration på GLOSSYBOX idag och upptäck fem skönhetsöverraskningar varje månad. Läs mer här! 

Väduren 21 mars – 19 april 

Du är en naturlig ledare som alltid tänker framåt. Väduren älskar när det händer saker omkring sig och står gärna i centrum. Dina vänner och kollegor, som du bryr dig mycket om, ser ofta upp till dig och imponeras av din höga energi och entusiasm. Satsa på ett klarrött läppstift som matchar det eldiga tecken du är född i. Det visar på din styrka och värme.

L’Oreal Paris X Elie Saab – Color Riche Lipstick

Oxen 20 april – 20 maj 

Envis och pålitlig beskriver oxen väldigt bra. Du uppskattar det goda i livet men föredrar rutiner framför spontana äventyr. Dina vän- ner vet att du alltid är lojal och de uppskattar din trygghet. När det kommer till makeup väljer du något du testat tidigare eller blivit rekommenderad. Satsa på en longwear foundation som håller hela dagen och som du kan lita på.

Bobbi Brown – Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF15

Tvillingarna 21 maj – 20 juni 

Du som är född i tvillingarnas tecken beskrivs ofta som genuin och charmig. En tvilling har lätt för att lära, är nyfiken på världen och vill upptäcka nya saker. Dina vänner ser dig som en inspirerande person att umgås med och du mår extra bra i sociala sammanhang, vilket gör att du har lätt för att få nya vänner. Genom att addera en liquid highlighter kommer du att stråla ytterligare.

Iconic London – Illuminator 

Kräftan 21 juni – 22 juli

En kräfta har ett stort känsloregister och styrs av sitt hjärta. Familjen är viktig och du har en varm personlighet. Kräftan uppfattas som lojal och empatisk och kan snabbt känna av stämningen i ett rum. Du är ofta den som vänner vänder sig till när de stött på problem och behöver stöd. En look med fokus på rouge är din melodi. Välj en skimrande variant i rosa eller persika!

By Terry – Beach Bomb Brightening CC Palette

Lejonet 23 juli–22 augusti 

Uppmärksamhet är någonting som lejonet älskar och också ofta får av sin omgivning. Du är karismatisk och har en härlig personlig- het som många dras till. Här har vi en person som älskar lyx och flärd – och vi skulle inte bli förvånade om det även syntes i din smink- väska. Maxa din ögonmakeup med skimrande skuggor i bronze-toner.

ZOEVA – Caramel Melange Voyager Eye Palette

Jungfrun 23 augusti – 22 september

Det är inte ovanligt att som jungfru beskrivas som perfektionist. Du ställer höga krav på dig själv och jobbar hårt för att nå dit du vill. Dina vänner märker av din höga integritet och att du inte släpper in vem som helst. Deras hemligheter stannar alltid hos dig. Jungfrun är kreativ och charmig. Matcha din jordnära personlighet med en bronzer som skulpterar ansiktet.

bareMinerals – Endless Summer Bronzer

Vågen 24 september – 22 oktober

De som träffar en våg i sociala sammanhang slås av hur enkel du är att prata med och hur bra du är på att lyssna. Du undviker helst konflikter och tycker det är viktigt medharmoni och balans. Det är inte ovanligt att du tar på dig rollen som förmedlare. Den charmiga vågen gillar att flirta och har lätt för att bli förälskad. Framhäv det med ett par fylliga fransar, volym-mascara är din bästa följeslagare!

Laura Mercier – Caviar Volume Panoramic Mascara

Skorpionen 23 oktober – 21 november

Om det är någon som kan lita på magkänslan så är det skorpionen. Du har bra intuition och vet vad du vill, skorpionen är nämligen ofta envis och beslutsam. Även om inte alla får se det, är du passionerad och har ett starkt känsloliv. Dina vänner vet att er vänskap är äkta, då en skorpion inte släpper in vem som helst. En svart eyeliner förstärker ditt mod och din mystik.

NYX – Epic Wear Semi Permanent Liquid Liner

Skytten 22 november – 21 december

Du ser livet från den ljusa sidan och söker gärna nya utmaningar, helst på resande fot. En känsla av frihet är viktig för dig och du beskrivs ofta som nyfiken och energisk. Det är inte ovanligt att skytten har vänner från världens alla hörn och passar in i olika gruppkonstellationer. Du gillar naturen och det som känns äkta. För dig är en lätt, återfuktande CC-cream perfekt att använda som basmakeup.

Revolution Pro – CC Perfecting Foundation

Stenbocken 22 december –19 januari

En stenbock är driven, motiverad och har höga krav på sig själv. I relationer värderar du respekt och lojalitet. Stenbocken ses som den trygga punkten hos sina vänner och även om du är väldigt kärleksfull trivs du bra i ditt eget sällskap. Matcha din motivation med ett par fylliga ögonbryn. Borsta upp och markera med en brynpenna så att de står i fokus av din look.

Lottie London – Retractable Eyebrow Pencil

Vattumannen 20 januari – 18 februari

En bättre värld fri från orättvisor, det är något vattumannen drömmer om. Du är en fördomsfri person som har lätt för att förstå andra och ses som problemlösaren i vän- skapskretsen. Kanske beror det på att du ofta går på känsla och tänker utanför boxen. Även om du är social behöver du egentid för att samla ny energi. Välj ett nudefärgat läppstift, det balanserar allt som händer i ditt liv.

Dolce&Gabbana – The Only One Lipstick

Fiskarna 19 februari–20 mars

Det empatiska vattentecknet fiskarna är av naturen vänliga, generösa och omhänder- tagande. Du har lätt för att känna av stäm- ningen runt omkring dig och är ofta kreativt och konstnärligt lagd. Fisken dömer aldrig sina vänner och har lätt för att förlåta. Välj en look som passar din kreativitet och gå loss med en färgstark ögonskuggspalett. Bara din fantasi sätter gränserna!

Revolution Pro – Ultimate Eye Look Hidden Jewels Palette

 

Du kanske också vill läsa om: 
Färgstarka läppar – 5 looks att inspireras av för att naila trenden
Produkten du behöver i sminkväskan (för en hållbar makeup)
Sommarens största sminktrender 2021GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor