GLOSSYBOX

GLOSSYBOX oktober 2021: Unboxing Magical Masquerade

När mörkret lägger sig över hösten bjuder vi in till en magisk maskeradbal i äkta beautyanda. Vad döljer sig under locket i din GLOSSYBOX oktober 2021, med temat Magical Masquerade? Läs vidare för spoilers och info! 

OBS! Inlägget innehåller spoilers för GLOSSYBOX oktober 2021. Vill du beställa boxen direkt utan att se dess innehåll och överraskas när GLOSSYBOX oktober kommer hem till dig? Klicka dig vidare här! 

Med vår GLOSSYBOX i oktober vill vi uppmana dig till att våga utforska och framhäva den du verkligen vill vara, om så bara för en kväll. Runt en elegant maskeradbal vilar ett mystiskt skimmer, och även om vi inte kanske inte kommer få uppleva en exklusiv maskeradbal på slottet vill vi ta den känslan med till höstens alla fester. 

Under locket hittar du den här månaden hela sex produkter, och inte nog med det – du får även en ögonmask med på köpet. Perfekt för Halloween eller nästa maskerad! För första gången i år paketeras produkterna dessutom i en specialdesignad box, i två olika utgåvor. Är det den röda The Secret eller den silvriga The Truth som kommer landa hemma hos dig?

Inte redan en Glossie?
Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX magiska oktoberbox. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX oktober 2021: Hey Honey – Show Your Glow Mask eller Uncover Detoxifying Mud Mask 

Skäm bort din hud med en välgörande ansiktsmask från Hey Honey! I alla boxar har vi packat antingen den djuprengörande Uncover Detoxifying Mud Mask som minimerar porernas storlek eller lystergivande Show Your Glow som återfuktar huden. Addera till din hudvårdsrutin en till två gånger i veckan och låt masken verka i 10 till 15 minuter.

I GLOSSYBOX oktober 2021: Eyeko – Galactic Lid Gloss

Galactic Lid Gloss är en krämögonskugga som får dina ögonlock att stråla och glittra! Nyansen ”Luna” är en varm guldton med lätt formula. Svep skuggan över ögonlocket med tillhörande applikator, antingen direkt på ögonlocket (tips: grunda med en ögonskuggsprimer för extra hållbarhet) eller som avslut på en sotning med puderskuggor. Ett lager ger subtilt skimmer, upprepa applicering för ett mer intensivt resultat.

I GLOSSYBOX oktober 2021: Josephine Cosmetics – The Bold Matte Liquid Lipstick 

Från Joséphine Cosmetic får alla Glossies i oktober testa ett välpigmenterat läppstift i den användbara nyansen ”Philou”, som passar alla hudtoner och tillfällen. Det flytande läppstiftet håller i upp till tio timmar (perfekt för fest med andra ord) och ger ett sammetslent resultat samtidigt som kakaosmör, nyponolja och E-vitamin återfuktar läpparna. Applicera ett lager på läpparna och låt torka. Du kan även toppa med läppbalsam för en mer glossig look. Veganskt!

Psst! Passa på och beställ din första GLOSSYBOX för bara 100 kronor – läs mer här! 

Se tidigare månadsboxar:
GLOSSYBOX september 2021: Unboxing Pure Relaxation
GLOSSYBOX augusti 2021: Unboxing 10th Birthday Edition
GLOSSYBOX juli 2021: Unboxing Beauty Treasures

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor