GLOSSYBOX

GLOSSYBOX augusti 2021: Unboxing 10th Birthday Edition

GLOSSYBOX augusti 2021 är här vilket innebär att GLOSSYBOX fyller år! Inte nog med det – i år är det vårt 10-årsjubileum! Vi gläntar på locket till den specialdesignade 10th Birhtday Edition-boxen och ger dig några spoilers.

OBS! Inlägget innehåller spoilers för GLOSSYBOX augusti 2021. Vill du beställa boxen direkt utan att se dess innehåll och överraskas när GLOSSYBOX augusti kommer hem till dig? Klicka dig vidare här! 

Augusti är alltid en speciell månad hos oss på GLOSSYBOX – det är nämligen vår födelsedagsmånad! Just i år, 2021, är det till och med ännu mer speciellt då vi har funnits i hela tio år (fun fact: till Sverige kom GLOSSYBOX i december 2011, så strax efter lanseringen i Tyskland där GLOSSYBOX startades). 

I GLOSSYBOX augustibox (som är specialdesignad och prydd med glänsande discokulor) är fyra av fem produkter samma för alla Glossies, den femte varierar men vi kan avslöja att det handlar om fantastiska varumärken så som Hickap, Babor, Brave New Hair och Marc Jacobs. Hur bra låter inte det? 

Inte redan en Glossie?
Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX festliga augustibox. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX augusti 2021: The Body Shop – Body Butter

The Body Shops ikoniska Body Butter har återfuktat och vårdat vår hud sedan lanseringen 1992. Nu har produkten släppts i en ny formula och är dessutom mer hållbar än någonsin. Allt ifrån ingredienser till förpackning har miljön i åtanke och som du säkert redan vet doftar de underbart. Din box innehåller någon av följande body butters: mango, almond milk, avocado eller argan.
Värde: 195 kr/200 ml FULL SIZE! 

Läs mer om Body Butter från The Body Shop här! 

I GLOSSYBOX augusti 2021: Elemis – Pro-Collagen Marine Cream

Under locket döljer sig även en riktigt lyxig dagkräm. Från brittiska ELEMIS får du testa den prisbelönta Pro-Collagen Marine Cream som återfuktar på djupet utan att lämna en kladdig känsla på huden. Innehåller marina, aktiva ingredienser som padina pavonica och rödalg. Gelkrämen är kliniskt bevisad att öka hudens fasthet och fuktnivå. Applicera morgon och kväll på rengjord hud.
Värde: 1 214 kr/50 ml TRAVEL SIZE! 

Läs mer om din nya ansiktskräm här! 

I GLOSSYBOX augusti 2021: Lottie London – Ombré Blush

Matcha solkysst hy med rouge i en ton av korall. Lottie London är ett brittiskt varumärke som grundades 2015 och som är snabba vad gäller trender och att skapa budgetvänliga produkter som är 100 procent cruelty-free. Blushen smälter in i huden och ger ett mjukt och naturligt resultat. Den är enkel att tona ut och bygga upp för en mer intensiv look.
Värde: 70 kr/4 g FULL SIZE 

Se tidigare månadsboxar:
GLOSSYBOX juli 2021: Unboxing Beauty Treasures 
GLOSSYBOX juni 2021: Unboxing Poolside Paradise
GLOSSYBOX maj 2021: Unboxing Let the Sun Shine

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor