Wellness

Ashley Graham om brun utan sol och sitt mantra för bättre självkänsla

St.Tropez ambassadör, supermodellen och entreprenören Ashley Graham, berättar om sitt bästa BUS-tips och hur hon boostar självkänslan 

Ashley Graham är ett välkänt namn inom modeindustrin, där hon ständigt kämpar för att alla kroppar ska få lika stort utrymme och för att kroppsidealet ska förändras.

Ashley, du är St.Tropez nya ambassadör – berätta vad du älskar med varumärket! 
– St.Tropez har alltid varit mitt go to-varumärke, det är helt enkelt bäst. Jag har använt produkterna i åratal för ett naturligt solkysst glow. En bra solbränna ger mig den boost och lyster jag får efter en bra semester, och med St.Tropez kan jag få den hemma!  

Vilket är ditt bästa brun utan sol-tips? 
– Less is more! Och använd alltid en brun utan sol-handske till kroppen, då slipper du fläckiga handflator!  

 När började du använda brun utan sol? 
– När jag insåg hur skadligt solarium är för huden. I gymnasiet kunde vi ibland sola varje dag, eller till och med två gånger om dagen! Ett par år senare började jag se konsekvensen utav det. Första gången jag använde brun utan sol var för ett modelljobb. Efter att jag såg hur snabbt, enkelt och säkert det var har jag aldrig använt solarium igen.  


I GLOSSYBOX juni 2021 får några Glossies testa Self Tan Purity Face Mist från St. Tropez. Älskar du också att testa nya beautyprodukter? Starta din prenumeration på GLOSSYBOX idag och upptäck fem skönhetsöverraskningar varje månad. Läs mer här! 

Vilka är dina hemligheter för en hud med glow? 
– Vatten! Återfukta alltid från insidan och ut och använd alltid SPF. Även under dagar då du inte tror att du behöver det. När jag använder produkter för att förstärka mitt glow, så ser jag alltid till att de har en väldigt återfuktande formula.  

 Vilket är ditt bästa tips för att boosta självkänslan? 
– Affirmationer! Mitt mantra är “du är modig, du är fantastisk och du är vacker”. Jag började med affirmationer när det hade gått så långt att jag inte ens kunde titta mig själv i spegeln och säga “jag älskar dig”. När du pratar och tänker positivt om dig själv, så ändrar du hela ditt tankesätt.   

 Om du kunde ge ditt yngre jag ett råd, vad skulle det vara? 
– Om någonting inte blir som du hade tänkt – ett jobb, en relation, vad som helst – då var det inte meningen. Låt inte det stoppa dig från att kämpa för det du vill ha.  

Ashley Grahams St.Tropez-favoriter!

Self Tan Purity Face Mist
Tropiskt doftande brun utan sol-mist som ger en perfekt gyllene hudton inom fyra till åtta timmar. Berikad med hyaluronsyra och Pentavitin för en långvarig återfuktning. Vinnare av Swedish Beauty Awards 2019 i kategorin “Årets solprodukt”. 

Express Bronzing Mousse
Bli solkysst på 60 minuter med St.Tropez mest snabbverkande brun utan sol-produkt. Den lättanvända moussen har en tonad nyans som gör att du enkelt ser var du smörjt in dig. Beroende på hur länge produkten verkar kan du få tre olika nyanser (light, medium, dark). 

Classic Bronzing Mousse 
St.Tropez ikoniska och bästsäljande mousse. Den tonade och snabbtorkande moussen ger en jämn och gyllenbrun hud utan ränder. Anpassar sig till dig egen hudton och återfuktar i upp till 24 timmar.    

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor