GLOSSYBOX

GLOSSYBOX maj 2021: Unboxing Let the Sun Shine

Kan du inte vänta tills du får hem månadens GLOSSYBOX med temat ”Let the Sun Shine”? Funderar du på att signa upp dig på en Glossy prenumeration och vill veta vad som döljer sig under locket? Vi öppnar upp GLOSSYBOX maj 2021 och visar några av produkterna. 

OBS! Inlägget innehåller spoilers för GLOSSYBOX maj 2021. Vill du beställa boxen direkt utan att se dess innehåll och överraskas när GLOSSYBOX maj kommer hem till dig? Klicka dig vidare här! 

Det går inte att säga annat än att det strålar om månadens GLOSSYBOX. Den specialdesignade boxen är en ritkig solskenshistoria i guld, gult och turkost. Inslaget i fluffiga moln (nej, inte riktiga såklart – vi syftar på silkespappret som även det har fått en egen design) hittar du inte mindre än sex skönhetsprodukter. Vi kan redan nu avslöja, utöver våra spoilers nedan, att din box kommer innehålla en produkt från antingen Rituals, Hawaiian Tropic, Eucerin eller Babor. Hur härligt låter inte det?

Inte redan en Glossie?
Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX majbox som innehåller hela sex produkter. Läs mer här! 

Låt oss nu ta en titt på innehållet!

I GLOSSYBOX maj 2021: Mélusine Paris – Hair Protection Elixir SPF20

Har du hört talas om Monoi? Ordet betyder “parfymerad olja” och är en mix av blomman tahitigardenia och kokosnötsolja. I Polynesien har den väldoftande oljan använts i över tusen år tack vare sina återfuktande och närande egenskaper.

Från franska Mélusine Cosmetics får alla Glossies testa Hair Protection Elixir SPF20 som direkt för tankarna till en exotisk paradisstrand. Applicera i längderna, antingen i handdukstorrt eller torrt hår. Det räcker med några droppar för att skydda håret från skadliga UV-strålar (och för att det ska dofta ljuvligt!).
Värde: 180 kr/30 ml.

Läs mer om hur du använder din nya hårprodukt här! 

I GLOSSYBOX maj 2021: MONU Skincare  – Illuminating Primer SPF15

Monu Skincares hudvårdsprodukter återfinns inte bara på professionella hudvårdssalonger, utan går också att testa och upptäcka hemma i badrummet. Veganska produkter med effektiva men skonsamma ingredienser.

I månadens GLOSSYBOX får alla testa Illuminating Primer SPF15 som ger huden ett naturligt glow. Använd på egen hand eller som bas under din foundation för att jämna ut och hålla den på plats längre.
Värde: 379 kr/50 ml.

Vill du ha 5 enkla tips om hur du får ut maximalt av din primer? Läs mer här! 

I GLOSSYBOX maj 2021: doucce – Luscious Lip Stain

Testa en av säsongens stora makeuptrender – färgstarka läppar i korall och orange. I månadens GLOSSYBOX får alla Glossies hem Luscious Lip Stain från doucce i nyansen “Passion Peach”. Färg på läpparna passar alla och hur intensiv nyans du vill ha går att anpassa beroende på hur du applicerar den. Lägg flera lager med hjälp av applikatorn eller dutta försiktigt på färgen med fingret. Låt läpparna stå i fokus genom att kombinera med en naturlig basmakeup alternativt gå all in och skapa en festmakeup kombinerat med bronziga toner på ögon och kindben. Superfint på sommaren!
Värde: 230 kr/6 g (mindre size i box). 

Inspireras av olika makeup-looks med färgstarka läppar här! 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Majboxen, som blir din första box, innehåller hela sex produkter. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!

 

Tidigare månadsboxar!
GLOSSYBOX April 2021: Unboxing Woke Up In Spring 
GLOSSYBOX mars 2021: Unboxing Pretty Pleasures 
GLOSSYBOX februari 2021: Unboxing Sing Dance Love RepeatGLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor