GLOSSYBOX

GLOSSYBOX april 2021: Unboxing Woke Up In Spring

GLOSSYBOX April 2021

Nyfiken på innehållet i månadens GLOSSYBOX med temat Woke Up In Spring? Vi gläntar på locket och spoilar delar av innehållet! 

OBS! Inlägget innehåller spoilers för GLOSSYBOX april 2021. Scrolla direkt längst ner på sidan om du vill beställa boxen och överraskas av dess innehåll. 

Äntligen dags för en ny månad! Det innebär inte bara att vi har tagit ett steg närmare våren utan även att GLOSSYBOX aprilbox snart landar hos våra Glossies. Den här månaden har vi fokuserat lite extra på huden och produkter som ger dig lyster. Perfekt för att stråla ikapp med vårsolen! 

Om du sedan tidigare inte är prenumerant är det här ett perfekt tillfälle att nu signa upp sig för att få hem den här härliga boxen med temat ”Woke up in Spring”. Är du först lite nyfiken på vad den kan tänkas innehålla? Helt förståeligt! De kommande dagarna kommer vi att spoila några av produkterna – vi börjar redan nu att visa upp en riktig GLOSSY-favorit! 

Inte redan en Glossie?
Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX aprilbox, med en djuprengörande ansiktsrengöring från GLOSSYBOX Skincare på köpet. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX april 2021: Glow on 5th – Rose Gua Sha beauty tool

GLOSSYBOX April 2021

Skäm bort dig själv och upptäck fördelarna med en välgörande och lugnande ansiktsmassage! Hemligheten stavas Rose Gua Sha beauty tool, ett verktyg och en teknik som har en tusenårig historia. Det trendiga ansiktsverktyget sätter igång blodcirkulationen, får fram mer lyster och skulpterar ansiktet. Self care när den är som bäst! Värde: 100 kr. 

Hur använder man en Gua Sha-tool? Läs vår guide här! 

I GLOSSYBOX april 2021: Elikya Beauty – Highlighter Rosé

Vi adderar gärna en highlighter till sminkväskan i vår, som får huden att stråla ikapp med solen. I månadens box från alla Glossies en rosaskimrande nyans från franska Elikya BeautyVärde: 150 kr.  

Visste du att en highlighter går att använda på flera olika sätt? Läs våra tips här! 

I GLOSSYBOX april 2021: dwtn Paris – Micellar Gel

Möt våren i Paris – hemma i badrummet! Från franska dwtn Paris får alla Glossies testa Micellar Gel, en mild ansiktsrengöring som inte torkar ut huden. Applicera en liten mängd, antingen på en pad eller direkt på torr hud och massera in gelen med cirkulära rörelser. Micellerna i produkten fungerar som en magnet och drar effektivt åt sig smuts och löser upp makeup. Värde: 150 kr.  

Vad är micellär rengöring egentligen? Vi berättar mer här! 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!

 

Tidigare månadsboxar:
GLOSSYBOX mars 2021: Unboxing Pretty Pleasures 
GLOSSYBOX februari 2021: Unboxing Sing Dance Love Repeat
GLOSSYBOX januari 2021: Unboxing The Power of BeautyGLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor