Hudvård

Färgglad vardagslyx med franska Merci Handy

Varför använda en “vanlig” produkt, när du kan välja något som är mer färgglatt och väldoftande? Det är filosofin för Merci Handy, som tar fram produkter som du använder i vardagen – men på ett extraordinärt sätt.

Artikeln är i samarbete med Merci Handy som medverkar i GLOSSYBOX juli 2021. Vill du också testa fem nya beautyprodukter varje månad? Signa upp dig idag! 

Hos Merci Handy är tankesättet att livet i stort är härligt och överraskande men att vardagen ofta är för allvarlig och seriös, vilket hindrar oss från att se alla färger som finns runt omkring oss. Därför har det franska varumärket tagit fram ett färgstarkt beauty-universum som med sina uppiggande förpackningar, spännande dofter och härliga texturer livar upp vårt dagliga liv och gör det vanliga extraordinärt. Många kopplar ihop Merci Handy med dess Cleansing Gels som också var startskottet för varumärket.

Det var i början av 2014 som grundarna Louis och Roland träffades och började diskutera hur de skulle skapa den bästa rengörings- gelen (både vad gäller innehåll och utseende) för händerna. Det har, åtta år senare, utvecklats till internationell expansion och ett sortiment som inte bara innehåller handvård utan även omfattar produkter för kropp och ansikte. Alla produkter är cruelty-free, veganska och en stor del av ingredienserna är av naturligt ursprung.

Dofterna…
… du upplever hos Merci Handy är framtagna i södra Frankrike tillsammans med de bästa experterna inom doft.

Formulan…
… består, i så stor utsträckning som möjligt, av naturliga ingredienser som exempelvis aloe vera, kokosolja och allantoin.

Texturen…
… tas fram med tankesättet “hur skapar vi en textur utöver det vanliga?

GLOSSY erbjudande!

Just nu har du möjlighet att upptäcka Merci Handys sortiment till ett extra bra pris! Med koden MERCIGB (använd versaler) får du 25% rabatt på Lyko.se. Koden är giltig från 10 juli till 31 augusti 2021. Se alla produkter från Merci Handy här!

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor