Hoppa till huvudinnehåll
Makeup

Färgstarka läppar – 5 looks att inspireras av för att naila trenden

GLOSSYBOX
Skribent och expert3 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
En trend som poppar upp lite extra under sommaren är de färgstarka läpparna i en varm nyans. Svårt att veta hur du ska bära upp det? Vi har samlat fem inspirerande makeup-looks med läpparna i fokus! Om du sällan väljer någonting annat än en läppfärg som är ganska lik din egen, kan det vara ett stort steg att välja någonting mer utstickande. Men att sätta läpparna i fokus är ett snabbt sätt att få till en mer festligare känsla (även om du matchar det med jeans och t-shirt!) och också ett roligt sätt att variera hur du sminkar dig. Älskar du också makeup och beautytrender? Starta din prenumeration på GLOSSYBOX idag och upptäck fem skönhetsöverraskningar varje månad. Läs mer här! 

Vi har scrollat igenom Instagram och hittat flera inspirerande makeup-looks där alla använder ett färgstarkt läppstift. Inspo deluxe!

I GLOSSYBOX maj får alla Glossies testa Lip Stain från Doucce i den somriga nyansen “Passion Peach”. Signa upp dig idag för att få hem läppstiftet och fem andra produkter. Se aktuellt erbjudande här! 

 

Långa fransar tillsammans med en färgstark läpp är en vinnande kombination. Extra plus för att ha matchat med tröjan! 

Vill du låta ögonmakeupen vara mer neutral för att fokusera på läpparna? Testa en tunn eyeliner längs fransraden för att få till en lyxig känsla på sminkningen.

Rosa på läpparna + bronzetoner på ögonlocken? Ja tack!
Varför välja mellan ögon eller läppar? Vi älskar den här looken där även ögonen får poppa med hjälpa av skimrande skuggor i grönt och gul. Fint matchat med ett rött läppstift med en hint av orange.

Utan tvekan en perfect match med hårfärg och nyans på läppstift!

Guide: Så applicerar du läppstift som en makeup-artist

1. Börja med grunden och exfoliera läpparna för att skrubba bort torra partier. Psst! Velvet Perfecting Rose Sugar Lip Scrub från Avant som alla Glossies fick i marsboxen är en utmärkt produkt för ändamålet. 

2. Efter exfoliering kommer fukt, smörj in läpparna med ett tunt lager av en återfuktande läppbalm och låt det sjunka in.

3. När du öppnar upp hylsan till läppstiftet, torka bort överflödig produkt från applikatorn. Tänk återigen ett tunt lager.

4. Börja applicera i mitten på underläppen och jobba dig ut på båda sidorna. Tryck ihop läpparna så att även överläppen får sin del av läppstiftet.

5. Fyll i de delar som inte fått någon färg genom att använda toppen av applikatorn, den är mindre och funkar bra för att markera amorbågen och fylla i ut mot mungiporna.

Du kanske också vill läsa om:Enkel läpprutin för återfuktade läppar Sovit med smink? Så tar du hand om huden dagen efterSommarens största sminktrender 2021

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox