GLOSSYBOX

GLOSSYBOX mars 2021: Unboxing Pretty Pleasures

Vi gläntar på locket till GLOSSYBOX mars 2021. Upptäck månadens GLOSSYBOX, Pretty Pleasures, som innehåller flera spännande skönhetsöverraskningar som förnyar din beautyrutin.

OBS! Artikeln innehåller spoilers för GLOSSYBOX mars 2021. Scrolla direkt längst ner på sidan om du vill signa upp dig på en prenumeration och överraskas av vad som kommer hem i brevlådan. 

Det är livets små nöjen som sätter guldkant på tillvaron, vi kallar dem ”Pretty Pleasures”. Månadens ikoniskt rosa box innehåller flera spännande överraskningar som förnyar din beautyrutin. I väntan på att våren ska kicka igång – ta en stund för dig själv och njut av ditt eget #glossymoment.

Inte redan en Glossie? Beställ din GLOSSYBOX mars idag!

I månadens GLOSSYBOX, mars 2021: Avant Skincare –Velvet Perfecting Rose Sugar Lip Scrub
Precis som övriga huden mår läpparna bra av en skrubb som skonsamt tar bort döda hudceller och efterlämnar en mjuk och fräsch känsla. I månadens box får alla Glossies testa Velvet Perfecting Rose Sugar Lip Scrub från Avant som är en lyxig läppbehandling. Applicera på fuktiga läppar, massera in och låt verka någon minut. Skölj av och torka med en handduk.
Värde: 650 kr

I månadens GLOSSYBOX, mars 2021: The Beauty Crop – Stuck on You
Det är inte kul att ha lagt massor av tid på en ögonmakeup som sen lägger sig i fina linjer eller smular under ögonen. Med Stuck on You Eyeshadow Primer från The Beauty Crop får du ett hållbart resultat och en mer intensiv färg från din makeup. Vi älskar den mjuka och krämiga konsistensen som även passar känslig hud!
Värde: 135 kr

I månadens GLOSSYBOX, mars 2021: Lottie London – Power Foil Metallic Eyeshadow
Framhäv dina ögon med en metalliskt skimrande skugga. Tillsammans med din ögonskuggsprimer får du även testa Power Foil Metallic Eyeshadow från Lottie London, som ger din blick extra glow. Den högpigmenterade krämskuggan går lika bra att bära på egen hand som att mixa med andra skuggor. 
Värde:
84 kr

I månadens GLOSSYBOX, mars 2021: Urtekram – Dare to Dream Soft Wild Rose Body Wash
Dröm dig bort med Urtekrams nylanserade duschgel! Med en fräsch, romantisk doft som för tankarna till solvarma nyponrosor rengör den huden. Ingredienser som aloe vera och naturliga oljor återfuktar och mjukgör. Ekologiskt certifierad av Ecocert enligt COSMOS Organic Standard. 100 procent naturligt ursprung och vegansk.
Värde: 69 kr

Utöver dessa hittar du ytterligare en beautyprodukt i din box – vilken det är låter vi vara en överraskning. Hela boxen har ett värde på över 920 kr!

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Som ny prenumerant får du just nu 20 procent rabatt på din första box, och betalar därmed endast 127 kronor för månadens box Pretty Pleasures (ordinarie pris 159 kronor). Boxens totala värde är över 920 kronor.

Läs mer: GLOSSYBOX månadsprenumeration

Tidigare månadsboxar:
GLOSSYBOX februari 2021: Unboxing Sing Dance Love Repeat
GLOSSYBOX januari 2021: Unboxing The Power of Beauty
GLOSSYBOX December 2020: Unboxing The Beauty TalesGLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor