GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Mors dag 2021: Lansering och spoilers

GLOSSYBOX Mors dag-box 2021, Mother’s day Limited Editon, är snart här! En box fylld med massor av härliga produkter som passar extra bra nu i vår. Här avslöjar vi bland annat vad den innehåller, när den lanseras och vad den kommer att kosta!

Utöver våra månadsboxar lanserar vi på GLOSSYBOX flertalet limited edition-boxar under året. Några har ett helt nytt tema – medan vi andra gånger gärna gör en repris på de boxar som ni har tyckt extra mycket om. Nu är det dags för just en sådan! Efter succén med Easter Egg Limited Edition 2021 som sålde slut på två dagar, kan du snart klicka hem Mother’s Day Limited Edition.

GLOSSYBOX Mors dag-box 2021 innehåller sju noggrant utvalda produkter som passar extra bra att ge bort som gåva till en kvinna du vill hylla lite extra. Det kan vara din mamma, mormor, bästa kompis eller en annan kvinnlig förebild. Eller varför inte till dig själv? Vi behöver alla unna oss och skämma bort oss själv då och då! 

Dessutom kommer mors dag-boxen i två olika designs! När du klickar hem den har du själv möjlighet att välja vilken du vill ha (båda innehåller samma produkter). 

När lanseras Glossybox Mors dag 2021?

Den 23 april klockan 11 gäller det att hänga på låset (det vill säga glossybox.se). Då förturslanseras nämligen boxen till alla Glossies. Vill du ha möjlighet att lägga vantarna på en box före alla andra och dessutom till extra bra pris? Bli prenumerant senast den 22 april för att vara med vid förturslanseringen! 

Om du inte är aktiv prenumerant får du vänta i ytterligare 72 timmar, den 26 april är lanseringen öppen för alla (OBS! Med stor risk att boxen har sålt slut innan dess). 

Vad kostar Mother’s Day Limited Edition?

Om du är GLOSSYBOX-prenumerant så ökar inte bara chanserna till att kunna köpa Mother’s Day Limited Edition före alla andra – du får också ett bättre pris på boxen. För Glossies kostar den endast 379 kronor. Om du inte är aktiv prenumerant, utan bara vill köpa vår Mors dag-box, kostar den 419 kronor. 

Vad är värdet på Mother’s day Limited Edition 2021?

Den våriga boxen innehåller sju handplockade produkter som har ett samlat värde på över 1 600 kr! Som aktiv prenumerant får du dessa för endast 379 kronor. 

Vad innehåller GLOSSYBOX mors dag-box?

Vi skulle mer än gärna berätta om alla superbra produkter vi har fyllt boxen med men då blir det heller ingen överraskning (och vi vet ju att ni älskar överraskningar!). Men redan nu kan vi spoila två av dessa favoriter du kommer hitta under locket. 

Essie – treat love & color 

Våra naglar får utstå både salongsbehandlingar och mörka lack som kanske har slitit på naglarna och missfärgat dem. Precis som att vi ibland behöver en break, behöver våra naglar också det. Det betyder dock inte att du behöver vila från lack helt, Essies hybridlack treat love & color ger dina naglar en skir färg medan det stärker och vårdar med hjälp av kalcium och kamelia-extrakt. Alla som beställer boxen får en av dessa fräscha nude-nyanser. 

Dermalogica – PreCleanse Balm

Om du inte har testat dubbelrengöring ännu är det hög tid att göra det nu! PreCleanse Balm från Dermalogica är en krämig, oljebaserad förtvätt som effektivt och skonsamt löser upp och avlägsnar överskottstalg, SPF och makeup – även den som är vattenfast. Använd den som ett första steg i din rengöring, och följ upp med en vattenbaserad rengöring efteråt, för ett ultrarent resultat. 

Clarins –Extra-Firming Energy

Ge huden en extra energikick med hälsosam lyster. Clarins nyhet inom Extra-Firming-serien är en dagkräm med anti-age-egenskaper som passar alla hudtyper. Den lätt aprikostonade silkestexturen ger en omedelbar effekt när det kommer till lyster och vid upprepad användning blir huden både fastare och mer energifylld samtidigt som fina linjer reduceras.

Doctors Formula – Ampoule Brighten Up

Ge din hudvårdsrutin en extra boost i form av ampuller som aktivt jobbar för en uppljusande effekt på pigmenteringar. Från Doctors Formula får du ett kit innehållandes sju ampuller som ger dig en lyxig hemmakur. Resultatet är en mjuk och strålande hud med en jämnare ton på bara sju dagar.

Psst! Vi lovar att avslöja fler spoilers när vi närmar oss lansering. Kika in då igen! 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Vill du få förtur till lanseringen av vår Mother’s day Limited Edition? Signa upp dig idag så får du även köpa den till ett ännu förmånligare pris än om du inte prenumererar. Läs mer om GLOSSYBOX april 2021, som blir din första box, här

Beställ!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Skribent och expert