Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

Nu lanserar vi The Man Box Sports Club Edition: 6 produkter värde över 800 kr!

GLOSSYBOX
Skribent och expert1 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
Man Box Sports Club Edition
Upptäck The Man Box Sports Club Edition! Du får sex produkter som gör dig redo för både sportaktiviteter och ditt vardagliga liv. I boxen har vi packat ner hudvård, kroppsvård och hårvård till ett värde på över 800 kr.

Årets första The Man Box kallar vi Sports Club Edition eftersom den innehåller produkter som kompletterar det aktiva livet perfekt! Dessutom är de perfekta att ta med på både skidresan och solsemestern. Klicka hem den idag för endast 169 kr och överraska en man i ditt liv som älskar skönhet lika mycket till dig själv, eller varför inte köpa den till dig själv?

Är du nyfiken på vad boxen innehåller? Då ska du läsa vidare, här nedan avslöjar vi nämligen hela innehållet. Det totala värdet är över 800 kr (vissa produkter är värda mer än vad själva boxen kostar!) och under locket finns fyra full size-produkter.

Köp The Man Box för endast 169 kr här!

Filorga – Hydra-Hyal Cream

Man Box Sports Club Edition

Under locket på The Man Box "Sports Club Edition" finns bland annat "Hydra-Hyal Cream" från Filorga, en dag- och nattkräm som ger en djup återfuktning, jämnar ut huden och reducerar fina linjer. Innehåller fem olika typer av hyaluronsyra vilket gör huden fylligare och fastare!

LH cosmetics – Matte Attack Primer

Man Box Sports Club Edition

Fet och glansig hy? Då borde du testa "Matte Attack Primer" från LH cosmetics som effektivt mattar ner och ger en mjuk finish. Innehåller hudvårdande ingredienser så som hästkastanjeolja som återfuktar, lugnar och reparerar huden. Du får testa produkten (i full size, värde 299 kr!) i The Man Box "Sports Club Edition"! Psst, om du har en partner som sminkar sig är det stor risk att du inte får behålla den för dig själv...

Man Box Sports Club Edition

Morris Hair – Intense Repair Schampoo

"Intense Repair Schampoo" från Morris Hair rengör och tar hand om svagt, torrt och skadat hår tack vare aktiva ingredienser som omedelbart vårdar och ger nytt liv. Tillverkat med 98 procent naturliga ingredienser för att kunna leverera ett veganskt schampo utan syntetiska färgämnen, parabener och etylalkohol. Resultatet är ett hår som både ser ut och känns starkare, friskare, slätare och glansigare.

Palmolive – Men Sport Shower Gel

"Men Sport Shower Gel" från Palmolive är en tre-i-ett duschtvål för ansiktet, håret och kroppen som är särskilt utvecklad för mannen. Innehåller en mild formula med ingredienser av 95 procent naturligt ursprung, som även är dermatologiskt testad. Ger en härlig duschupplevelse med uppfriskande dofter av mint och oljor från cederträ. Perfekt att använda efter ett intensivt träningspass!

Cetaphil – Moisturizing Cream

En klassiker när det kommer till kroppsvård! I The Man Box Sport Club Edition får du testa "Moisturizing Cream" från Cetaphil i full size, en parfymfri och vårdande hudkräm för kroppen. Den går snabbt in i huden och ger en intensiv återfuktning, utan att göra den fet eller kladdig. Passar känslig, mycket torr, sprucken och irriterad hud – till exempel händer, fötter, armbågar och knän.

Polaar – Sunscreen Stick SPF50+

"SPF Sun Stick" från Polaar är perfekt att ta med på både skidresan och solsemestern! Det parfymfria sticket innehåller SPF 50+ är särskilt utvecklat för att skydda mot UVA- och UVB-strålar samt de områden som är extra känsliga för solen, så som läppar, näsa, ärr, skönhetsmärken och tatueringar. Innehåller en riklig sammansättning av sheasmör och växtoljor som vårdar och reparerar huden. Vattenresistent och lämnar inga vita fläckar på huden.

Man Box Sports Club Edition
Läs mer om The Man Box Sports Club Edition och beställ här! 

Inte medlem än? Starta din GLOSSYBOX-prenumeration idag!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

 

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox