Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

Boosta självförtroendet inför hösten med The Man Box Timeless Confidence

GLOSSYBOX
Skribent och expert8 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile
The Man Box Timeless Confidence
Nu lanserar vi höstens upplaga av The Man Box – Timeless Confidence Edition! Boxen innehåller fem produkter från bland annat Peter Thomas Roth, Bulldog och L'Oreal Paris Men Expert. Den är värd över 600 kr och blir din för endast 199 kr. 

Höstens The Man Box Timeless Confidence Edition är här! Vi är övertygade om att ens yttre och självförtroende går hand i hand, och att skönhetsprodukter kan hjälpa en att både känna sig och se fräschare ut. Det är efter det här mottot som vi har valt ut produkter till vår senaste The Man Box. Du får bland annat testa ett avancerat retinolserum från Peter Thomas Roth, en återfuktande anti-ageing fuktkräm från Grown Alchemist och ett skyddande läppbalsam från Jack Black. Vi har även packat ner ett full size-schampo från Bulldog som ger perfekta hårdagar vid varje tvätt!

Köp The Man Box Timeless Confidence Edition för endast 199 kr här!

Under locket på The Man Box Timeless Confidence Edition

The Man Box Timeless Confidence
L'Oreal Paris Men Expert – Hydra Energetic Recharging Tissue Mask

Ge din hud ny energi snabbt! " Hydra Energetic Recharging Tissue Mask" från L'Oreal Paris Men Expert verkar på bara fem minuter och återupplivar din hud, friskar upp samt återfuktar. Den smidiga produkten kommer i form av en sheetmask i XL-modell, särskilt utformad för män.

Jack Black – Intense Therapy Lip Balm

"Intense Therapy Lip Balm" från Jack Black är ett läppbalsam berikat med antioxidanter och vårdande ämnen som lugnar torra, nariga och irriterade läppar, samtidigt som det skyddar läpparna mot UVA- och UVB strålar. SPF 25.

Bulldog – Original Shampoo

Lika mycket som en fräsch hud är viktigt för både ens självförtroende och utseende är ett rent hår. För visst påverkas allt om man har en kass hårdag? "Original Shampoo" från Bulldog ger ett perfekt rent och fräscht svall efter varje tvätt. Schampot innehåller naturliga ingredienser som cikoriarot, som är rik på inulin, vilket skyddar, mjukgör och vårdar både håret och hårbotten. Den är vegansk och har en doft som är 100% naturlig, med friska toner av bergamott, citron, lime och cederträ. Dessutom är flaskan tillverkad av 100% återvunnen plast (PCR).

Grown Alchemist – Age-Repair Intensive Moisturiser

Det australiensiska märket Grown Alchemist har ett holistiskt, vetenskapligt tillvägagångssätt när det kommer till hudvård, med celldförnyelse och avancerade naturliga ingredienser i centrum av sin filosofi - något som perfekt exemplifieras av "Age-Repair Intensive Moisturiser". Krämen är berikad med avancerade fytopeptider som återställer samt minskar djupet och synligheten av rynkor, vilket resulterar i en slät, återfuktad och märkbart fastare hud.

Peter Thomas Roth – Even Smoother™ Glycolic Retinol Resurfacing Serum"Even Smoother™ Glycolic Retinol Resurfacing Serum" från Peter Thomas Roth är ett nattserum som ger en jämnare hudtextur, hudton och ökad lyster samt klarhet i huden. Retinolet i serumet frigörs gradvis under natten för en förnyande effekt som är skonsam men effektiv. Innehåller även niacinamid, hyaluronsyra och kollagen som gör hudtonen jämnare och återfuktar samt ger ökad volym och en hälsosam lyster. Huden blir klarare samtidigt som ojämnheter, fina linjer och rynkor reduceras. Resultat kan ses efter bara en natt, och bibehålls och förbättras över tid vid regelbunden användning. BONUSPRODUKT! Vichy – Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+Du får även testa en extra SPF-produkt i travel size (3 ml). "Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+" från Vichy är en ultralätt solkräm som förebygger rynkor, bekämpar pigmentfläckar, och skyddar mot både UVA och UVB-strålar. Applicera cirka 20 minuter innan du ska vistas i solen samt regelbundet under dagen, särskilt om du svettas mycket, badar eller torkar dig med handduk.

Gåva på köpet!

The Man Box Timeless Confidence

Psst, om du klickar hem boxen nu får du en återfuktande ansiktskräm från Recipe for Men på köpet! Värde 289 kr, obs begränsat antal, först till kvarn gäller. Du får testa "Facial Moisturizer" som ger huden en välbehövlig fuktboost. Den uppdaterade formulan återfuktar och jämnar ut huden. Applicera morgon och kväll eller när din hud än behöver extra fukt.

Köp The Man Box Timeless Confidence Edition för endast 199 kr här!

Inte medlem än? Starta din GLOSSYBOX-prenumeration idag!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox