GLOSSYBOX

GLOSSYBOX februari 2021: Unboxing Sing Dance Love Repeat

 

Februari är kärlekens månad! Låt oss fira tillsammans med vår färgglada, specialdesignade box “Sing Dance Love Repeat”. Vi gläntar på locket och ger dig en sneak peak på innehållet.

OBS! Artikeln innehåll spoilers för GLOSSYBOX februari. Scrolla direkt längst ner på sidan om du vill signa upp dig på en prenumeration och överraskas av vad som kommer hem i brevlådan. 

Om vi ska vara helt ärliga är februari kanske inte den roligaste månaden. Det vill vi på GLOSSYBOX vända! Sing Dance Love Repeat är vårt mantra för februari och vi firar kärleken hela månaden ut med det som gör livet lite gladare. Musik, dans, förälskelse, vänskap och inte minst – skönhet. 

Vi gläntar på locket och ger dig en sneak peek på vad du kommer få hem i GLOSSYBOX februari.

Inte redan en Glossie? Beställ din GLOSSYBOX februari idag! 

I månadens box: Bang Beauty – Blush Brush
Först ut har vi den kompakta borsten från Bang Beauty. Den är ett riktigt bra all round-verktyg då den kan användas både för att applicera blush, bronzer eller puder.
Värde: 150 kr. 

I månadens box: Sophia + Mabelle – Satin Powder Blush
När du nu har fått en riktigt bra makeup-borste, kan vi ju inte göra annat än låta dig prova den fullt ut. Därför hittar du även ett blush i nyansen “Mimosa Please” i din box. En härligt persikorosa ton som ger kinderna ett vackert, naturligt skimmer.
Värde: 135 kr 

I månadens box: Ciaté London – Extraordinary Setting Powder
Om du vill fixera din makeup och få den att hålla hela dagen (vem vill inte det?) är det enklaste knepet att applicera ett löspuder. Från Ciaté London får du testa Extraordinary Setting Powder som kommer bli din nya hjälte i sminkväskan. Dessutom är det transparent vilket gör att det passar alla hudtyper!
Värde: 160 kr.

Utöver dessa får du ytterligare två spännande produkter i din box – vilka det är låter vi vara en överraskning.

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Som ny prenumerant får du dessutom en extra gåva – den omtalade Bum Bum Cream från Sol de Janeiro. En återfuktande kroppskräm med en magisk doft som för tankarna till varmare breddgrader.
Totalt värde: Över 750 kr. 

Läs mer: GLOSSYBOX MånadsprenumerationGLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor