GLOSSYBOX

GLOSSYBOX december 2023: Unboxing Under the Glossy tree

På GLOSSYBOX vill vi avsluta beautyåret på topp! I GLOSSYBOX december 2023 har vi packat månadens produkter i en specialdesignad box i metall. Här kan du läsa om vilka du får testa!

Inte redan en Glossie? Bli en del utav vårt skönhetsuniversum och testa nya beautyprodukter varje månad! Läs mer här! 

Oavsett om du vill fokusera på att uppdatera festrutinen eller ge dig själv extra self care har GLOSSYBOX december 2023 allt du behöver! Produkterna är packade i en unik metallbox (den enda boxen i metall i år) i en rosa och guldig design.  

Produkterna i GLOSSYBOX 2023 

Vill du inte se några spoilers? Klicka här för att komma direkt till kassan! 

GOSH – Matt Duo Eye Shadow  

Välpigmenterad och matt duoskugga som låter dig skapa looks för både dag och kväll. Kan användas på egen hand eller tillsammans med en skimrande skugga för att exempelvis markera fransraden eller ögonvrån. I boxarna har vi packat ner två olika varianter, en med lila och en med gröna nyanser. Vilket du får blir en överraskning!  

Spectrum Collections – Eyeshadow Brush  “B06 Tapered Blender” 

För att få till den perfekta ögonmakeupen och sotningen krävs en bra ögonskuggsborste. Med ”Eyeshadow Brush” från Spectrum Collections får du en borste med mjuka strån, som är vegansk och cruelty free, som enkelt tonar ut lösa och fasta puderskuggor. 

Dr. Botanicals – Coffee Superfood Renewing Facial Exfoliator 

Skonsam men effektiv ansiktsskrubb fullpackad med antiinflamatoriska ingredienser och fruktextrakt som avlägsnar döda hudceller för att ta fram en mjuk hud med ny lyster. Den finkorniga exfolieringen hjälper till att minska tilltäppta porer för en jämn textur. 

Grüum – puls Pulse Roller Ball “Deep Relaxation” 

Har du svårt att komma ner i varv på kvällarna? Vill du ta din self care-rutin till nästa nivå? Med hjälp av de rika, träiga aromerna blir du omedelbart avkopplad medan lavendel och kamomill lugnar nervsystemet. Appliceras på kroppens pulspunkter som handleder, hals och bakom öronen.  

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!

 GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor