GLOSSYBOX

Årets andra The Man Box 2021 är här – allt du behöver veta

Äntligen är det dags för årets andra The Man Box, 2021. Boxen, som vi kallar Summer Routine, har ett innehåll som passar extra bra för att lugna solstressad hud och ge både hår  och hy en djuprengörande detox. 

Precis som vi byter ut vissa klädesplagg i garderoben när det börjar bli för varmt för stickade tröjor och dunjacka, så tänker vi även med produkterna i badrumsskåpet. Under sommarmånaderna behöver huden vårdande och återfuktande produkter, men som inte är för feta i konsistensen och som snabbt sjunker in i huden. 

Mer intresserad av att börja prenumerera på GLOSSYBOX? Läs mer här!  

The Man Box är det enklaste sättet för mannen att upptäcka och testa olika produkter. Sommarens utgåva är fylld med hela sju produkter som snabbt ger synliga resultat. 

När lanseras The Man Box ”Summer Routine” 2021?

Årets andra The Man Box, innehållandes hela sju produkter, går live den 1 juni 2021. Sätt alarmet och var redo! 

Vad kostar The Man Box? 

The Man Box, Summer Routine, kostar endast 169 kronor och går att beställa på glossybox.se.

Jag prenumererar på GLOSSYBOX, kommer jag få hem den här boxen då?

The Man Box ingår inte i prenumerationen så även om du är redan är en Glossie så beställs The Man Box separat, precis som våra andra limited edition-boxar. Perfekt present till mannen som behöver skämmas bort lite extra och som du tycker ska upptäcka nya beauty-produkter! 

Vad innehåller boxen? 

Spoiler 1: Filorga – Scrub & Detox 

Att exfoliera huden är ett enkelt sätt att ge den nytt liv och lyster, genom att avlägsna döda hudceller och rengöra på djupet. För det behövs inga långa salongsbehandlingar, det räcker gott och väl med att lägga en exfolierande mask en till två gånger i veckan. Scrub & Detox från Filorga är en intensiv peeling och detox som gör din hud klarare och renare på bara fem minuter! 

Spoiler 2: Recipe for men – Facial Cleanser & Facial Moisturizer 

Rengöring och fukt är grundpelarna när det kommer till hudvård. Från Recipe for men får du testa både och! Starta och avsluta dagen med Facial Cleanser, en djupverkande rengöringsgel som effektivt avlägsnar smuts utan att torka ut huden. Den motverkar även glansig hud, är sebumbalanserande och därför extra bra för dig med tendens till blemmor och finnar.

För att bibehålla en frisk och fräsch hud (inte minst efter rakning som kan irritera huden) behöver du smörja in dig med en återfuktande ansiktskräm. Facial Moisturizer verkar närande och mjukgörande samtidigt som den lugnar huden. Den har en mild doft av skog och gröna löv och passar en normal till fet/oljig hy.

Håll utkik! Snart avslöjar vi fler spoilers från boxen (och bjuder på en riktigt bra rabattkod!) 

Hur länge kan jag köpa The Man Box, ”Summer Routine”?

The Man Box utkommer fyra gånger per år och är live i tre månader per box. Summer Routine går live 1 juni och finns tillgänglig fram till 31 augusti. Däremot är det alltid risk för eventuell sluförsäljning så om du vill vara säker på att hinna haffa den här ultimata sommarboxen så gäller det att klicka hem den så snart som möjligt. 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor