Doft

Väldoft med äkta vanilj från Alyssa Ashley

Vanilla från Alyssa Ashley

Förbered dig på att bli förtrollad av en magisk doft av vanilj! Den ikoniska Vanilla Eau de Toilette från dofthuset Alyssa Ashley är en modern klassiker och vi förstår varför. Den mjuka, feminina doften passar perfekt för varje tillfälle!

Njut av en förförisk arom av ljuvlig vanilj. Den ikoniska doften Vanilla från Alyssa Ashley har varit en av varumärkets storsäljare sedan den lanserades på 90-talet. 

Med ett extrakt av äkta vanilj är Alyssa Ashleys Vanilla fullkomligt oemotståndlig. Vanilj är ett traditionellt afrodisiakum som väcker lust och attraktion, och en klassisk doftnot som ofta används i parfymer, främst som toppnot. Eftersom vanilj är huvudingrediens i Vanilla och tillhör parfymens bas får den en mer intensiv och framträdande roll i doftbilden. 

Doften öppnar med en blandning av bergamott och citrus som ger ett fräsch första intryck, i hjärtat finns söta blomnoter bestående av jasminblomma och ambra. Basen av vanilj ger en feminin touch. Det är en mjuk, orientalisk doft som sprider en känsla av lugn och harmoni. Perfekt att ha som signaturdoft och bära oavsett tillfälle!

Vanilla från Alyssa Ashley

Några Glossies fick testa Vanilla Eau de Toilette (125 kr/15 ml) i november månads box. Den finns även i storlekarna 209 kr/25 ml och 319 kr/50 ml.

 

Alyssa Ashley Vanilla EdT

Toppnoter

Bergamott och citron

Hjärtnoter

Jasmin och ambra

Basnot

VaniljGLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor