GLOSSYBOX

Vi presenterar stolt: GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition 2023

Glossybox Babor

Glossies, ni har bett om en box med bara hudvård och vi har lyssnat på er! Onsdagen 12 april lanserar vi vår nästa limiterade box: GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition. Upptäck den härligt vårgröna boxen och dess innehåll här nedan.

Visste du att det tyska hudvårdsmärket BABOR var med i GLOSSYBOX första gången redan 2012? Sedan dess har deras högkvalitativa produkter med naturliga, effektiva ingredienser blivit en stor favorit hos er Glossies. Nu lanserar vi GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition – en box fylld med sex lyxiga hudvårdsprodukter från BABOR.

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag för att kunna beställa GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition till ett extra bra pris. Bli prenumerant här! 

När lanseras GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition?

Idag onsdagen 12 april kl 10:00 kan aktiva prenumeranter klicka hem GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition. Kl 12:00 öppnar vi försäljningen för alla. Här kommer du kunna köpa boxen.

Vad innehåller GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition?

GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition innehåller produkter som hjälper dig att ta din hudvårdsrutin till en ny nivå! Se fram emot en chic, specialdesignad box och sex hudvårdsprodukter formulerade med högkvalitativa ingredienser. BABOR är ett premiummärke, experter på hudvård och är kända för sina skonsamma men effektiva produkter. I boxen har vi packat ner tre full size-produkter och tre deluxe size-produkter:

  • BABOR – Cleanformance Clay Multi-Cleanser – Full size! Värde 285 kr
  • BABOR – Cleanformance Awakening Eye Cream – Full size! Värde 425 kr
  • BABOR – HSR Lifting Cream – Travel size! Värde 375 kr
  • BABOR – Cleanformance Renewal Overnight Mask – Full size! Värde 425 kr
  • BABOR – Spa Shaping Hand Cream – Travel size! Värde 75 kr
  • BABOR – Doctor BABOR Power Ampoules Hyaluronic Acid – Travel size! Värde 234 kr 

    Totala värdet på boxen är över 1 800 kronor!

Tre full size-produkter från BABORs Doctor Babor Cleanformance-serie

Under locket på GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition har vi packat ner inte bara en, inte bara två, utan tre full size-produkter från BABORs senaste serie Doctor Babor Cleanformance!

Produkterna i BABORs hudvårdsserie Doctor Babor Cleanformance har utvecklats med Clean Beauty i fokus och innehåller upp till 98 procent naturliga ingredienser. Dessutom är de formulerade utan mikroplaster, parabener, mineraler, silikon, gluten, laktos och syntetiska dofter. Istället innehåller de flera näringsrika, aktiva ingredienser som din hud kommer älskar! Pre- och probiotika-komplex stärker hudbarriären,  barkextrakt från rödlönn gör huden fastare och mer elastisk medan pektin från äpple återfuktar. Du får en starkare, intakt bärriär och en hälsosam hud med naturligt lyster. Genom att använda produkterna från Cleanformance får du inte bara en fräschare hud, du gör även ett medvetet val för miljön.

BABOR – Cleanformance Renewal Overnight Mask

Glossybox Babor

En nattmask är ett nödvändigt steg i hudvårdsrutinen. Därför har vi packat ner BABORs ”Cleanformance Renewal Overnight Mask” i GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition-boxen. Den arbetar medan du sover, så du kan vakna med utvilad, vital hud. Innehåller bland annat pektin från äpple, ett pre- och probiotika-komplex och barkextrakt från rödlönn. Du får en fastare och mer återfuktad hud! Den är i fullsize och är värd 425 kronor/75 ml (psst, mer än vad boxen kostar om du prenumererar på GLOSSYBOX)!

BABOR – Cleanformance Clay Multi-Cleanser

”Cleanformance Clay Multi-Cleanser” är en multifunktionell produkt som du kan använda både som en daglig ansiktstvätt och som en djuprengörande mask. Dessutom har den en lyxig spa-doft som uppmuntrar en till att ta välförtjänt me-time! Den finns under locket på GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition-boxen.

BABOR – Cleanformance Awakening Eye Cream

Letar du efter en ögonkräm som återfuktar samtidigt som den minskar påsar och döljer mörka ringar under ögonen? Du kan sluta leta nu! En av produkterna som du får i GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition-boxen är ”Cleanformance Awakening Eye Cream” som gör precis det! Dessutom innehåller den pre- och probiotika-komplex som stärker hudbarriären samt barkextrakt från rödlönn som gör huden fastare och mer elastisk.

Du får även tre deluxe size-produkter från BABOR

Genom att köpa GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition kan du enkelt och smidigt testa dig fram i BABORs breda sortiment. Du får prova några av deras välkända serumampuller och en lyxig ansiktskräm med sex högpresterande, aktiva ingredienser, däribland naturlig glykosid som bromsar bildandet av nya linjer och rynkor. Om vi ska summera boxen i en mening skulle vi beskriva den som hudvårdsboxen som tar hem beautysalongen till ditt badrum. Med produkterna får du välförtjänt ‘me time’ och en hälsosam, strålande hy med naturlig lyster.

BABOR – Doctor BABOR Power Ampoules Hyaluronic Acid

BABORs serumampuller har varit med i flera av GLOSSYBOX månadsboxar och har varit väldigt uppskattade av våra prenumeranter. I GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition-boxen får du testa ”Doctor BABOR Power Ampoules Hyaluronic Acid” från BABOR, ampuller med åtta olika hyaluronsyror och tripeptider som återfuktar intensivt alla hudlager.

BABOR – HSR Lifting Cream

”HSR Lifting Cream” från BABOR är en lyxig ansiktskräm som gör huden slätare, fastare och spänstigare. Innehåller sex högpresterande, aktiva ingredienser, däribland naturlig glykosid som bromsar bildandet av nya linjer och rynkor. Dessutom är den effektiv mot uttryckslinjer, gravitationslinjer och torrhetslinjer. Du får testa den i GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition-boxen!

BABOR – Spa Shaping Hand Cream

”Spa Shaping Hand Cream” från BABOR är en intensivt återfuktande handkräm som gör att händerna blir mjukare och får en starkare hudbarriär. Innehåller bland annat stamcellsextrakt från tranbär som skyddar mot UV- och IR-strålningar och på så sätt förebygger för tidigt hudåldrande. Den finns under locket på GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition-boxen!

Den här boxen vill du inte missa! Klicka här för att klicka hem boxen nu.

Vad kostar GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition?

Glossybox Babor

Prenumeranter får inte bara chans till att köpa BABOR-boxen innan alla andra, du som är en aktiv prenumerant får 100 kronor rabatt! Du hörde rätt, medlemmar som prenumererar på GLOSSYBOX får köpa boxen för bara 399 kronor. Boxen går såklart att köpa även om du inte prenumererar just nu, men då kostar den ordinarie pris 499 kronor. Låt oss repetera värdet: för endast 399 kronor/499 kronor får du sex lyxiga och högkvalitativa hudvårdsprodukter till ett värde på över 1 800 kronor!

10% rabatt på alla prenumerationer & 100 kr rabatt på Baborboxen! 

Bli GLOSSYBOX-medlem nu! Just nu får du 10% rabatt på alla prenumerationer och 100 kr rabatt på GLOSSYBOX x Babor Limited Edition (ord. pris 499 kr). Ange kod GLOSSYBABOR i kassan.

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

 

Tidigare limited edition-boxar:

Nu lanserar vi GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2023!
Nu kan du köpa Girls Limited Edition 2023 – en färgsprakande box fylld med 9 beautyprodukter!
GLOSSYBOX VALENTINES Limited Edition 2023 – 7 produkter värde över 1 200 kr!
GLOSSYBOX BLACK FRIDAY Limited Edition 2022 – vi avslöjar hela innehållet!
GLOSSYBOX Christmas Limited Edition-box 2022 – vi avslöjar hela innehållet!
GLOSSYBOX x Benefit Cosmetics: Årets ultimata makeup-box är här

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


Louice Tapper Florén

Louice Tapper Florén

Skribent och expert