GLOSSYBOX

GLOSSYBOX BLACK FRIDAY Limited Edition 2022 – vi avslöjar hela innehållet!

GLOSSYBOX BLACK FRIDAY-BOX

GLOSSYBOX BLACK FRIDAY Limited Edition-box är tillbaka och är bättre än någonsin. Vi har fyllt den med sju exklusiva smink- och hudvårdsprodukter, till ett värde på över 1 000 kr, som livar upp både din skönhetsrutin och vintermörkret. Här kan du läsa om vad GLOSSYBOX BLACK FRIDAY Limited Edition-box 2022 innehåller och vad den kostar! 

Inte redan en Glossie? Signa upp dig här, så får du ett extra förmånligt Glossy-pris på Black Friday-boxen.

Årets limiterade GLOSSYBOX BLACK FRIDAY-box lanseras endast i begränsat antal och är fylld med skönhet som vi älskar! Psst, vänta inte med ditt köp, förra året sålde den slut väldigt snabbt. Vi lovar, det här är en box du inte vill gå miste om!

När kan jag köpa GLOSSYBOX BLACK FRIDAY Limited Edition-box 2022?

Nu på Black Friday – fredagen 25 november kl 08:00. Sätt alarm på mobilen redan nu så du inte går miste om boxen.

Beställ Black Friday-boxen HÄR!

GLOSSYBOX BLACK FRIDAY-BOX

Vad kostar GLOSSYBOX BLACK FRIDAY Edition-box 2022 och vad är den värd?

I år kostar GLOSSYBOX BLACK FRIDAY Limited Edition-box 2022 endast 169 kr för aktiva prenumeranter och 199 kr för alla andra. Boxen innehåller sju produkter till ett värde på över 1 000 kronor. Psst! Om du signar upp dig senast den 24 november kan du köpa boxen för prenumerantpris! 

Vad innehåller GLOSSYBOX BLACK FRIDAY Limited Edition-box 2022?


Årets limiterade GLOSSYBOX BLACK FRIDAY-box lanseras endast i begränsat antal och är fylld med sju skönhetsprodukter som vi älskar! Under locket hittar du en showergel med dofter av kryddiga blommor, en ultralätt primer, en intensivt återfuktande nattmask, ett härligt läppstift som även kan användas som krämrouge, en vacker ögonskuggspalett och två cleansing balms som även tar bort vattenfast smink. Vill du inte se några spoilers innan du beställer?

Klicka dig direkt vidare här istället!

GLOSSYBOX BLACK FRIDAY-BOX

Filorga – NCEF Night Mask

Nattmask som boostar huden med näringsrika, aktiva ingredienser medan du sover. Hjälper till att revitalisera och reparera huden samtidigt som den minskar trötthetstecken. Innehåller en hög koncentration av NCEF – Filorgas exklusiva komplex som har fantastiska anti-age egenskaper.

BTY by NA-KD – Rose Eyeshadow Palette

Låt kreativiteten flöda med ”Rose Eyeshadow Palette”! Med fyra matta och sex skimriga skuggor i pigmentrika nyanser som går i rosa och jordnära toner kan du skapa allt från naturliga till glammiga looks. Skuggorna är enkla att applicera, byggbara och går att använda både var för sig och tillsammans.

LH cosmetics – Fantastick Lipstick

Läppstift med SPF 15 som skyddar och återfuktar samtidigt som det ger fin lyster och glans. ”Fantastick Lipstick” ger en mjuk och behaglig känsla på läpparna utan att torka ut eller att det känns kladdigt. Du kan även använda läppstiftet som ett krämrouge.

Molton Brown – Heavenly Gingerlily Bath & Shower Gel

Förvandla varje duschstund till en spaupplevelse! Med dofter av mustigt, kryddade blommor tar den dig till tropikerna och de vita stränderna. Duschkrämen har doftnoter av kardemumma, cederträ, sandelträ och mysk. Lämnar efter sig en sensuell doft med varma och blommiga toner. Du kan även hälla ett par droppar i badvattnet.

Banila CO – Clean It Zero Cleansing Balm Original & Clean it Zero Cleansing Balm Purifying

Rengöringsbalm som förvandlas till en slät olja vid applicering på torr hud och som effektivt tar bort orenheter och makeup, även vattenfast. Rengör huden på djupet samtidigt som huden lämnas återfuktad.

Peter Thomas Roth – 24K Gold Lift & Firm Prism Cream

Ultralätt primer som jämnar ut huden och har färgkorrigerande egenskaper, samtidigt som den ger en vacker lyster. Den lyxiga primern bidrar till att återställa hudens fuktnivå med hjälp av hyaluronsyra, aloe vera och glycerin. Går lika bra att använda under makeup som avslutande highlighter.

Vänta inte med din beställning: Beställ GLOSSYBOX BLACK FRIDAY Limited Edition-box 2022 här!


Tidigare limited edition-boxar under 2022:

GLOSSYBOX Christmas Limited Edition-box 2022 – vi avslöjar hela innehållet!
GLOSSYBOX x Benefit Cosmetics: Årets ultimata makeup-box är här
Din guide till GLOSSYBOX Adventskalender 2022
The Body Shop x GLOSSYBOX – läs mer om vår limiterade box
Här är produkterna i årets summer bag från GLOSSYBOX

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor