Hoppa till huvudinnehåll
Wellness

Vårens self care-ritual du måste testa

GLOSSYBOX
Skribent och expert5 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile

Sätt guldkant på tillvaron med Rituals väldoftande och vårdande kollektioner med produkter för både kropp och hem. Här är self care-ritualen du inte får missa!  

Artikeln är i samarbete med Rituals som medverkar i GLOSSYBOX Mars 2024.  

Letar du efter väldoftande och vårdande produkter till rimligt pris, men som ändå skapar en känsla av lyx i vardagen? Då ska du spana in Rituals! Här hittar du flera kollektioner innehållandes produkter med olika dofter och syften som till exempel The Ritual of Jing som får dig att hitta ett inre lugn, The Ritual of Karma som omfamnar din inre positivitet och The Ritual of Sakura som firar varje dag som en ny början.  

I GLOSSYBOX mars 2024 får alla Glossies testa The Ritual of Sakura Body Cream från Rituals.  

Med inspiration från den japanska Hanami-ceremonin som firar körsbärsblommans flyktiga skönhet, är The Ritual of Sakura skapad för att ta tillvara på varje ögonblick och dess skönhet. Kollektionen har en genomgående söt och blommig doft av körsbärsblom och rismjölk och innehåller både klassiska kroppsprodukter samt doftspray och doftljus för att garantera en välgörande må-bra-rutin för både kropp och själ.   

 

Under våren lanseras tre nya produkter till den bästsäljande serien The Ritual of Sakura. “Body Lotion Mousse” är en återfuktande body lotion i mousseformula. “Natural Booster Body Hyaluronic Acid “och “Natural Booster Body Bakuchoil” appliceras på kroppen direkt efter rengöring och innan kroppskräm för att boosta din rutin för kroppen.  

4 steg till väldoftande self care-rutin med Rituals

1. Rengör

Unna din hud en ny början med duschskummet från The Ritual of Sakura. Det har en förnyande doft av körsbärsblomma och ekologisk rismjölk och använder en unik teknologi för att förvandla gelen till ett silkeslent skum. 

The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel

2. Exfoliera

Massera in skrubben på fuktig hud för att avlägsna torr, glåmig hud och stimulera cellförnyelsen och förbättra hudtonen. Den exklusiva blandningen består av socker och en bas av noggrant utvalda oljor berikade med exfolierande körsbär och kraftfulla japanska oljor. Innehåller 91% ingredienser av naturligt ursprung. 

The Ritual of Sakura Sugar Body Polish

3. Återfukta

Rituals bästsäljande kroppskräm är precis vad du behöver för att blomstra. Den fylliga krämen är lätt att applicera, intensivt näringsgivande och uppstramande. Formulan innehåller antioxidantrik E-vitamin och centella asiatica för en otroligt mjuk hud och efterlämnar en förnyande arom av körsbärsblomma och rismjölk.

The Ritual of Sakura Body Cream 

4. Slappna av

Tänd det här förnyande ljuset för att få varje dag att kännas som vår. Känn din optimism växa när luften fylls med en söt doft av körsbärsblomma och krämig rismjölk. Ljuset räcker i upp till 50 timmar. 

The Ritual of Sakura Scented Candle 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox