GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Christmas Limited Edition-box 2022 – vi avslöjar hela innehållet!

GLOSSYBOX Christmas Limited Edition

Årets mest magiska högtid är snart här och det är även den perfekta julklappen: GLOSSYBOX Christmas Limited Edition-box 2022! Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med sex lyxiga hud- och sminkprodukter. Här kan du läsa om vad GLOSSYBOX Christmas Limited Edition-box 2022 innehåller och vad den kostar! 

Inte redan en Glossie? Signa upp dig här, så får du ett extra förmånligt Glossy-pris på julboxen.

Nedräkningen har börjat! Med årets mest magiska högtid på intågande har du nu möjlighet att köpa en fantastisk julklapp, antingen till dig själv eller till någon du tycker om. Vår GLOSSYBOX Christmas Limited Edition-box 2022 sätter guldkant på din rutin och med den kan du enkelt fixa en festlig makeup. Den är fylld med sex härliga makeup-och hudvårdsprodukter från varumärken som levererar kvalitet och lyx. SPOILER ALERT! För dig som är nyfiken avslöjar vi hela innehållet i boxen lite längre ner.

När kan jag köpa GLOSSYBOX Christmas Limited Edition-box 2022? 

Skriv in fredagen 4 november kl 10:00 i din kalender – då lanseras GLOSSYBOX Christmas Limited Edition-box 2022! Självklart får aktiva GLOSSYBOX-prenumeranter förtur. Alla andra får vänta till kl 12:00 samma dag!

Klicka dig vidare här för att beställa boxen! 

GLOSSYBOX Christmas Limited Edition

Vad kostar GLOSSYBOX Christmas Limited Edition-box 2022 och vad är den värd? 

I år kostar GLOSSYBOX Limited Edition julbox 2022 335 kr för aktiva prenumeranter och 419 kr för alla andra. Boxen innehåller sex produkter till ett värde på över 1100 kronor. Psst! Om du signar upp dig senast den 3 november kan du köpa julboxen för prenumerantpris! 

Vad innehåller GLOSSYBOX Limited Edition julbox 2022? 

Årets upplaga av vår uppskattade julbox är fylld med sex noggrant utvalda hud- och sminkprodukter i både full size och travel size. De är förpackade i en vacker box som inte behöver något inslagspapper för att bli en superfin, omtänksam present under granen.

Vill du inte se några spoilers innan du beställer? Klicka dig direkt vidare här istället!

GLOSSYBOX Christmas Limited Edition

Anastasia Beverly Hills – Mini Lash Brag Volumizing Mascara

Ger dina fransar maximal fyllighet och volym med extra svärta. Den unikt formade borsten täcker varje frans separat och den vattentåliga formulan sitter på plats hela dagen. Applicera från fransarnas rot till topp på både över- och underfransarna för att skapa extra volym. Applicera ett till lager för ytterligare längd och fyllighet.

Iconic London​ – Triple Precision Brow Definer, i färgen ”Ash Blonde”

Oavstt vilken look du föredrar på dina bryn – från uppborstade och fluffiga till skarpa och definerade så gör den här produkten jobbet! Innehåller en ögonbrynspenna för att fylla i glesa partier, en smalare tipp för att kunna rita strån som liknar dina egna samt en spoolie som borstar och formar. Resultatet håller i upp till 24 timmar!

GLOSSYBOX Christmas Limited Edition

PIXI – Makeup Fixing Mist

Återfuktande mist som fixerar din makeup och håller den på plats under dagen. Hindrar sminket från att rinna, smälta eller lägga sig i porer och fina linjer. Huden balanseras och lugnas med hjälp av rosenvatten och grönt te. Skaka flaskan och spraya över ansikte och hals. Passar alla hudtyper.

BTY by NA-KD – Blush Palette

De perfekta nyanserna för dina kinder – samlade i en och samma palett! Högpigmenterade rougeskuggor som är enkla att tona ut. Använd på egen hand eller testa att mixa olika toner tillsammans, beroende på tillfälle och look. Applicera med rougeborste på dina kinder, bygg upp färgen för mer intensitet.

LE ROUGE FRANÇAIS ​– Tinted Lip Balm, i färgen ”Sigrid”

LE ROUGE FRANÇAIS använder enbart färgpiment som är 100 procent växtbaserade. Läppbalsamet har en krämig och lätt exfolierande formula som framhäver dina läppars och din huds naturliga nyans. Går att bygga upp för en mer färgstark ton, applicera med fingrarna eller makeup-pensel.

L’Occitane​ – Almond Shower Oil

Prisbelönt duscholja som förvandlas till en lätt löddrande och lyxig mjölk när den kommer i kontakt med vatten. Rengör, återfuktar och ger en silkesmjuk känsla över hela huden. Innehåller mandelolja från Provence. Applicera på fuktig hud. Skumma upp med vatten, massera in oljan på kroppen och skölj sedan av.

If you snooze you loose: Beställ GLOSSYBOX Limited Edition Julbox 2022 här!

Tidigare limited edition-boxar under 2022:

GLOSSYBOX x Benefit Cosmetics: Årets ultimata makeup-box är här
Din guide till GLOSSYBOX Adventskalender 2022
The Body Shop x GLOSSYBOX – läs mer om vår limiterade box
Här är produkterna i årets summer bag från GLOSSYBOX

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor