GLOSSYBOX

GLOSSYBOX maj 2022: Unboxing Perfectly Imperfect

Be aldrig om ursäkt för den du är eller hur du ser ut – omfamna det unika som gör att du är just du! I GLOSSYBOX maj 2022, med temat ”Perfectly Imperfect” hylla vi våra olikheter och fokuserar på self-love.

Vi ska inte hymla med att skönhetsindustrin har skapat otaliga ideal genom åren. Det ska inte vara lätt att passa in – men om du köper ett visst antal produkter så kommer du vara på rätt väg. Längre fransar, tjockare hår och solkysst hudton. Trots det tycker vi oss sakta men säkert se ett skifte i beautyvärlden som gör att allt fler är välkomna och inkluderas. För visst blir det mycket mera spännande när alla inte är stöpta i samma mall?

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX färgsprakande majbox. Läs mer här! 

Vi är självklart inte ännu där vi borde vara, men vi på GLOSSYBOX vill gärna dra vårt strå till stacken och bidra till att visa olika människor och olika utseenden. Vårt tema för maj, ”Perfectly Imperfect”, är en bra början för att lyfta frågan och se över hur vi själva kan bli bättre.

I GLOSSYBOX maj hittar du hela sex produkter! Två av dessa är packade i alla boxar, så låt oss kika lite närmare på just de två. De andra fyra låter vi vara en överraskning tills just din box landar hemma hos dig.

I GLOSSYBOX maj 2022: Philip Kingsley – Split End Remedy

Philip Kingsleys hårvård är designad för att behandla alla slags hårproblem och ser till att du får salongsfriskt hår även på hemmaplan. Den här leave in-produkten verkar både på och under hårets yta för att reparera brutna bindningar, försegla fibrerna och skydda hårstråna. Fördela en ärtstor mängd över längder och toppar i handdukstorkat hår.

I GLOSSYBOX maj 2022: Le Mini Macaron – Moisturizing Foot Mask

Våra fötter får utstå en hel del. Vad passar då bättre än att skämma bort dem med en fotmask? Den lavendeldoftande masken är berikad med olika oljor som hjälper trötta och torra fötter att slappna av och bli djupt återfuktande. Luta dig tillbaka, trä på sockorna och låt verka i 10-15 minuter.

Psst! Som ny GLOSSYBOX-prenumerant har vi alltid ett extra bra erbjudande! Läs mer och beställ här!

Se tidigare månadsboxar!
GLOSSYBOX april 2022: Spring Softness
GLOSSYBOX mars 2022: Glossy Wonderland 
GLOSSYBOX februari 2022: Unboxing Timeless Treat

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor