GLOSSYBOX

Nu lanserar vi GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2023!

GLOSSYBOX Easter Egg 2023

Glad påsk Glossies! Nu lanserar vi vårt årliga GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition – fyllt med sju lyxiga skönhetsprodukter med ett värde på över 1 300 kronor.

Inte redan en Glossie? Med koden HAPPYEASTER får du just nu 10% rabatt på alla prenumerationer och 100 kr rabatt på GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2023. Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Har påskharen slutat komma med ägg åt dig? Skaffa ett eget, fyllt med massa lyxig skönhet, istället! GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition innehåller sju beautyprodukter till ett värde på över 1 300 kronor, från märken som Clarins, Shiseido och Hickap. Själva påskägget är specialdesignat i olika pastellfärger och är, enligt oss på GLOSSYBOX, den enda påskdekorationen som du behöver.

GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2023 finns att köpa nu!

Idag, torsdagen 16 mars, lanserade vi GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition – du kan alltså klicka hem den nu på direkten! Om du är prenumerant, glöm inte att först logga in på Glossy Lounge för att kunna köpa påskägget till prenumerantpris.

Vad kostar GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition?

Som aktiv GLOSSYBOX-prenumerant får du 100 kronor i rabatt på årets lyxiga påskägg! Medlemmar betalar endast 299 kronor medan ordinarie pris för icke-prenumeranter är 399 kr.

Köp påskägget nu och leta efter en Golden Ticket!

GLOSSYBOX Easter Egg 2023

Beställ GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition nu och leta efter en Golden Ticket i ditt påskägg! I några av våra limiterade påskägg har vi gömt en extra beauty treat: en härlig vinst från LH cosmetics, till ett värde på över 1 100 kronor. Om du hittar en Golden Ticket har du vunnit ett makeupkit som innehåller “Core Crayon” i färgen “Brown”, “Infinity Power Lash Soft Volume Mascara”, “Majestick Lipstick” i färgen “Mellow Mauve” och “Infinity Glam Palette”.

Klicka här för att klicka hem GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2023!

Vad innehåller GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2023?

Clarins – Moisture-Rich Bodylotion

Torr hud? Då kommer du älska ”Moisture-Rich Body Lotion” från Clarins! Med hjälp av sheasmör och ekologiskt hallonvatten ger den garanterad fukt i upp till 48 timmar samt gör huden mjukare.

Shiseido – ControlledChaos MascaraInk ”01 Black Pulse”

”ControlledChaos MascaraInk” från Shiseido ger dina fransar maximal volym, längd och färg i ett enda drag. Du får ett riktigt ”va-va-voom”-resultat! Innehåller en exklusiv formula och innovativ borste för att ge ett hållbart resultat med mycket volym.

Alyssa Ashley – Vanilla EDT

”Vanilla EDT” från Alyssa Ashley har en varm och somrig doft med toner av karibisk kokosnöt och vanilj, som blandas med exotiska frukter. Parfymen har hjärtnoter av tropiska blommor som heliotrop och tahitisk gardenia som sedan rundas av med basnoter av karamell, vit Ambra och vanilj.

Hickap – Bronze Glow Priming Moisturizer

I Easter Egg Limited Edition hittar du ”Bronze Glow Priming Moisturizer” från Hickap i full size! Den bronstonade dagkrämen och primern ger ett omedelbart solkysst och jämnt resultat! Den lätta gelen innehåller låg- och högmolekylär hyaluronsyra som återfuktar huden intensivt och bidrar till den härliga lystern. Intrycket av synliga porer och oljighet minimeras samtidigt som squalane bidrar till den lena känslan. Den lugnande och skyddande formulan fungerar även som en sköld mot föroreningar och UV-ljus. Applicera på rengjord hud som den är, som primer eller blanda med din foundation.

Psst! Just nu får du 15% rabatt på Hickaps hela sortiment på hickap.com med koden Glossybox15. Koden är giltig fram till 30/4 och ger även rabatt på redan rabatterade produkter samt kan kombineras med andra erbjudanden. 

Björk – Skydda Torr Dry Heat Protection

”Skydda Torr Dry Heat Protection” från Björk är ett värmeskydd för håret i torr sprayform med en viktlös och skonsam formula med ros- och blåbärsextrakt. Ger en lätt stadga, naturlig glans och motverkar frissigt hår. Dessutom har den en lyxig, fräsch doft av persika. Ger ett omedelbart skydd mot slitage från värmeverktyg upp till 210 grader samt mot luftfuktighet. Passar alla hårtyper!

Laneige – Water Bank Blue Hyaluronic Cream Moisturizer

”Water Bank Blue Hyaluronic Cream Moisturizer” från Laneige hjälper huden att bibehålla fukt i upp till 100 timmar! Den är formulerad med blå hyaluronsyra, en unik form av lågmolekylär hyaluronsyra som fermenterats med sjögräs, och som återfuktar intensivt. Går snabbt in i huden, minskar rodnad och stärker huden. Applicera på rengjord hud morgon och kväll.

NIP+FAB – Vitamin C Fix Tonic

”Vitamin C Fix Tonic” från NIP+FAB tar fram en strålande hud med glow! Med hjälp av C-vitamin och mjölksyra tar ansiktstonern skonsamt bort död hud medan panthenol återfuktar och mjukgör. Gör att din hud omedelbart ser mer hälsosam och utjämnad ut!

Klicka här för att köpa Easter Egg Limited Edition!

Få rabatt på prenumeration och vårt lyxiga påskägg!

Passa på att bli GLOSSYBOX-medlem nu! Just nu får du 10% rabatt på alla prenumerationer och 100 kr rabatt på Easter Egg Limited Edition (ord. pris 399 kr). Ange kod HAPPYEASTER. Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Köp två påskpresenter för bara 434 kronor!

Varför inte passa på att även köpa en påskpresent till någon som du tycker om? Med koden SWEETMATCH får du just nu köpa lyxiga GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition och The Man Box ”Sports Club Edition” för bara 434 kr (ord. pris 468 kr för prenumeranter, ord. pris 568 kr för icke-prenumeranter). Tillsammans får ni unboxa 13 produkter till ett värde på över 2 100 kr!

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Tidigare limited edition-boxar:

Nu kan du köpa Girls Limited Edition 2023 – en färgsprakande box fylld med 9 beautyprodukter!
GLOSSYBOX VALENTINES Limited Edition 2023 – 7 produkter värde över 1 200 kr!
GLOSSYBOX BLACK FRIDAY Limited Edition 2022 – vi avslöjar hela innehållet!
GLOSSYBOX Christmas Limited Edition-box 2022 – vi avslöjar hela innehållet!
GLOSSYBOX x Benefit Cosmetics: Årets ultimata makeup-box är här

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor