GLOSSYBOX

GLOSSYBOX x Benefit Cosmetics: Årets ultimata makeup-box är här

Äntligen kan vi presentera vår nästa limiterade box, som är tillsammans med inga mindre än Benefit Cosmetics! Upptäck GLOSSYBOX x Benefit Cosmetics – en glittrande box fylld med lyxig makeup. 

Benefit Cosmetics har länge varit en favorit bland er Glossies – därför är vi så glada att kunna lansera den här limiterade boxen som innehåller makeup enbart från just Benefit! Här kan du upptäcka några av dess storsäljare i kombination med produktnyheter (missa inte att spana in deras nya highlighter här nedan!) Det här är en riktigt festlig box som snabbt och enkelt får din look att gå från dag till kväll. Läs vidare för att få veta mer om den limiterade boxen.

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag för att kunna beställa GLOSSYBOX x Benefit Cosmetics till ett extra bra pris. Bli prenumerant här! 

När lanseras GLOSSYBOX x Benefit Cosmetics?

Den 11 oktober klockan 10:00 kan du som aktiv GLOSSYBOX-prenumerant klicka hem boxen före alla andra! Om du redan nu vet att du inte vill missa att lägga vantarna på den här boxen, då gäller det att hänga på låset. Klockan 12:00 samma dag släppar vi nämligen boxen till alla andra – och den säljs bara i begränsad upplaga.

Vad kostar Benefit-boxen (och vad är den värd)?

Om du prenumererar på GLOSSYBOX ger vi dig, som alltid, ett extra bra pris på våra limiterade boxar – vilket såklart även gäller Benefit-boxen! Då betalar du endast 349 kronor för fem produkter (tre full size, två travel size)! Är du inte prenumerant är ordinarie priset 449 kronor.

Vad innehåller GLOSSYBOX x Benefit Cosmetics?

Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel
Lättanvänd ögonbrynsgel som, med små mikrofiber, skapar naturlig fyllighet och definition. Den lilla applikatorn kommer åt även de minsta hårstrån och skapar ett naturligt resultat.

They’re Real Magnet Mascara
Extremt förlängande mascara som får fransarna att se upp till 40 procent längre ut! Den innovativa mascaraborsten har en magnetisk kärna som förlänger fransarna från rot till spets. Borsthåren är strategiskt placerade för att separera och definiera dina fransar.

The POREfessional Super Setter
Håll makeupen på plats i upp till 16 timmar med den här multifunktionella setting-sprayen. Den suddar ut porernas storlek och lämnar huden uppfräschad och återfuktad. Innehåller puderkorn som mattar ner för en felfri finish.

Roller Liner Matte Liquid Eyeliner
Matt, flytande eyeliner med en skräddarsydd filtspets som ger dig en enkel applicering, oasvett om du vill skapa en tunn linje längs med fransraden eller en mer dramatisk look. Snabbtorkande och vattenfast formula som håller i upp till 24 timmar.

Dandelion Twinkle Highlighter
Highlighter som ger huden en ljusreflekterande lyster med utslätande effekt och skimrande finish. Enkel att applicera, tona ut och känns viktlös på huden. Applicera med makeup-borste på ansiktets högsta punkter som panna, kindben och näsrygg. Kan också användas över rouge för att addera ett fint skimmer även till kinderna.

If you snooze you loose – missa inte lanseringen på tisdag den 11 oktober kl 10:00! 

Tidigare limiterade boxar:
Din guide till GLOSSYBOX Adventskalender 2022
The Body Shop x GLOSSYBOX – läs mer om vår limiterade box
Här är produkterna i årets summer bag från GLOSSYBOX

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor