GLOSSYBOX

GLOSSYBOX september 2022: Unboxing Golden Hour

När dag blir till kväll, möts vi av den magiska stunden ”Golden Hour”. Upplev samma härliga ögonblick tillsammans med oss, när du lyfter på locket till din GLOSSYBOX september 2022! 

När sommar börjar gå mot höst sker ett magiskt skifte, likt det när dag blir till kväll. Denna oförglömliga stund kallas golden hour, som vi även valt att döpa vår box i september till! I månadens ikonsikt rosa GLOSSYBOX har vi samlat makeup, hud- och kroppsvård till ett värde över 500 kronor – så att du kan göra dig redo för den nya säsongen. Läs vidare för att se tre av fem produkter som du kommer få hem den här månaden!

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX septemberbox. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX september 2022: Origins – Ginzing Glow Boost Mask

Till Origins populära Ginzing-serie adderas nu ”Ginzing Glow-Boosting Mask”. En lättviktig leave on-mask som fräschar upp och återfuktar huden. Med hjälp av små kapslar, vars innehåll aktiveras i kontakt med huden, skapas en omedelbar lyster samtidigt som C-vitamin bidrar till att bibehålla det uppljusande resultatet över tid.

Läs mer: Nya hudvårdsprodukten som boostar hudens lyster

I GLOSSYBOX september 2022: L’Occitane – Shea Hand Cream

Var tredje sekund säljs en ”Shea Butter Hand Cream” från L’Occitane världen över! Med bland annat 20 procent ekologiskt sheasmör, honung, mandelextrakt och kokosolja blir händerna mjuka och lena. Den effektiva formulan är djupt återfuktande och har en härlig, subtil doft.

Läs mer: Därför borde du testa hudvård med sheasmör

I GLOSSYBOX september 2022: Bellapierre – Loose Banana Powder

Från Bellapierre får alla Glossies i september testa ”Loose Banana Powder”. Det är ett löspuder som har en lätt gul ton för att även verka färgkorrigerande. Applicera med en stor borste över hela ansiktet, eller på specifika områden som behöver mattas ner.

Psst! Som ny GLOSSYBOX-prenumerant har vi alltid ett extra bra erbjudande! Läs mer och beställ här!

Se tidigare månadsboxar:
GLOSSYBOX augusti 2022: Art of Beauty
GLOSSYBOX juli 2022: Dive In 
GLOSSYBOX juni 2022: Summer Rendezvous

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!

 GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor