Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX VALENTINES Limited Edition 2023 – 7 produkter värde över 1 200 kr!

GLOSSYBOX
Skribent och expert1 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
GLOSSYBOX VALENTINES
In love with life! Nu lanserar vi vår första GLOSSYBOX VALENTINES Limited Edition-box – fylld med 7 lyxiga smink-, hud- och kroppsvårdsprodukter. Värde över 1 200 kr! Här kan du läsa om vad GLOSSYBOX VALENTINES Limited Edition-box 2023 innehåller och vad den kostar! Inte redan en Glossie? Signa upp dig här, så får du ett extra förmånligt Glossy-pris på Valentines-boxen och får dessutom köpa den innan alla andra.

Inga planer för Alla Hjärtans Dag i år? Beställ GLOSSYBOX Valentines Limited Edition-box och boka in kvalitetstid med extra mycket self care med dig själv istället! Boxen är fylld med 7 noggrant utvalda och härliga produkter för huden, kroppen och läpparna. Vi lovar, det här är en box du inte vill gå miste om!

När kan jag köpa GLOSSYBOX VALENTINES Limited Edition-box 2023?

GLOSSYBOX VALENTINES Limited Edition lanseras torsdagen 19 januari. Prenumeranter får förtur till lanseringen och kan beställa den redan kl 10:00. Övriga får vänta till kl 12:00!

Beställ Valentines-boxen HÄR!
GLOSSYBOX VALENTINES

Vad kostar GLOSSYBOX VALENTINES Edition-box 2023 och vad är den värd?

GLOSSYBOX VALENTINES Limited Edition-box 2023 blir din för endast 299 kr om du är en aktiv prenumerant och 349 kr om du inte prenumererar. Boxen innehåller sju produkter till ett värde på över 1 200 kronor. Psst! Om du signar upp dig senast den 18 januari kan du köpa boxen för prenumerantpris! 

Klicka här för att bli medlem i GLOSSYBOX!

Ultimata Alla Hjärtans Dag-presenten till henne & honom!

Vet du inte vad du ska köpa till din käresta i Alla Hjärtans Dag-present i år? Köp GLOSSYBOX Valentines Limited Edition-box och The Man Box "Winter Favourites"! Boxarna innehåller noggrant utvalda och härliga produkter för huden, kroppen och läpparna. Tillsammans har de ett totalt värde på över 1 500 kr men med koden HEARTDEAL betalar du endast 439 kr! Det här de ultimata Alla Hjärtans Dag-presenterna till henne och honom om du frågar oss. Beställ nu och boka in en mysig spa-stund med den du älskar mest.

Klicka här för att beställa GLOSSYBOX Valentines Limited Edition-box och The Man Box "Winter Favourites" för endast 439 kr!

Bli medlem i GLOSSYBOX – få rabatt på prenumerationen och Valentines-boxen!

Visste du att man får rabatt på våra limiterade boxar om man är en aktiv prenumerant? Ännu en anledning till att bli medlem i GLOSSYBOX! Signa upp dig på valfri prenumeration idag – just nu får du 20% på första boxen OCH får köpa GLOSSYBOX Valentines Limited Edition för bara 269 kr (ord. prenumerantpris 299 kr). Ange kod GLOSSYHEART i kassan.

Klicka här för att få 20% rabatt på första boxen och att få köpa Valentines-boxen för endast 269 kr!

Vad innehåller GLOSSYBOX VALENTINES Limited Edition-box 2023?

Årets limiterade GLOSSYBOX VALENTINES-box lanseras endast i begränsat antal och är fylld med sju skönhetsprodukter som vi älskar! Under locket hittar du sju noggrant utvalda skönhetsprodukter. Du får en vacker sminkborste, ett läppglans och ett skimrande rouge som fixar den ultimata Alla Hjärtans Dag-looken. Dessutom har vi packat ner fyra "self care"-produkter: en återfuktande kroppskräm, en ögonkräm som reducerar fina linjer, en ansiktspeeling med AHA- och BHA-syror och en gua sha-sten. Vill du inte se några spoilers innan du beställer?

Klicka dig direkt vidare här istället!

Murad – AHA/BHA Exfoliating Cleanser

Mild men samtidigt effektiv ansiktspeeling som tar bort döda hudceller och förnyar hudtexturen. Den är formulerad med salicylsyra (BHA) som öppnar upp tilltäppta porer, mjölksyra som är en mild AHA-syra som även har mjukgörande egenskaper och glykolsyra (AHA) som ”smälter” bort döda hudceller. AHA- och BHA-syrorna kompletteras perfekt med jojobapärlor som polerar hudtexturen för en utjämnande effekt. Resultatet är en hud som känns klarare, piggare och mer lysterfull.

Huda Beauty – Glowish Blush Powder i färgen ”01 Healthy Peach”

Ett sammetslent rouge i en skimrande, persikorosa nyans som går att bygga upp till önskad färgintensitet. Ger din hud en naturlig och vacker glöd samt gör att den ser friskare ut. Passar alla hudtoner och är vegansk, cruelty-free samt doftfri. Rouget är formulerad med hudvårdande ingredienser som Damaskus rosolja, rödpepparextrakt, sheasmör och E-vitamin.

Peter Thomas Roth – Water Drench Hyaluronic Cloud Hydrating Body Cream

Intensivt återfuktande kroppskräm för alla hudtyper som är lika lätt och fluffig i konsistensen som moln! Formulerad med 5 procent hyaluronsyrekomplex som binder och bibehåller fukt i huden vilket ger en långvarig återfuktning i upp till 72 timmar. Innehåller även vårdande och mjukgörande ingredienser så som sheasmör, provitamin B5 samt C- och E-vitamin. Snabbabsorberad formula som är boostad med fukt och ger en silkeslen känsla, samtidigt som torra partier minimeras och ojämnheter slätas ut.

Spectrum Collections – A04 Rose Quartz Tapered Finishing Face Brush

Mångsidig sminkborste i en vacker roséguld design med supermjuka syntetiska strån från brittiska Spectrum Collections. Deras produkter har en exklusiv design, är av hög kvalitet och är både veganska och cruelty free. Med deras A04-borste kan du fixera sminket eller applicera highlighter, bronzer och rouge. Dess avsmalnade spets gör att du enkelt kan sätta sista touchen på din look och för att få en perfekt finish.

Melusine Cosmetics – Gua Sha White Jade

Vit jadesten som du kan använda för att massera ansiktet med. Genom att använda Gua Sha-stenen regelbundet aktiverar du blodcirkulationen vilket har flera fördelar. Bland annat kan den hjälpa mot huvudvärk, acne och fina linjer.

Bybi – Eye Plump Overnight Eye Cream

Ögonkräm med aktiva ingredienser så som bakuchiol, ett mildare samt naturligt alternativ till retinol. Bakuchiol stimulerar hudens egen kollagenproduktion och förbättrar elasticiteten, för att ge en fastare hud under ögonen. Innehåller även hyaluronsyra som plumpar huden, återfuktar och minskar fina linjer. Dessutom är ögonkrämen formulerad med kallpressad broccolifröolja, squalane och nattljusolja som vårdar och boostar huden med ännu mer fukt.

Teeez Cosmetics – Crave Lipgloss i färgen ”Bad Habit”

Återfuktande läppglans i nudenyansen “Bad Habit” som gör att dina läppar ser fylligare ut. Ger en härlig glans samtidigt som den med hjälp av hudvårdande ingredienser skyddar och mjukgör läpparna. Innehåller bland annat rosmarin som är antiinflammatoriskt och reparerande samt boostar hudens egen kollagenproduktion. Läppglanset är 100% veganskt och cruelty free! Lika fint att bära enskilt eller över ditt favoritläppstift.

Vänta inte med din beställning: Beställ GLOSSYBOX VALENTINES Limited Edition-box 2023 här! Tidigare limited edition-boxar:

GLOSSYBOX BLACK FRIDAY Limited Edition 2022 – vi avslöjar hela innehållet!GLOSSYBOX Christmas Limited Edition-box 2022 – vi avslöjar hela innehållet!GLOSSYBOX x Benefit Cosmetics: Årets ultimata makeup-box är härDin guide till GLOSSYBOX Adventskalender 2022The Body Shop x GLOSSYBOX – läs mer om vår limiterade box

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox