GLOSSYBOX

GLOSSYBOX oktober 2022: Unboxing Written in the stars

Hösten är mystikens tid, så vad vore då bättre än två specialdesignade boxar som passar perfekt för just det temat? Upptäck GLOSSYBOX oktober 2022 här nedan! 

Stjärntecken, spådomar och kristaller har fascinerat i alla tider, och även idag är vi nyfikna på vad som står skrivet i stjärnorna för oss framöver! Även om du kanske inte tolkar det som en total sanning kan mystiken kring denna magi vara en guidning på vägen.

I oktober dyker vi ner i den fascinerande värld som stjärntecken är, och bjuder på två specialdesignade boxar. Är det den lila eller den gröna som kommer hem till dig?

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX oktoberbox. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX oktober 2022: Glisten Cosmetics – Wet Liner 

Glisten Cosmetics är ett färgstarkt varumärke vars produkter drar fokus till din makeup. Färgstark eyeliner, skimrande läppglans och glittrande ögonskuggor – våga ha kul med din look! I GLOSSYBOX oktober får alla testa dess populära ”Wet Liner”. Du hittar en av två olika nyanser i din box!

Läs mer: Färgstarka linjer – så nailar du höstens stora makeup-trend

I GLOSSYBOX oktober 2022: We are Paradoxx – Repair 3-in-1 Conditioner

Upptäck en riktig multitasker för ditt hår! ”Repair 3-in-1 Conditioner” från We are Paradoxx går att använda som balsam i duschen, som leave in-produkt i handdukstorrt hår eller i torrt hår som styling balm. Du hittar den i din oktoberbox!

Läs mer: 3 enkla sätt att reparera ditt hår 

I GLOSSYBOX oktober 2022: Bubble T – Zodiac Body Wash

I månadens box hittar några Glossies en duschkräm från Bubble T. Utgåvan är specialdesignad för GLOSSYBOX och finns inte att köpa, utan går endast att få tag på exklusivt i månadens box. Förpackningen finns i två olika designs, för att matcha våra två boxar, men doften är densamma oavsett vilken just du får – frisk mandarin som kombineras med söt och blommig neroli.
OBS! Medföljer inte alla boxar! 

Bli prenumerant: Få 15 % rabatt + extra gåva från Maria Nila

Om du inte redan prenumererar på GLOSSYBOX har vi ett riktigt bra erbjudande till dig i början av månaden. Just nu får du nämligen 15 % rabatt på valfri prenumeration. Dessutom packar vi ner en sjätte skönhetsprodukt i din box, nämligen ”Dry Shampoo” från Maria Nila. Ange kod STARS i kassan. OBS! Erbjudandet är tidsbegränsat, med reservation för slutförsäljning. 

Läs mer och bli prenumerant här! 

Se tidigare månadsboxar:
GLOSSYBOX september 2022: Golden hour 
GLOSSYBOX augusti 2022: Art of Beauty
GLOSSYBOX juli 2022: Dive In 
GLOSSYBOX juni 2022: Summer Rendezvous

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor